Tegels voor sanitair : Badwanden

Badwand Wiesbaden muurprofiel 80x150cm 6mm NANO coating

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Wiesbaden muurprofiel 80x150cm 6mm NANO coating Een mooie rechte badwand van Wiesbaden. Houdt u van strak en modern? Dan is dit een perfecte keuze! De strakke wand geeft uw bad net wat extra's in plaats van een douchegordijn. Het staat strak en is ook nog eens praktisch. Door de strip onderaan de deur wordt het opspattende water tegen gehouden. Omdat hij 150cm hoog is zal opspattend water ook moeilijk over de wand heen komen.  De Badwand Wiesbaden muurprofiel 80x150cm NANO coating is gemaakt van 6mm dik veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de badwand altijd een glazende uitstraling.  Gebruik geen grove scherpe voorwerpen, zoals schuursponsjes of staalwol om het glas schoon te maken. Daarmee beschadigd u de coating. Het scharnier van de badwand is voorzien van een liftscharnier, wat ervoor zorgt dat de wand lift bij het naar binnen of buiten scharnieren van de wand.  De badwand bestaat uit 1 deel en is 180 graden draaibaar. De badwand is universeel plaatsbaar, zowel links als rechts. Specificaties: - Glazen wand 80cm breed bij 150 cm hoog - Voor gesperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit, welke ook direct scharend is - Muur u-profiel - Universeel te monteren - NANO antikalk coating - 6mm veiligheidsglas - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen - Liftscharnier De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet)

  149.00 Euro

  Ga naar Badwand Wiesbaden muurprofiel 80x150cm 6mm NANO coating


Badwand Sanilux 80x140cm 6mm veiligheidsglas EasyClean

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Sanilux

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Sanilux 80x140cm 6mm veiligheidsglas EasyClean De badwand van Sanilux is volledig van 6mm dik veiligheidsglas gemaakt. De badwand heeft één afgeronde hoek. De profielen zijn van gesatineerd aluminium en zijn te scharnieren. Op die manier is het gemakkelijker om het bad in te stappen. De badwand is aan de onderkant voorzien van een strip dat tijdens het douchen geen water door laat. U krijgt daarmee een droge badkamervloer dat tegelijk ook zorgt voor veiligheid. Het glas is voorzien van een EasyClean coating dat is ontwikkeld om vuildeeltjes zoals vet, kalk olie en fijnstof minder snel te laten hechten aan het glas. Het glas is daardoor makkelijker schoon te maken omdat het een sterke anti-hechtingslaag bevat. EasyClean coating maakt het glas duurzaam: UV-resistent en slijtvast. De badwand is zowel rechts als links te monteren. Het voordeel is dat u hiermee uw badkamer nog persoonlijker kan maken. Specificaties Sanilux badwand 80x140cm - 6mm veiligheidsglas - Afmeting: 80x140 cm - Voorzien van een scharnier - Voorzien van EasyClean coating - Aluminium hoogglans profiel - Voorzien van afdekstrip - Zowel links als rechts te monteren - 1 jaar garantie

  189.00 Euro

  Ga naar Badwand Sanilux 80x140cm 6mm veiligheidsglas EasyClean


Badklapwand Novellini Aurora 2 delig 120x150cm 6mm NANO coating

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Novellini

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badklapwand Novellini Aurora 2 delig 120x150cm 6mm NANO coating Badklapwand Novellini Aurora 2 delig 120x150cm NANO coating heeft een praktische functie, met zijn oppervlakte van 120x150 cm zorgt de badklapwand er voor dat er geen water op de grond komt. U krijgt dus een droge badkamervloer wat ook voor veiligheid zorgt. De badkamerwand is gemaakt van helder veiligheidsglas en behandeld met een NANO antikalk coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! er moeten geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. Specificaties: - 2 delig deel 1: 70cm / deel 2: 50cm - 180 graden te draaien - Aluminium profiel - Helder veiligheidsglas - NANO antikalk coating - Hoogte 150 cm - Lengte 120 cm - Universeel te plaatsen De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet)

  299.00 Euro

  Ga naar Badklapwand Novellini Aurora 2 delig 120x150cm 6mm NANO coating


Badklapwand Boss & Wessing Royal 110x140cm 6mm

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badklapwand Boss & Wessing Royal 110x140cm 6mm De Badklapwand Boss & Wessing Royal 110x140cm heeft chromen profielen en bestaat uit twee delen. De vaste wand is 40cm en de klapwand is 70cm. Het is een perfecte optie voor in een badkamer met bad. Juist omdat de badklapwand er voorzrogt dat er geen water op de grond komt. U krijgt dus een droge badkamervloer wat ook voor veiligheid zorgt. De badwand is gemaakt van 6mm dik veiligheidsglas. Dat maakt de  badklapwand veilig en functioneel. Specificaties: - Hoogte: 140 cm - Lengte: 110 cm - Vast deel en draaibaar deel - 6mm veiligheidsglas - Chromen profielen

  264.00 Euro

  Ga naar Badklapwand Boss & Wessing Royal 110x140cm 6mm


Badwand Wiesbaden Aqua 6 85x150cm 6mm NANO coating

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Wiesbaden Aqua 6 85x150cm 6mm NANO coating De Aqua 6 badwand van Wiesbaden is een 4 delige badwand met scharnieren. Door middel van de scharnieren kan de wand erg compact in vouwen. De wand is 85 cm breed en 150 cm hoog. Door zijn chrome afwerking zal de badwand goed in uw badkamer passen. De Badwand is gemaakt van 6mm dik veiligheidsglas wat zorgt voor een robuuste uitstraling. Het glas is voorzien van een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. Gebruik geen grove scherpe voorwerpen, zoals schuursponsjes of staalwol om het glas schoon te maken. Daarmee beschadigd u de werking van de coating. Specificaties: - 85x150cm - Scharnierend met 4 delen - 6mm veiligheidsglas - NANO antikalk coating De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet)

  429.00 Euro

  Ga naar Badwand Wiesbaden Aqua 6 85x150cm 6mm NANO coating


Badwand Wiesbaden Aqua 8 95x150cm 8mm NANO coating

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Wiesbaden Aqua 8 95x150cm 8mm NANO coating De Aqua 8 badwand van Wiesbaden is een stevige wand met een handdoekhouder en 8mm dik veiligheidsglas. De wand is 150 cm hoog en 95 cm breed. Door zijn chromen afwerking past deze badwand goed bij elke badkamer.  De NANO antikalk coating waarmee de wand is behandeld zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! er moeten geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. Specificaties: - 95x150cm - Scharnierend - 8mm veiligheidsglas - NANO antikalk coating De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet)

  399.00 Euro

  Ga naar Badwand Wiesbaden Aqua 8 95x150cm 8mm NANO coating


Badwand Wiesbaden inklapbaar 100x140cm 6mm NANO coating

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Wiesbaden inklapbaar 100x140cm 6mm NANO coating Wilt u geen los douche gordijn in uw bad als afscherming? Kies dan voor een badwand. De Badwand Wiesbaden inklapbaar 100x140cm NANO coating is inklapbaar in twee delen en voorzien van een chroom profiel. Het beweegbare deel van de douchewand is afgewerkt met een ronding als extra detail aan uw badkamer.  De badwand is gemaakt van 6 mm dik veiligheidsglas. Het glas is voorzien van een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. Gebruik geen grove scherpe voorwerpen, zoals schuursponsjes of staalwol om het glas schoon te maken. Daarmee beschadigd u de werking van de coating. Over het merk Wiesbaden Wiesbaden heeft een breed assortiment aan sanitair en verwarming. De producten zijn uitermate geschikt voor kleinere ruimtes door geringe dieptes van bijvoorbeeld wastafels en douchewanden. Alles is afzonderlijk van elkaar te combineren en te bestellen. Dat maakt het mogelijk dat iedereen zijn eigen stijl en uitvoering kan bepalen. - 100x140cm - NANO antikalk coating - 6mm veiligheidsglas - Chromen profiel - Inklapbaar De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet)

  182.94 Euro

  Ga naar Badwand Wiesbaden inklapbaar 100x140cm 6mm NANO coating


Badwand Boss & Wessing Bibi Afgerond 80x140cm Scharnierend Omkeerbaar 6mm

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Boss & Wessing Bibi Afgerond 80x140cm Scharnierend Omkeerbaar 6mm Last van een koud en nat douchegordijn tijdens het douchen in bad? Vervang het dan met een mooie en simpele badwand zoals deze. De Badwand Boss & Wessing Bibi heeft een mooie ronding voor in een moderne badkamer. De afgeronde douchewand is gemaakt van 6mm dik veiligheidsglas. Met veiligheidsglas wordt bedoelt dat op het moment dat het glas onder druk komt te staan en knapt, dat er geen scherpe scherven ontstaan. Het glas breekt namelijk direct in honderden vierkante stukjes. Het blijft natuurlijk glas, maar kleine stukjes zijn minder gevaarlijk dan scherpe scherven. Verder is de wand voorzien van een lange elegante handgreep en om het water in uw badkuip te houden zit er aan de onderkant van de badwand een strip. Dit beweegt mee zodra uw de badwand laat scharnieren. De wand is zowel naar rechts als links te scharnieren. De badwand is 140cm hoog waardoor het voor het water moeilijk wordt om er over heen te spatten. Omdat het een glaswand is, kunt u het na het douchen of badderen droog trekken met een wisser. Douchewand is ook verkrijgbaar in 100 cm en 120 cm. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de wand aan de linkerkant of rechterkant te plaatsen van uw bad. Specificaties van de Boss & Wessing Bibi Badwand - 6mm veiligheidsglas - Hoogte: 140 cm - Breedte: 80 cm - Het glas is transparant - Voorzien van handgreep - Wand is voorzien van een strip aan de onderkant - De wand is scharnierend (naar links en rechts) - De hoek is afgerond - Kan zowel links als rechts geplaatst worden - Ook verkrijgbaar in 100 en 120 cm met vaste wand

  190.00 Euro

  Ga naar Badwand Boss & Wessing Bibi Afgerond 80x140cm Scharnierend Omkeerbaar 6mm


Badwand Boss & Wessing Bibi Afgerond 100x140cm Scharnierend Omkeerbaar 6mm

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Boss & Wessing Bibi Afgerond 100x140cm Scharnierend Omkeerbaar 6mm Last van een koud en nat douchegordijn tijdens het douchen in bad? Vervang het dan met een mooie en simpele badwand zoals deze. De Badwand Boss & Wessing Bibi heeft een mooie ronding voor in een moderne badkamer. De afgeronde douchewand is gemaakt van 6mm dik veiligheidsglas. Met veiligheidsglas wordt bedoelt dat op het moment dat het glas onder druk komt te staan en knapt, dat er geen scherpe scherven ontstaan. Het glas breekt namelijk direct in honderden vierkante stukjes. Het blijft natuurlijk glas, maar kleine stukjes zijn minder gevaarlijk dan scherpe scherven. Verder is de wand voorzien van een lange elegante handgreep en om het water in uw badkuip te houden zit er aan de onderkant van de badwand een strip. Dit beweegt mee zodra uw de badwand laat scharnieren. De wand is zowel naar rechts als links te scharnieren en bestaat uit een vast deel en een scharnierend deel. De badwand is 140cm hoog waardoor het voor het water moeilijk wordt om er over heen te spatten. Omdat het een glaswand is, kunt u het na het douchen of badderen droog trekken met een wisser. Douchewand is ook verkrijgbaar in 80 cm en 120 cm. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de wand aan de linkerkant of rechterkant te plaatsen van uw bad. Specificaties van de Boss & Wessing Bibi Badwand - 6mm veiligheidsglas - Hoogte: 140 cm - Breedte: 100 cm - Het glas is transparant - Voorzien van handgreep - Wand is voorzien van een strip aan de onderkant - De wand is scharnierend (naar links en rechts) - Voorzien van vaste wand - Stabilisatiestang wordt meegeleverd - De hoek is afgerond - Kan zowel links als rechts geplaatst worden - Ook verkrijgbaar in 80 cm volledig scharnierend en 120 cm met vaste wand

  199.95 Euro

  Ga naar Badwand Boss & Wessing Bibi Afgerond 100x140cm Scharnierend Omkeerbaar 6mm


Badwand Boss & Wessing Bibi Recht 120x140cm Scharnierend 3-delig Omkeerbaar 6mm

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Boss & Wessing Bibi Recht 120x140cm Scharnierend 3-delig Omkeerbaar 6mm Last van een koud en nat douchegordijn tijdens het douchen in bad? Vervang het dan met een mooie en simpele badwand zoals deze. De Badwand Boss & Wessing Bibi heeft een strak recht design en voltreft in elke moderne badkamer. Een mooi design badwand met een dubbele scharnier deur. De badwand bestaat uit 3 delen. Vanaf het punt waar de badwand is bevestigd aan de muur, zit een 50 centimeter breed stuk glas dat vast zit aan het scharnierende deel. De deur bestaat uit twee losse scharnierende delen. U kunt de deur heel eenvoudig naar binnen als naar buiten draaien. Dat maakt het mogelijk dat de rechte badwand ook op een klein bad gemonteerd kan worden. De rechthoekige badwand is gemaakt van 6mm dik veiligheidsglas. Met veiligheidsglas wordt bedoelt dat op het moment dat het glas onder druk komt te staan en knapt, dat er geen scherpe scherven ontstaan. Het glas breekt namelijk direct in honderden vierkante stukjes. Het blijft natuurlijk glas, maar kleine stukjes zijn minder gevaarlijk dan scherpe scherven. Om het water in uw badkuip te houden zit er aan de onderkant van de badwand een strip. Dit beweegt mee zodra uw de badwand laat scharnieren. De badwand is 140 cm hoog waardoor het voor het water moeilijk wordt om er over heen te spatten. Omdat het een glaswand is, kunt u het na het douchen of badderen droog trekken met een wisser. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de wand aan de linkerkant of rechterkant te plaatsen van uw bad. Door de wendbare deur is dit een ideale badwand voor in kleine badkamers. Specificaties van de Boss & Wessing Bibi badwand: - Voorzien van 6mm veiligheidsglas - Hoogte: 140 cm - Breedte: 120cm - Voorzien van strip - Het glas is transparant - Deur bestaat uit twee scharnierende delen - Kan naar links en rechts scharnieren - Model: Rechthoekig - Wordt zonder stabilisatiestang geleverd - Ook verkrijgbaar in 80 en 100 cm met afronding - De badwand is universeel en omkeerbaar

  299.95 Euro

  Ga naar Badwand Boss & Wessing Bibi Recht 120x140cm Scharnierend 3-delig Omkeerbaar 6mm


Badwand Best Design Erico 80x140 cm met Handdoekbeugel NANO Veiligheidsglas 6mm

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Best Design

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden

Get Wet by Sealskin badzijwand 1-dlg 70x140cm chroom kabana decor glas

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Sealskin

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Get Wet by Sealskin badzijwand 1-dlg 70x140cm chroom kabana decor glas De 105-badwand is h√©t betaalbare alternatief dat helemaal past in de moderne badkamer. Het profielarme ontwerp met een chromen uitstraling en het veiligheidsglas van maar liefst 6mm dikte, zorgen voor een wand die perfect opgaat in zijn omgeving. De 105 badwand heeft een modern wit patroon op het glas, ge√Įnspireerd op een rietveld. Het patroon zorgt er voor dat u deels aan het zicht wordt onttrokken. Het glaspaneel scharniert naar binnen √©n naar buiten toe, wat voor groot schoonmaakgemak zorgt. Specificaties Get Wet by Sealskin badzijwand 1-dlg 70x140cm chroom kabana decor glas - 20mm verstelbaarheid in het muurprofiel¬† - Scharniert naar binnen √©n naar buiten - Tijdloos, ruimtelijk design. - Auto close functie (instelbaar).

  186.15 Euro

  Ga naar Get Wet by Sealskin badzijwand 1-dlg 70x140cm chroom kabana decor glas


Get Wet by Sealskin 105 badwand 2-delig,100x140cm 6mm decor veiligheidsglas

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Sealskin

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Get Wet by Sealskin 105 badwand 2-delig, 6mm decor veiligheidsglas De tweedelige 105-badwand is h√©t betaalbare alternatief. Het profielarme ontwerp met een chromen uitstraling en het heldere veiligheidsglas van maar liefst 6mm dikte, zorgen voor een wand die perfect opgaat in zijn omgeving. Deze badwand heeft een modern wit patroon op het glas, ge√Įnspireerd op een rietveld. Het patroon zorgt er voor dat u deels aan het zicht wordt onttrokken. Het vaste deel heeft een stabilisatiesteun die zowel op de muur als op het glas scharniert. Bovendien is het op maat te zagen, wat voor extra installatiegemak zorgt. Het draaibare glaspaneel scharniert naar binnen √©n naar buiten toe, wat voor schoonmaakgemak zorgt. Specificaties Get Wet by Sealskin 105 badwand 2-delig, 6mm decor veiligheidsglas - 6mm veiligheidsglas met een hoogte van 140cm - breedte vast deel 30cm, draaideel 70cm (totaal 100cm)¬† - draaideel scharniert naar binnen √©n naar buiten - profiel in de kleur chroom - 20mm verstelbaarheid in het muurprofiel

  228.65 Euro

  Ga naar Get Wet by Sealskin 105 badwand 2-delig,100x140cm 6mm decor veiligheidsglas


Get Wet by Sealskin 105 badwand 2-delig 100x140cm 6mm veiligheidsglas

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Sealskin

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Get Wet by Sealskin 105 badwand 2-delig 100x140cm 6mm helder veiligheidsglas De tweedelige 105-badwand is hét betaalbare alternatief. Het profielarme ontwerp met een chromen uitstraling en het heldere veiligheidsglas van maar liefst 6mm dikte, zorgen voor een wand die perfect opgaat in zijn omgeving. Het vaste deel heeft een stabilisatiesteun die zowel op de muur als op het glas scharniert. Bovendien is het op maat te zagen, wat voor extra installatiegemak zorgt. Het draaibare glaspaneel scharniert naar binnen én naar buiten toe, wat voor schoonmaakgemak zorgt. Specificaties Get Wet by Sealskin 105 badwand 2-delig 100x140cm 6mm: - 6mm veiligheidsglas met een hoogte van 140cm - Breedte vast deel 30cm, draaideel 70cm (totaal 100cm) - Draaideel scharniert naar binnen én naar buiten - Profiel in de kleur chroom - 20mm verstelbaarheid in het muurprofiel

  220.15 Euro

  Ga naar Get Wet by Sealskin 105 badwand 2-delig 100x140cm 6mm veiligheidsglas


Badwand Get Wet by Sealskin Custom 100x140 cm Zilver hoogglans Helder glas Links

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Sealskin

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Get Wet by Sealskin Custom 100x140 cm Zilver hoogglans Helder glas Links De 2-delige Badwand Get Wet by Sealskin Custom 100x140 cm Zilver hoogglans Helder glas Links is een fraaie oplossing wanneer u wilt douchen in uw ligbad. Hij is helemaal aan te passen naar uw stijl! Standaard geleverd met stijlvolle chromen en modern witte kleuraccenten in de scharnieren. U kiest wat het beste aansluit bij uw wensen. LET OP: Wanneer je buiten het bad staat, dan heeft deze badwand de scharnieren aan linkerzijde. Voordelen en mogelijkheden in het kort - Uniek: accentkleuren zijn eenvoudig aan te passen naar jouw stijl - Met een hoogte van 140cm te plaatsen op een ligbad van Get Wet - Hou het water waar het hoort: een dorpel zorgt voor een goede waterafdichting - Betaalbare design douches met aandacht voor detail - Vele oplossingen, in iedere badkamer past wel een Custom - Deuren met een vast deel: Zo draai je om bijvoorbeeld een gemonteerde radiator heen en maak je optimaal gebruik van je ruimte - De muurprofielen zijn afgewerkt met een afdekkapje - Alle schroeven zijn weggewerkt -Tot 20mm verstelbaarheid in het muurprofiel

  381.65 Euro

  Ga naar Badwand Get Wet by Sealskin Custom 100x140 cm Zilver hoogglans Helder glas Links


Badwand Get Wet by Sealskin Custom 100x140 cm Zilver hoogglans Helder glas Rechts

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Sealskin

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Get Wet by Sealskin Custom 100x140 cm Zilver hoogglans Helder glas Rechts De 2-delige Badwand Get Wet by Sealskin Custom 100x140 cm Zilver hoogglans Helder glas Rechts is een fraaie oplossing wanneer u wilt douchen in uw ligbad. Hij is helemaal aan te passen naar uw stijl! Standaard geleverd met stijlvolle chromen en modern witte kleuraccenten in de scharnieren. U kiest wat het beste aansluit bij uw wensen. LET OP: Wanneer je buiten het bad staat, dan heeft deze badwand de scharnieren aan rechterrzijde. Voordelen en mogelijkheden in het kort - Uniek: accentkleuren zijn eenvoudig aan te passen naar jouw stijl - Met een hoogte van 140cm te plaatsen op een ligbad van Get Wet - Hou het water waar het hoort: een dorpel zorgt voor een goede waterafdichting - Betaalbare design douches met aandacht voor detail - Vele oplossingen, in iedere badkamer past wel een Custom - Deuren met een vast deel: Zo draai je om bijvoorbeeld een gemonteerde radiator heen en maak je optimaal gebruik van je ruimte - De muurprofielen zijn afgewerkt met een afdekkapje - Alle schroeven zijn weggewerkt Tot 20mm verstelbaarheid in het muurprofiel

  381.65 Euro

  Ga naar Badwand Get Wet by Sealskin Custom 100x140 cm Zilver hoogglans Helder glas Rechts


Badwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 75x160 cm Mat zwart 1 deel Helder Antikalk glas

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Sealskin

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 75x160 cm Mat zwart 1 deel Helder Antikalk glas De Badwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 75x160 cm Mat zwart 1 deel Helder Antikalk glas is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuintes in de muren of het plafond opvangen. Deze badwand van 75 cm breed en 160 cm hoog is een minimalistische oplossing om in bad te douchen. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. De scharnieren van I AM zijn zelfsluitend. Wat deze badwand écht bijzonder maakt, is de Mat zwart uitstraling. I AM badwanden zijn ook beschikbaar in de standaardmaat 85 cm en natuurlijk als maatwerk oplossing. De scharnieren zijn tevens beschikbaar in een luxueuze zilver hoogglans en in een unieke matzwarte afwerking. De I AM doucheserie van Get Wet by Sealskin is zeer veelzijdig: - Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdichtstrips en dus heerlijk ruimtelijk - De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat je deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig - Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus - Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kies jij de douche die past bij jouw stijl -Let op!het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!

  220.15 Euro

  Ga naar Badwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 75x160 cm Mat zwart 1 deel Helder Antikalk glas


Badwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 75x160 cm RVS 1 deel Helder Antikalk glas

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Sealskin

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 75x160 cm RVS 1 deel Helder Antikalk glas De Badwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 75x160 cm RVS 1 deel Helder Antikalk glas is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuintes in de muren of het plafond opvangen. Deze badwand van 75 cm breed en 160 cm hoog is een minimalistische oplossing om in bad te douchen. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. De scharnieren van I AM zijn zelfsluitend. Wat deze badwand écht bijzonder maakt, is de RVS uitstraling. I AM badwanden zijn ook beschikbaar in de standaardmaat 85 cm en natuurlijk als maatwerk oplossing. De scharnieren zijn tevens beschikbaar in een luxueuze zilver hoogglans en in een unieke matzwarte afwerking. De I AM doucheserie van Get Wet by Sealskin is zeer veelzijdig: - Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdichtstrips en dus heerlijk ruimtelijk - De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat je deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig - Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus - Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kies jij de douche die past bij jouw stijl -Let op!het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!

  211.65 Euro

  Ga naar Badwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 75x160 cm RVS 1 deel Helder Antikalk glas


Badwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 75x160 cm Chroom/Zilver 1 deel Helder Antikalk glas

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Sealskin

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 75x160 cm Chroom/Zilver 1 deel Helder Antikalk glas De Badwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 75x160 cm Chroom/Zilver 1 deel Helder Antikalk glas is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuintes in de muren of het plafond opvangen. Deze badwand van 75 cm breed en 160 cm hoog is een minimalistische oplossing om in bad te douchen. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. De scharnieren van I AM zijn zelfsluitend. Wat deze badwand écht bijzonder maakt, is de Chroom/Zilver uitstraling. I AM badwanden zijn ook beschikbaar in de standaardmaat 85 cm en natuurlijk als maatwerk oplossing. De scharnieren zijn tevens beschikbaar in een luxueuze RVS en in een unieke matzwarte afwerking. De I AM doucheserie van Get Wet by Sealskin is zeer veelzijdig: - Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdichtstrips en dus heerlijk ruimtelijk - De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat je deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig - Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus - Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kies jij de douche die past bij jouw stijl -Let op!het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!

  211.65 Euro

  Ga naar Badwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 75x160 cm Chroom/Zilver 1 deel Helder Antikalk glas


Badwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 85x160 cm Chroom/Zilver 1 deel Helder Antikalk glas

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Sealskin

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 85x160 cm Chroom/Zilver 1 deel Helder Antikalk glas De Badwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 85x160 cm Chroom/Zilver 1 deel Helder Antikalk glas is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuintes in de muren of het plafond opvangen. Deze badwand van 85 cm breed en 160 cm hoog is een minimalistische oplossing om in bad te douchen. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. De scharnieren van I AM zijn zelfsluitend. Wat deze badwand écht bijzonder maakt, is de Chroom/Zilver uitstraling. I AM badwanden zijn ook beschikbaar in de standaardmaat 85 cm en natuurlijk als maatwerk oplossing. De scharnieren zijn tevens beschikbaar in een luxueuze RVS en in een unieke matzwarte afwerking. De I AM doucheserie van Get Wet by Sealskin is zeer veelzijdig: - Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdichtstrips en dus heerlijk ruimtelijk - De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat je deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig - Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus - Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kies jij de douche die past bij jouw stijl -Let op!het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!

  220.15 Euro

  Ga naar Badwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 85x160 cm Chroom/Zilver 1 deel Helder Antikalk glas


BWS Badwand 80x150cm 6mm NANO Veiligheidsglas Chroom

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  BWS Badwand 80x150cm 6mm NANO Veiligheidsglas Chroom Een mooie rechte badklapwand van BWS. Houdt u van strak en modern? Dan is dit een perfecte keuze! De strakke wand geeft uw bad net wat extra's in plaats van een douchegordijn. Het staat strak en is ook nog eens praktisch. Door de strip onderaan de deur wordt het opspattende water tegen gehouden. Omdat hij 150cm hoog is zal opspattend water ook moeilijk over de wand heen komen.  De Badwand muurprofiel 80x150cm NANO coating is gemaakt van 6mm dik veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de badwand altijd een glazende uitstraling.  Gebruik geen grove scherpe voorwerpen, zoals schuursponsjes of staalwol om het glas schoon te maken. Daarmee beschadigd u de coating. Het scharnier van de badwand is voorzien van een liftscharnier, wat ervoor zorgt dat de wand lift bij het naar binnen of buiten scharnieren van de wand.  De badwand bestaat uit 1 deel en is 180 graden draaibaar. De badwand is universeel plaatsbaar, zowel links als rechts. Specificaties BWS Badwand 80x150cm 6mm NANO Veiligheidsglas Chroom: - Glazen wand 80cm breed bij 150 cm hoog - Voor gesperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit, welke ook direct scharend is - Muur u-profiel - Universeel te monteren - NANO antikalk coating - 6mm veiligheidsglas - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen - Liftscharnier De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet) Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk " BWS ".

  159.00 Euro

  Ga naar BWS Badwand 80x150cm 6mm NANO Veiligheidsglas Chroom


BWS Badwand 2 Delig Inklapbaar 100x140 cm 6mm NANO Coating

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  BWS Badwand 2 Delig Inklapbaar 100x140cm 6mm NANO Coating De badwand Boss & Wessing 100x140 cm NANO coating is inklapbaar in twee delen en voorzien van een chroom profiel. Het beweegbare deel van de douchewand is afgewerkt met een ronding als extra detail. De klapwand is alleen naar binnen te draaien. De badwand is gemaakt van 6 mm dik veiligheidsglas en is voorzien van een NANO antikalk coating. Die beschermt tegen kalk en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. Gebruik geen grove scherpe voorwerpen, zoals schuursponsjes of staalwol om het glas schoon te maken. Daarmee beschadigd u de werking van de coating. Specificaties BWS Badwand 2 Delig Inklapbaar 100x140cm 6mm NANO coating: - 100x140 cm - NANO antikalk coating - 6mm veiligheidsglas - Chromen profiel - Inklapbaar De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet) Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "BWS"

  219.00 Euro

  Ga naar BWS Badwand 2 Delig Inklapbaar 100x140 cm 6mm NANO Coating


Vaste Badwand Wiesbaden 80x150 cm 6mm NANO Coating

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Vaste Badwand Wiesbaden 80x150 cm 6mm NANO Coating Een mooie rechte badwand van Wiesbaden. Houdt u van strak en modern? Dan is dit een perfecte keuze! De strakke wand geeft uw bad net wat extra's in plaats van een douchegordijn. Het staat strak en is ook nog eens praktisch. De wand is vast en daardoor niet weg te klappen. Hierdoor zal er geen opspattend water lekkage veroorzaken. De Badwand Wiesbaden 80x150cm NANO coating is gemaakt van 6mm dik veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de badwand altijd een glanzende uitstraling. Gebruik geen grove scherpe voorwerpen, zoals schuursponsjes of staalwol om het glas schoon te maken. Daarmee beschadigd u de coating. De badwand is te verstellen van 80 t/m 81.5 cm. Specificaties: - Glazen wand 80cm breed bij 150 cm hoog - Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit - Universeel te monteren - NANO antikalk coating - 6mm veiligheidsglas - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet)

  121.50 Euro

  Ga naar Vaste Badwand Wiesbaden 80x150 cm 6mm NANO Coating


Draaibare Badwand Wiesbaden 80x150 cm 6mm NANO Coating

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Draaibare Badwand Wiesbaden 80x150 cm 6mm NANO Coating Een mooie draaibare badwand van Wiesbaden. Houdt u van strak en modern? Dan is dit een perfecte keuze! De strakke wand geeft uw bad net wat extra's in plaats van een douchegordijn. Het staat strak en is ook nog eens praktisch. De wand is draaibaar en daardoor makkelijk weg te klappen. Hierdoor zal er geen opspattend water lekkage veroorzaken. De Badwand Wiesbaden 80x150cm NANO coating is gemaakt van 6mm dik veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de badwand altijd een glanzende uitstraling. Gebruik geen grove scherpe voorwerpen, zoals schuursponsjes of staalwol om het glas schoon te maken. Daarmee beschadigd u de coating. Het scharnier van de badwand is voorzien van een liftscharnier, wat ervoor zorgt dat de wand lift bij het naar binnen of buiten scharnieren van de wand. De badwand is te verstellen van 80 t/m 81.5 cm. Specificaties: - Glazen wand 80cm breed bij 150 cm hoog - Universeel te monteren - NANO antikalk coating - 6mm veiligheidsglas - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet)

  174.00 Euro

  Ga naar Draaibare Badwand Wiesbaden 80x150 cm 6mm NANO Coating


Badwand Boss & Wessing 70x140 cm NANO Veiligheidsglas Chroom

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Boss & Wessing 70x140 cm NANO Veiligheidsglas Chroom Een mooie rechte badwand van Boss & Wessing. Houdt u van strak en modern? Dan is dit een perfecte keuze! De strakke wand geeft uw bad net wat extra's in plaats van een douchegordijn. Door de strip onderaan de deur wordt het opspattende water tegengehouden. Omdat de badwand 140 cm hoog is zal het water er ook niet snel overheen komen. Dit artikel is gemaakt van 6 mm dik veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating. Deze coating beschermt tegen kalk en geeft de badwand altijd een glanzende uitstraling. Gebruik geen grove scherpe voorwerpen, zoals schuursponsjes of staalwol, om het glas schoon te maken. Daarmee beschadigt u de coating. Verder heeft de wand een verstelbaarheid van 68,5 t/m 70 cm en is deze universeel te plaatsen. Specificaties: - Merk: Boss & Wessing - Breedte wand: 70 cm - Breedte verstelbaar van 68,5 t/m 70 cm - Hoogte wand: 140 cm - Muur u-profiel - Universeel te monteren - NANO antikalk coating - 6mm veiligheidsglas - Inclusief montagemateriaal

  99.95 Euro

  Ga naar Badwand Boss & Wessing 70x140 cm NANO Veiligheidsglas Chroom


Badwand Aqualux Shine Rond 150x72 cm 6mm Anti Kalk

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Aqualux

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Aqualux Shine Rond 150x72 cm 6mm Anti kalk De Serie Shine staat bekend om zijn eenvoudige montagewijze. In iedere douchewand zit minimaal 2cm stelbaarheid. Hierdoor kunnen de douchewanden ook geplaatst worden op muren die niet 100% recht zijn. Radius badscherm 72x150cm, 6mm helder glas, chroom afgewerkt. Met een badwand combineert u het spatwatervrij houden van uw badkamer met de transparantie en ruimtelijkheid van een helder glaspaneel. De gebogen badwand combineert met een bad met deze zelfde gebogen vorm. De wand scharniert naar binnen en buiten middels het chroomkleurige muurprofiel Alle Aqualux douchewanden zijn voorzien van de CE-markering en voldoen aan BS EN14428. Om te voldoen aan deze standaard moeten producten een strenge test doorstaan wat betreft het vasthouden van water, duurzaamheid, stabiliteit en reinigbaarheid. Ook worden daarin de specificaties bepaald met betrekking tot de kwaliteit van de materialen en afwerking die worden die worden gebruikt in de producten. Al het veiligheidsglas voldoet aan BS EN12150. Specificaties Badwand Aqualux: - Badwand - 150x72 cm - 6mm Antikalk - Veiligheidsglas - Chroom

  162.85 Euro

  Ga naar Badwand Aqualux Shine Rond 150x72 cm 6mm Anti Kalk


Badwand Aqualux Aqua5 Zilverprofiel met Handdoeken Rail 80x150 cm 5mm Antikalk Glas

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Aqualux

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Aqualux Aqua5 Zilverprofiel met Handdoeken Rail 80x150 cm 5mm Antikalk Glas Zeer populair zijn de douchewanden waarbij geen of zo weinig mogelijk profielen worden toegepast, zoals het geval is bij deze AQUA5 badwand. Het scherm is 1500mm hoog en gemaakt van 5mm helder veiligheidsglas. Het scherm is zowel links of rechts van het bad te plaatsen. Wanneer u doucht in bad is een glazen badwand de uitkomst tegen een natte vloer. Met de badwanden van Aqualux tovert u uw bad in een handomdraai om in een praktische doucheruimte. Op de badwanden van Aqualux geldt standaard 10 jaar garantie. De Serie Aqua staat bekend om zijn eenvoudige montagewijze. Alle wanden van deze serie zijn voorzien van een Aquagleam glascoating. Deze onzichtbare coating voorkomt water- en kalkaanslag. Specificaties: - Gepolijst zilver effect profiel - Opening naar binnen & naar buiten - Omkeerbaar - Aqualux AQUA5 Badscherm Sail + Handdoekenrail Zilver Prof Helder Glas 800*1500 5mm - 10 jaar garantie

  223.95 Euro

  Ga naar Badwand Aqualux Aqua5 Zilverprofiel met Handdoeken Rail 80x150 cm 5mm Antikalk Glas


Badwand Aqualux Aqua4 Zilverprofiel met Handdoeken Rail 75x137.5 cm 4mm Antikalk Glas

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Aqualux

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Aqualux Aqua4 Zilverprofiel met Handdoeken Rail 75x137.5 cm 4mm Antikalk Glas Deze strakke AQUA4 badwand heeft ook een handige handdoekhouder die op de glazen wand zit bevestigd. Zo heeft u uw handdoek altijd bij de hand! Het scherm is 1375mm hoog en gemaakt van 4mm helder veiligheidsglas. Het scherm is zowel links of rechts van het bad te plaatsen. Wanneer u doucht in bad is een glazen badwand de uitkomst tegen een natte vloer. Met de badwanden van Aqualux tovert u uw bad in een handomdraai om in een praktische doucheruimte. Op de badwanden van Aqualux geldt standaard 10 jaar garantie. De Serie Aqua staat bekend om zijn eenvoudige montagewijze. Alle wanden van deze serie zijn voorzien van een Aquagleam glascoating. Deze onzichtbare coating voorkomt water- en kalkaanslag. Specificaties: - Gepolijst zilver effect profiel - Wegklapbaar naar buiten - Omkeerbaar - Aqualux AQUA4 Badscherm Sail - Handdoekenrail - 10 jaar garantie

  123.85 Euro

  Ga naar Badwand Aqualux Aqua4 Zilverprofiel met Handdoeken Rail 75x137.5 cm 4mm Antikalk Glas


Badwand Aqualux Aqua5 Zilverprofiel met Handdoeken Rail 77x137.5 cm 4mm Antikalk Glas

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Aqualux

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Aqualux Aqua5 Zilverprofiel met Handdoeken Rail 77x137.5 cm 4mm Antikalk Glas Wat opvalt bij de Sail badwand uit de serie AQUA 4is de fraaie afgeronde vorm. Verder draait de badwand naar buiten toe open waardoor het bad goed toegankelijk is. Het scherm is 1375mm hoog en gemaakt van 4mm helder veiligheidsglas. Het scherm is zowel links of rechts van het bad te plaatsen. Wanneer u doucht in bad is een glazen badwand de uitkomst tegen een natte vloer. Met de badwanden van Aqualux tovert u uw bad in een handomdraai om in een praktische doucheruimte. Op de badwanden van Aqualux geldt standaard 10 jaar garantie. De Serie Aqua staat bekend om zijn eenvoudige montagewijze. Alle wanden van deze serie zijn voorzien van een Aquagleam glascoating. Deze onzichtbare coating voorkomt water- en kalkaanslag. Specificaties: - Gepolijst zilver effect profiel - Opening naar binnen & naar buiten - Omkeerbaar - Aqualux AQUA5 Badscherm Sail - Handdoekenrail - 10 jaar garantie

  113.90 Euro

  Ga naar Badwand Aqualux Aqua5 Zilverprofiel met Handdoeken Rail 77x137.5 cm 4mm Antikalk Glas


Badwand Aqualux AQUA4 Radius Wit Profiel Geribbeld Glas 80x140 cm 4mm

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Aqualux

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Aqualux AQUA4 Radius Wit Profiel Geribbeld Glas 80x140 cm 4mm Wat opvalt bij deze Radius AQUA4 badwand is de fraaie afgeronde vorm. Verder draait de badwand naar buiten toe open waardoor het bad goed toegankelijk is. Tenslotte zijn er strepen op het glas aangebracht, dit is ter decoratie, maar geeft ook een zekere privacy tijdens baden. Het scherm is 1400mm hoog, gemaakt van 4mm helder veiligheidsglas en heeft een wit profiel. Het scherm is zowel links of rechts van het bad te plaatsen. Wanneer u doucht in bad is een glazen badwand de uitkomst tegen een natte vloer. Met de badwanden van Aqualux tovert u uw bad in een handomdraai om in een praktische doucheruimte. Op de badwanden van Aqualux geldt standaard 10 jaar garantie. De Serie van Aqualux staat bekend om zijn eenvoudige montagewijze. Alle wanden van deze serie zijn voorzien van een Aquagleam glascoating. Deze onzichtbare coating voorkomt water- en kalkaanslag. Specificaties: - Wit profiel - Opening naar buiten - Omkeerbaar - Met witte decoratie - 10 jaar garantie

  134.00 Euro

  Ga naar Badwand Aqualux AQUA4 Radius Wit Profiel Geribbeld Glas 80x140 cm 4mm


Badwand Aqualux AQUA4 4-delig Zilver Profiel Helder Glas 84x140 cm 4mm

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Aqualux

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Aqualux AQUA4 4-delig Zilver Profiel Helder Glas 84x140 cm 4mm Deze vierdelige badwand van Aqualux is perfect aan te passen op ieder bad. De combinatie van het bad met deze mooie badwand maakt uw kleine badkamer een stuk ruimtelijker. De vierdelige badwand zorgt ervoor dat u comfortabel kunt douchen zonder dat u daarna de complete badkamer moet afdrogen. Het scherm is 1400mm hoog en gemaakt van 4mm helder veiligheidsglas. Het scherm is zowel links of rechts van het bad te plaatsen. Wanneer u doucht in bad is een glazen badwand de uitkomst tegen een natte vloer. Met de badwanden van Aqualux tovert u uw bad in een handomdraai om in een praktische doucheruimte. Op de badwanden van Aqualux geldt standaard 10 jaar garantie. De Serie van Aqualux staat bekend om zijn eenvoudige montagewijze. Alle wanden van deze serie zijn voorzien van een Aquagleam glascoating. Deze onzichtbare coating voorkomt water- en kalkaanslag. Specificaties: - Profiel met gepolijst zilver effect - 4-delig - 84x140 cm - 4 mm dik glas - Omkeerbaar zowel links als rechts om - 4 delen scharnierend (als een harmonica in elkaar te vouwen) - 10 jaar garantie

  148.90 Euro

  Ga naar Badwand Aqualux AQUA4 4-delig Zilver Profiel Helder Glas 84x140 cm 4mm


Badwand Aqualux AQUA4 4-delig Wit Profiel Helder Glas 84x140 cm 4mm

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Aqualux

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Aqualux AQUA4 4-delig Wit Profiel Helder Glas 84x140 cm 4mm Deze vierdelige badwand van Aqualux is perfect aan te passen op ieder bad. De combinatie van het bad met deze mooie badwand maakt uw kleine badkamer een stuk ruimtelijker. De vierdelige badwand zorgt ervoor dat u comfortabel kunt douchen zonder dat u daarna de complete badkamer moet afdrogen. Het scherm is 1400mm hoog, gemaakt van 4mm helder veiligheidsglas en heeft een wit profiel. Het scherm is zowel links of rechts van het bad te plaatsen. Wanneer u doucht in bad is een glazen badwand de uitkomst tegen een natte vloer. Met de badwanden van Aqualux tovert u uw bad in een handomdraai om in een praktische doucheruimte. Op de badwanden van Aqualux geldt standaard 10 jaar garantie. De Serie van Aqualux staat bekend om zijn eenvoudige montagewijze. Alle wanden van deze serie zijn voorzien van een Aquagleam glascoating. Deze onzichtbare coating voorkomt water- en kalkaanslag. Specificaties: - Wit Profiel - 4-delig - 84x140 cm - 4 mm dik glas - Omkeerbaar - 10 jaar garantie

  138.75 Euro

  Ga naar Badwand Aqualux AQUA4 4-delig Wit Profiel Helder Glas 84x140 cm 4mm


Badwand Aqualux AQUA4 2-delig Schuif Zilver Profiel Helder Glas 82x127.5 cm 4mm

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Aqualux

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Aqualux AQUA4 2-delig Schuif Zilver Profiel Helder Glas 82x127.5 cm 4mm Dit 2-delig schuifpaneel van AQUA4 biedt maximaal comfort. Het scherm is schuifbaar tot 820mm zodat u tijdens het douchen zich geen zorgen hoeft te maken over spatwater. Het scherm is 1275mm hoog en gemaakt van 4mm helder veiligheidsglas. Het scherm is zowel links of rechts van het bad te plaatsen. Wanneer u doucht in bad is een glazen badwand de uitkomst tegen een natte vloer. Met de badwanden van Aqualux tovert u uw bad in een handomdraai om in een praktische doucheruimte. Op de badwanden van Aqualux geldt standaard 10 jaar garantie. De Serie van Aqualux staat bekend om zijn eenvoudige montagewijze. Alle wanden van deze serie zijn voorzien van een Aquagleam glascoating. Deze onzichtbare coating voorkomt water- en kalkaanslag. Specificaties: - Gepolijst zilver effect profiel - 2-delig schuifpaneel - 82x127.5 cm - 4 mm dik glas - Schuivende wand - Omkeerbaar - 10 jaar garantie

  153.95 Euro

  Ga naar Badwand Aqualux AQUA4 2-delig Schuif Zilver Profiel Helder Glas 82x127.5 cm 4mm


Badwand Aqualux AQUA4 2-delig Schuif Wit Prof Helder Glas 82x127.5 cm 4mm

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Aqualux

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Aqualux AQUA4 2-delig Schuif Wit Prof Helder Glas 82x127.5 cm 4mm Dit 2-delig schuifpaneel van AQUA4 biedt maximaal comfort. Het scherm is schuifbaar tot 820mm zodat u tijdens het douchen zich geen zorgen hoeft te maken over spatwater. Het scherm is 1275mm hoog, gemaakt van 4mm helder veiligheidsglas en heeft een wit profiel. Het scherm is zowel links of rechts van het bad te plaatsen. Wanneer u doucht in bad is een glazen badwand de uitkomst tegen een natte vloer. Met de badwanden van Aqualux tovert u uw bad in een handomdraai om in een praktische doucheruimte. Op de badwanden van Aqualux geldt standaard 10 jaar garantie. De Serie van Aqualux staat bekend om zijn eenvoudige montagewijze. Alle wanden van deze serie zijn voorzien van een Aquagleam glascoating. Deze onzichtbare coating voorkomt water- en kalkaanslag. Specificaties: - Wit profiel - 2-delig schuifpaneel - 82x127.5cm - 4 mm dik glas - Schuivende wand - Omkeerbaar - 10 jaar garantie

  138.80 Euro

  Ga naar Badwand Aqualux AQUA4 2-delig Schuif Wit Prof Helder Glas 82x127.5 cm 4mm


Badwand Aqualux AQUA3 Radius Zilver Profiel Helder Glas 75x137.5 cm 3mm

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Aqualux

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Aqualux AQUA3 Radius Zilver Profiel Helder Glas 75x137.5 cm 3mm Deze Radius badwand van de AQUA3 serie heeft een fraaie afgeronde vorm. Verder draait de badwand naar buiten toe open waardoor het bad goed toegankelijk is. Het scherm is 1375mm hoog en gemaakt van 3mm helder veiligheidsglas. Het scherm is zowel links of rechts van het bad te plaatsen. Wanneer u doucht in bad is een glazen badwand de uitkomst tegen een natte vloer. Met de badwanden van Aqualux tovert u uw bad in een handomdraai om in een praktische doucheruimte. Op de badwanden van Aqualux geldt standaard 10 jaar garantie. De Serie van Aqualux staat bekend om zijn eenvoudige montagewijze. Alle wanden van deze serie zijn voorzien van een Aquagleam glascoating. Deze onzichtbare coating voorkomt water- en kalkaanslag. Specificaties: - Gepolijst zilver effect profiel - Opening naar buiten - 75x137.5cm - 3 mm dik glas - Omkeerbaar - 10 jaar garantie

  123.90 Euro

  Ga naar Badwand Aqualux AQUA3 Radius Zilver Profiel Helder Glas 75x137.5 cm 3mm


Badwand Aqualux AQUA3 Radius Wit Profiel Helder Glas 75x137.5 cm 3mm

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Aqualux

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badscherm Aqualux AQUA3 Radius Wit Profiel Helder Glas 75x137.5 cm 3mm Deze Radius badwand van de AQUA3 serie heeft een fraaie afgeronde vorm. Verder draait de badwand naar buiten toe open waardoor het bad goed toegankelijk is. Het scherm is 1375mm hoog, gemaakt van 3mm helder veiligheidsglas en heeft een wit profiel. Het scherm is zowel links of rechts van het bad te plaatsen. Wanneer u doucht in bad is een glazen badwand de uitkomst tegen een natte vloer. Met de badwanden van Aqualux tovert u uw bad in een handomdraai om in een praktische doucheruimte. Op de badwanden van Aqualux geldt standaard 10 jaar garantie. De Serie van Aqualux staat bekend om zijn eenvoudige montagewijze. Alle wanden van deze serie zijn voorzien van een Aquagleam glascoating. Deze onzichtbare coating voorkomt water- en kalkaanslag. Specificaties: - Wit Profiel - Opening naar buiten - 75x137.5cm - 3 mm dik glas - Omkeerbaar - 10 jaar garantie

  113.90 Euro

  Ga naar Badwand Aqualux AQUA3 Radius Wit Profiel Helder Glas 75x137.5 cm 3mm


Badwand Aqualux AQUA3 Volledig Zilver Profiel Helder Glas 75x137.5 cm 3mm

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Aqualux

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badscherm Aqualux AQUA3 Volledig Zilver Profiel Helder Glas 75x137.5 cm 3mm Dit badscherm van AQUA3 biedt maximale sterkte door het volledige profiel. Het scherm is 1375mm hoog, gemaakt van 3mm helder veiligheidsglas en heeft een parelmoerzilver profiel. Het scherm is zowel links of rechts van het bad te plaatsen. Wanneer u doucht in bad is een glazen badwand de uitkomst tegen een natte vloer. Met de badwanden van Aqualux tovert u uw bad in een handomdraai om in een praktische doucheruimte. Op de badwanden van Aqualux geldt standaard 10 jaar garantie. De Serie van Aqualux staat bekend om zijn eenvoudige montagewijze. Alle wanden van deze serie zijn voorzien van een Aquagleam glascoating. Deze onzichtbare coating voorkomt water- en kalkaanslag. Specificaties: - Wit Profiel - Volledig profiel - Opening naar buiten - 75x137.5cm - 3 mm dik glas - Omkeerbaar - 10 jaar garantie

  98.65 Euro

  Ga naar Badwand Aqualux AQUA3 Volledig Zilver Profiel Helder Glas 75x137.5 cm 3mm


Badwand Aqualux AQUA3 Volledig Wit Profiel Helder Glas 75x137.5 cm 3mm

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Aqualux

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Aqualux AQUA3 Volledig Wit Profiel Helder Glas 75x137.5 cm 3mm Dit badscherm van AQUA3 biedt maximale sterkte door het volledige profiel. Het scherm is 1375mm hoog, gemaakt van 3mm helder veiligheidsglas en heeft een wit profiel. Het scherm is zowel links of rechts van het bad te plaatsen. Wanneer u doucht in bad is een glazen badwand de uitkomst tegen een natte vloer. Met de badwanden van Aqualux tovert u uw bad in een handomdraai om in een praktische doucheruimte. Op de badwanden van Aqualux geldt standaard 10 jaar garantie. De Serie van Aqualux staat bekend om zijn eenvoudige montagewijze. Alle wanden van deze serie zijn voorzien van een Aquagleam glascoating. Deze onzichtbare coating voorkomt water- en kalkaanslag. Specificaties: - Wit Profiel - Volledig profiel - Opening naar buiten - 75x137.5cm - 3 mm dik glas - Omkeerbaar - 10 jaar garantie

  88.05 Euro

  Ga naar Badwand Aqualux AQUA3 Volledig Wit Profiel Helder Glas 75x137.5 cm 3mm


Badwand Aqualux ShinE Badschrm Radius Zilver Profiel Helder Glas 85x150 cm 6mm

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Aqualux

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Aqualux ShinE Badschrm Radius Zilver Profiel Helder Glas 85x150 cm 6mm Dit afgeronde vlakke badscherm van Shine draait zowel naar binnen als buiten. Dit maakt het scherm geschikt voor iedere badkamer. Het scherm is 1500mm hoog en gemaakt van 6mm helder veiligheidsglas. Het scherm is zowel links of rechts van het bad te plaatsen. Wanneer u doucht in bad is een glazen badwand de uitkomst tegen een natte vloer. Met de badwanden van Aqualux tovert u uw bad in een handomdraai om in een praktische doucheruimte. Op de badwanden van Aqualux geldt standaard 10 jaar garantie. De Serie van Aqualux staat bekend om zijn eenvoudige montagewijze. Alle wanden van deze serie zijn voorzien van een Aquagleam glascoating. Deze onzichtbare coating voorkomt water- en kalkaanslag. Specificaties: - Gepolijst zilver effect profiel - Volledig profiel - Opening naar binnen en buiten - 85x150 cm - 6 mm dik glas - Omkeerbaar - 10 jaar garantie

  162.85 Euro

  Ga naar Badwand Aqualux ShinE Badschrm Radius Zilver Profiel Helder Glas 85x150 cm 6mm


Badwand VM Go Megalo 75x130cm Scharnierend Wit Profiel 4mm Veiligheidsglas

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Go by Van Marcke

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand VM Go Megalo 75x130cm Scharnierend Wit Profiel 4mm Veiligheidsglas De badwand van Van Marcke Go is voorzien van een scharnierende deur van 75x130cm. Omdat de deur kan scharnieren maakt dat voor u het instappen een stuk eenvoudiger omdat u de wand volledig weg draait. Ook het schoonmaken wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. De badwand is aan de onderkant voorzien van een strip dat tijdens het douchen geen water door laat. U krijgt daarmee een droge badkamervloer dat tegelijk ook zorgt voor veiligheid. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de wand zowel links als rechts te monteren. Het voordeel is dat u hiermee uw badkamer nog persoonlijker maakt. De profielen zijn gemaakt van aluminium gecoat met een witte afwerking. Het glas is van 4mm dik veiligheidsglas. Het glas is getemperd waardoor het glas 5x zo sterk is als gewoon glas met dezelfde dikte. Door het glas te verhitten en geleidelijk af te koelen zal het glas een grote spanning opbouwen. Het glas wordt getemperd nadat het op maat is gemaakt voor de perfecte afwerking. Specificaties van de Van Marcke Go badwand Megalo: - Afmeting: 75x130cm - Glas: 4mm dik - Soort glas: Gesatineerd veiligheidsglas - Type glas: Helder - Scharnierend - Voorzien van wit gecoat aluminium profiel - 1 delig - Tot 1cm te verstellen - Spatdicht - Omkeerbaar

  76.64 Euro

  Ga naar Badwand VM Go Megalo 75x130cm Scharnierend Wit Profiel 4mm Veiligheidsglas


Badwand VM Go Megalo 75x130cm Scharnierend Chroom Profiel 4mm Veiligheidsglas

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Go by Van Marcke

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand VM Go Megalo 75x130cm Scharnierend Chroom Profiel 4mm Veiligheidsglas De badwand van Van Marcke Go is voorzien van een scharnierende deur van 75x130cm. Omdat de deur kan scharnieren maakt dat voor u het instappen een stuk eenvoudiger omdat u de wand volledig weg draait. Ook het schoonmaken wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. De badwand is aan de onderkant voorzien van een strip dat tijdens het douchen geen water door laat. U krijgt daarmee een droge badkamervloer dat tegelijk ook zorgt voor veiligheid. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de wand zowel links als rechts te monteren. Het voordeel is dat u hiermee uw badkamer nog persoonlijker maakt. De profielen zijn gemaakt van aluminium gecoat met een chromen afwerking. Het glas is van 4mm dik veiligheidsglas. Het glas is getemperd waardoor het glas 5x zo sterk is als gewoon glas met dezelfde dikte. Door het glas te verhitten en geleidelijk af te koelen zal het glas een grote spanning opbouwen. Het glas wordt getemperd nadat het op maat is gemaakt voor de perfecte afwerking. Specificaties van de Van Marcke Go badwand Megalo: - Afmeting: 75x130cm - Glas: 4mm dik - Soort glas: Gesatineerd veiligheidsglas - Type glas: Helder - Scharnierend - Voorzien van chroom gecoat aluminium profiel - 1 delig - Tot 1cm te verstellen - Spatdicht - Omkeerbaar

  79.90 Euro

  Ga naar Badwand VM Go Megalo 75x130cm Scharnierend Chroom Profiel 4mm Veiligheidsglas


Badwand VM Go Ammos Deco 75x130cm Scharnierend Wit Profiel 4mm Veiligheidsglas

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Go by Van Marcke

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand VM Go Ammos Deco 75x130cm Scharnierend Wit Profiel 4mm Veiligheidsglas De badwand van Van Marcke Go is voorzien van een scharnierende deur van 75x130cm. Omdat de deur kan scharnieren maakt dat voor u het instappen een stuk eenvoudiger omdat u de wand volledig weg draait. Ook het schoonmaken wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. De badwand met decoratie stroken is aan de onderkant voorzien van een strip dat tijdens het douchen geen water door laat. U krijgt daarmee een droge badkamervloer dat tegelijk ook zorgt voor veiligheid. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de wand zowel links als rechts te monteren. Het voordeel is dat u hiermee uw badkamer nog persoonlijker maakt. De profielen zijn gemaakt van aluminium gecoat met een witte afwerking. Het glas is van 4mm dik veiligheidsglas. Het glas is getemperd waardoor het glas 5x zo sterk is als gewoon glas met dezelfde dikte. Door het glas te verhitten en geleidelijk af te koelen zal het glas een grote spanning opbouwen. Het glas wordt getemperd nadat het op maat is gemaakt voor de perfecte afwerking. Specificaties van de Van Marcke Go badwand Ammos: - Afmeting: 75x130cm - Glas: 4mm dik - Soort glas: Getemperd veiligheidsglas - Type glas: Helder met decoratie stroken - Stroken zijn van gematteerd glas - Scharnierend - Voorzien van wit gecoat aluminium profiel - 1 delig - Tot 1cm te verstellen - Spatdicht - Omkeerbaar

  83.49 Euro

  Ga naar Badwand VM Go Ammos Deco 75x130cm Scharnierend Wit Profiel 4mm Veiligheidsglas


Badwand VM Go Ammos Deco 75x130cm Scharnierend Chroom Profiel 4mm Veiligheidsglas

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Go by Van Marcke

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand VM Go Ammos Deco 75x130cm Scharnierend Chroom Profiel 4mm Veiligheidsglas De badwand van Van Marcke Go is voorzien van een scharnierende deur van 75x130cm. Omdat de deur kan scharnieren maakt dat voor u het instappen een stuk eenvoudiger omdat u de wand volledig weg draait. Ook het schoonmaken wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. De badwand met decoratie stroken is aan de onderkant voorzien van een strip dat tijdens het douchen geen water door laat. U krijgt daarmee een droge badkamervloer dat tegelijk ook zorgt voor veiligheid. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de wand zowel links als rechts te monteren. Het voordeel is dat u hiermee uw badkamer nog persoonlijker maakt. De profielen zijn gemaakt van aluminium gecoat met een chromen afwerking. Het glas is van 4mm dik veiligheidsglas. Het glas is getemperd waardoor het glas 5x zo sterk is als gewoon glas met dezelfde dikte. Door het glas te verhitten en geleidelijk af te koelen zal het glas een grote spanning opbouwen. Het glas wordt getemperd nadat het op maat is gemaakt voor de perfecte afwerking. Specificaties van de Van Marcke Go badwand Ammos: - Afmeting: 75x130cm - Glas: 4mm dik - Soort glas: Getemperd veiligheidsglas - Type glas: Helder met decoratie stroken - Stroken zijn van gematteerd glas - Scharnierend - Voorzien van chroom gecoat aluminium profiel - 1 delig - Tot 1cm te verstellen - Spatdicht - Omkeerbaar

  86.45 Euro

  Ga naar Badwand VM Go Ammos Deco 75x130cm Scharnierend Chroom Profiel 4mm Veiligheidsglas


Badwand VM Go Nero Deco 85x145cm Scharnierend Wit Profiel 5mm Veiligheidsglas

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Go by Van Marcke

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand VM Go Nero Deco 85x145cm Scharnierend Wit Profiel 5mm Veiligheidsglas De badwand van Van Marcke Go is voorzien van een scharnierende deur van 85x145cm. Omdat de deur kan scharnieren maakt dat voor u het instappen een stuk eenvoudiger omdat u de wand volledig weg draait. Ook het schoonmaken wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. De badwand met decoratie stroken is aan de onderkant voorzien van een strip dat tijdens het douchen geen water door laat. U krijgt daarmee een droge badkamervloer dat tegelijk ook zorgt voor veiligheid. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de wand zowel links als rechts te monteren. Het voordeel is dat u hiermee uw badkamer nog persoonlijker maakt. De profielen zijn gemaakt van aluminium gecoat met een witte afwerking. Het glas is van 5mm dik veiligheidsglas. Het glas is getemperd waardoor het glas 5x zo sterk is als gewoon glas met dezelfde dikte. Door het glas te verhitten en geleidelijk af te koelen zal het glas een grote spanning opbouwen. Het glas wordt getemperd nadat het op maat is gemaakt voor de perfecte afwerking. Specificaties van de Van Marcke Go badwand Nero: - Afmeting: 85x145cm - Glas: 5mm dik - Soort glas: Getemperd veiligheidsglas - Type glas: Helder met decoratie stroken - Stroken zijn van gematteerd glas - Scharnierend - Voorzien van wit gecoat aluminium profiel - 1 delig - Tot 1cm te verstellen - Spatdicht - Omkeerbaar

  169.20 Euro

  Ga naar Badwand VM Go Nero Deco 85x145cm Scharnierend Wit Profiel 5mm Veiligheidsglas


Badwand VM Go Malia 3-delig 130x140cm Scharnierend Wit Profiel 5mm Veiligheidsglas

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Go by Van Marcke

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand VM Go Malia 3-delig 130x140cm Scharnierend Wit Profiel 5mm Veiligheidsglas De badwand van Van Marcke Go is voorzien van een 3-delige scharnierende deur van 130x140cm. Omdat de deur kan scharnieren maakt dat voor u het instappen een stuk eenvoudiger omdat u de wand volledig weg draait. En daarnaast scharniert de volledige deur in 3 delen. Ook het schoonmaken wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. De badwand is aan de onderkant voorzien van een strip dat tijdens het douchen geen water door laat. U krijgt daarmee een droge badkamervloer dat tegelijk ook zorgt voor veiligheid. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de wand zowel links als rechts te monteren. Het voordeel is dat u hiermee uw badkamer nog persoonlijker maakt. De profielen zijn gemaakt van aluminium gecoat met een witte afwerking. Het glas is van 5mm dik veiligheidsglas. Het glas is getemperd waardoor het glas 5x zo sterk is als gewoon glas met dezelfde dikte. Door het glas te verhitten en geleidelijk af te koelen zal het glas een grote spanning opbouwen. Het glas wordt getemperd nadat het op maat is gemaakt voor de perfecte afwerking. Specificaties van de Van Marcke Go badwand Malia: - Afmeting: 130x140cm - Glas: 5mm dik - Soort glas: Gesatineerd veiligheidsglas - Type glas: Helder - Scharnierend - Voorzien van wit gecoat aluminium profiel - 3-delig - Tot 1cm te verstellen - Spatdicht - Omkeerbaar

  221.58 Euro

  Ga naar Badwand VM Go Malia 3-delig 130x140cm Scharnierend Wit Profiel 5mm Veiligheidsglas


Badwand VM Go Malia 3-delig 130x140cm Scharnierend Chroom Profiel 5mm Veiligheidsglas

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Go by Van Marcke

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand VM Go Malia 3-delig 130x140cm Scharnierend Chroom Profiel 5mm Veiligheidsglas De badwand van Van Marcke Go is voorzien van een 3-delige scharnierende deur van 130x140cm. Omdat de deur kan scharnieren maakt dat voor u het instappen een stuk eenvoudiger omdat u de wand volledig weg draait. En daarnaast scharniert de volledige deur in 3 delen. Ook het schoonmaken wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. De badwand is aan de onderkant voorzien van een strip dat tijdens het douchen geen water door laat. U krijgt daarmee een droge badkamervloer dat tegelijk ook zorgt voor veiligheid. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de wand zowel links als rechts te monteren. Het voordeel is dat u hiermee uw badkamer nog persoonlijker maakt. De profielen zijn gemaakt van aluminium gecoat met een chromen afwerking. Het glas is van 5mm dik veiligheidsglas. Het glas is getemperd waardoor het glas 5x zo sterk is als gewoon glas met dezelfde dikte. Door het glas te verhitten en geleidelijk af te koelen zal het glas een grote spanning opbouwen. Het glas wordt getemperd nadat het op maat is gemaakt voor de perfecte afwerking. Specificaties van de Van Marcke Go badwand Malia: - Afmeting: 130x140cm - Glas: 5mm dik - Soort glas: Gesatineerd veiligheidsglas - Type glas: Helder - Scharnierend - Voorzien van chroom gecoat aluminium profiel - 3-delig - Tot 1cm te verstellen - Spatdicht - Omkeerbaar

  228.11 Euro

  Ga naar Badwand VM Go Malia 3-delig 130x140cm Scharnierend Chroom Profiel 5mm Veiligheidsglas


Badwand VM Go Balos Deco 3-delig 130x140cm Scharnierend Wit Profiel 5mm Veiligheidsglas

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Go by Van Marcke

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand VM Go Balos Deco 3-delig 130x140cm Scharnierend Wit Profiel 5mm Veiligheidsglas De badwand van Van Marcke Go is voorzien van een 3-delige scharnierende deur van 130x140cm. Omdat de deur kan scharnieren maakt dat voor u het instappen een stuk eenvoudiger omdat u de wand volledig weg draait. En daarnaast scharniert de volledige deur in 3 delen. Ook het schoonmaken wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. De badwand met decoratie stroken is aan de onderkant voorzien van een strip dat tijdens het douchen geen water door laat. U krijgt daarmee een droge badkamervloer dat tegelijk ook zorgt voor veiligheid. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de wand zowel links als rechts te monteren. Het voordeel is dat u hiermee uw badkamer nog persoonlijker maakt. De profielen zijn gemaakt van aluminium gecoat met een witte afwerking. Het glas is van 5mm dik veiligheidsglas. Het glas is getemperd waardoor het glas 5x zo sterk is als gewoon glas met dezelfde dikte. Door het glas te verhitten en geleidelijk af te koelen zal het glas een grote spanning opbouwen. Het glas wordt getemperd nadat het op maat is gemaakt voor de perfecte afwerking. Specificaties van de Van Marcke Go badwand Balos: - Afmeting: 130x140cm - Glas: 5mm dik - Soort glas: Getemperd veiligheidsglas - Type glas: Helder met decoratie stroken - Stroken zijn van gematteerd glas - Scharnierend - Voorzien van wit gecoat aluminium profiel - 3-delig - Tot 1cm te verstellen - Spatdicht - Omkeerbaar

  228.11 Euro

  Ga naar Badwand VM Go Balos Deco 3-delig 130x140cm Scharnierend Wit Profiel 5mm Veiligheidsglas


Badwand VM Go Balos Deco 3-delig 130x140cm Scharnierend Chroom Profiel 5mm Veiligheidsglas

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Go by Van Marcke

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand VM Go Balos Deco 3-delig 130x140cm Scharnierend Chroom Profiel 5mm Veiligheidsglas De badwand van Van Marcke Go is voorzien van een 3-delige scharnierende deur van 130x140cm. Omdat de deur kan scharnieren maakt dat voor u het instappen een stuk eenvoudiger omdat u de wand volledig weg draait. En daarnaast scharniert de volledige deur in 3 delen. Ook het schoonmaken wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. De badwand met decoratie stroken is aan de onderkant voorzien van een strip dat tijdens het douchen geen water door laat. U krijgt daarmee een droge badkamervloer dat tegelijk ook zorgt voor veiligheid. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de wand zowel links als rechts te monteren. Het voordeel is dat u hiermee uw badkamer nog persoonlijker maakt. De profielen zijn gemaakt van aluminium gecoat met een chromen afwerking. Het glas is van 5mm dik veiligheidsglas. Het glas is getemperd waardoor het glas 5x zo sterk is als gewoon glas met dezelfde dikte. Door het glas te verhitten en geleidelijk af te koelen zal het glas een grote spanning opbouwen. Het glas wordt getemperd nadat het op maat is gemaakt voor de perfecte afwerking. Specificaties van de Van Marcke Go badwand Balos: - Afmeting: 130x140cm - Glas: 5mm dik - Soort glas: Getemperd veiligheidsglas - Type glas: Helder met decoratie stroken - Stroken zijn van gematteerd glas - Scharnierend - Voorzien van chroom gecoat aluminium profiel - 3-delig - Tot 1cm te verstellen - Spatdicht - Omkeerbaar

  235.28 Euro

  Ga naar Badwand VM Go Balos Deco 3-delig 130x140cm Scharnierend Chroom Profiel 5mm Veiligheidsglas


Badwand Frame 150x80 cm 8 mm NANO Glas Mat Zwart Raster

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Badkamerdepot

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Frame 150x80 cm 8 mm NANO Glas Mat Zwart Raster De serie Frame heeft nu een badwand op de markt gebracht met de populaire zwarte afwerking. Het is een badwand die bestaat uit 1 glazen plaat. Op de glazen plaat zijn horizontale lijnen verwerkt in de kleur zwart. Het design is uniek en voorzien van een rookglas glasplaat met zwarte profielen en lijnen die aan de buitenkant op het glas zitten. Rook glas is hiervoor de ideale oplossing voor wat meer privacy. Rookglas is transparant en heeft een donker grijze gloed. Door met (machinale) rollers NANO-coating aan te brengen worden deze pori√ęn ‚Äúdichtgesmeerd‚ÄĚ en hechten vuil en kalk zich veel minder snel aan het glasoppervlak. NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. De wand is vast en niet draaibaar. Het profiel is ook in de kleur mat zwart afgewerkt. Het badscherm is 150cm hoog en 80cm breed. In het profiel zit 1.5 cm stelbaarheid. Dit betekend dat de wand verstelbaar is van 80 t/m 81.5 cm. Specificaties Badwand Frame 150x80 cm Mat Zwart: - Badwand - 150x80 cm - Rookglas - 8mm Nano Glas - Mat Zwart - Metalen frame - Is omkeerbaar - Horizontalen metalen lijnen aan buitenkant van het glas. - Vaste wand

  399.95 Euro

  Ga naar Badwand Frame 150x80 cm 8 mm NANO Glas Mat Zwart Raster


Badwand met Klapdeur Riho Grid 80x150 cm 6 mm Helderglas Zwarte Profielen Links

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Riho

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand met Klapdeur Riho Grid 80x150 cm 6 mm Helderglas Zwarte Profielen Links Een Badwand is de eyecatcher in uw badkamer. Strak en sfeerbepalend! Het ontwerp is ge√Įnspireerd door de industri√ęle en robuuste trend van dit moment. De zwarte profielen die alleen horizontaal aan de buitenkant van het glas zitten. Zo is de badwand makkelijker schoon te maken en blijft er geen water achter. De zwarte profielen lopen helemaal door in de omlijsting en tot het muurprofiel. De deur is naar binnen en buiten te openen. De wand is minimaal te verstellen (zie technische tekening). Het glas is van 6 MM Riho Shield glas. Riho-shield bevordert, in tegenstelling tot onbewerkte glasoppervlakte, een uitstekende afloop van het water van het behandelde glasoppervlak. Met Riho-shield is het glas onderhoudsvriendelijker dan onbewerkte glasoppervlakken. Niet alleen is het reinigen van het glas minder vaak nodig, ook het gebruik van schoonmaakmiddelen wordt hiermee teruggedrongen. Let op de wand is niet omkeer baar, er is ene linkse en rechtse variant verkrijgbaar. Specificaties Riho Grid Badwand: - Hoogte: 150 cm - Breedte: 80 cm - Materiaal: Aluminium - Kleur: Mat Zwart - Materiaal profielen: Aluminium - Verstelbaarheid: Ja 79.3-80.7 cm - Glasdikte: 6 mm - Type glas: Helder - Glasbehandeling: Riho Shield - Incl afvoer: Nee - Vorm greep: Verticaal - Omkeerbaar: Nee

  420.00 Euro

  Ga naar Badwand met Klapdeur Riho Grid 80x150 cm 6 mm Helderglas Zwarte Profielen Links


Badwand met Klapdeur Riho Grid 80x150 cm 6 mm Helderglas Zwarte Profielen Rechts

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Riho

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand met Klapdeur Riho Grid 80x150 cm 6 mm Helderglas Zwarte Profielen Rechts Een Badwand is de eyecatcher in uw badkamer. Strak en sfeerbepalend! Het ontwerp is ge√Įnspireerd door de industri√ęle en robuuste trend van dit moment. De zwarte profielen die alleen horizontaal aan de buitenkant van het glas zitten. Zo is de badwand makkelijker schoon te maken en blijft er geen water achter. De zwarte profielen lopen helemaal door in de omlijsting en tot het muurprofiel. De deur is naar binnen en buiten te openen. De wand is minimaal te verstellen (zie technische tekening). Het glas is van 6 MM Riho Shield glas. Riho-shield bevordert, in tegenstelling tot onbewerkte glasoppervlakte, een uitstekende afloop van het water van het behandelde glasoppervlak. Met Riho-shield is het glas onderhoudsvriendelijker dan onbewerkte glasoppervlakken. Niet alleen is het reinigen van het glas minder vaak nodig, ook het gebruik van schoonmaakmiddelen wordt hiermee teruggedrongen. Let op de wand is niet omkeer baar, er is ene linkse en rechtse variant verkrijgbaar. Specificaties Riho Grid Badwand: - Hoogte: 150 cm - Breedte: 80 cm - Materiaal: Aluminium - Kleur: Mat Zwart - Materiaal profielen: Aluminium - Verstelbaarheid: Ja 79.3-80.7 cm - Glasdikte: 6 mm - Type glas: Helder - Glasbehandeling: Riho Shield - Incl afvoer: Nee - Vorm greep: Verticaal - Omkeerbaar: Nee

  420.00 Euro

  Ga naar Badwand met Klapdeur Riho Grid 80x150 cm 6 mm Helderglas Zwarte Profielen Rechts


Badwand Frame 80x150 cm 8 mm NANO Glas Mat Zwart Raster

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Badkamerdepot

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Badwand Frame 80x150 cm 8 mm NANO Glas Mat Zwart Raster De serie Frame heeft nu een badwand op de markt gebracht met de populaire zwarte afwerking. Het is een badwand die bestaat uit √©√©n glazen plaat. Op de glazen plaat zijn horizontale lijnen verwerkt in de kleur mat zwart. Het design is uniek en voorzien van een heldere glasplaat met zwarte profielen en lijnen die aan de buitenkant op het glas zitten. Door met (machinale) rollers NANO-coating aan te brengen worden de pori√ęn dichtgesmeerd en hechten vuil en kalk zich minder snel aan het glasoppervlak, waardoor een lange levensduur van de wand gegarandeerd is. U dient echter wel rekening mee te houden dat de badwand ondanks de coating wel schoon gehouden dient te worden! De wand is vast en niet draaibaar. Het profiel is eveneens afgewerkt in de kleur mat zwart. Het badscherm heeft een hoogte van 150 cm en een breedte van 80 cm. In het profiel zit een verstelbaarheid van 1,5 cm. Dit betekent dat de wand verstelbaar is van 80 t/m 81,5 cm. Specificaties Badwand Frame Mat Zwart: - Badwand - 150x80 cm - Helderglas - 8mm Nano Glas - Mat Zwart - Metalen frame - Is omkeerbaar - Horizontalen metalen lijnen aan buitenkant van het glas - Vaste wand

  399.95 Euro

  Ga naar Badwand Frame 80x150 cm 8 mm NANO Glas Mat Zwart Raster


Allibert Badwand Boak 1 Delig 67x140 cm

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Allibert

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Allibert Badwand Boak 1 Delig 67x140 cm De Boak badwand is van het merk Allibert. Met deze badwand zorg je ervoor dat je je badkamer minder nat maakt als je in bad zit. Het is omkeerbaar badscherm en kan dus met 180 graden draaien. De badwand is volledig plooibaar. Het heeft een glasdikte van 4mm dik, de breedte van de badwand is 68 cm en de lengte is 140 cm. Deze badwand is 1 delig. Specificaties: - Badwand - Merk: Allibert - Serie: Boak - Omkeerbaar tot 180 graden - Volledig plooibaar - Breedte: 68 cm - Lengte: 140 cm - Dikte: 4mm - 1 delig

  146.00 Euro

  Ga naar Allibert Badwand Boak 1 Delig 67x140 cm


Allibert Badwand Boak 3 Delig 120,5x140 cm

Douche/Douchewand/Badwanden

Douchewand

Allibert

Douche

Douche/Douchewand/Badwanden
  Allibert Badwand Boak 3 Delig 120,5x140 cm De Boak badwand is van het merk Allibert. Met deze badwand zorg je ervoor dat je je badkamer minder nat maakt als je in bad zit. Het is omkeerbaar badscherm en kan dus met 180 graden draaien. De badwand is volledig plooibaar. Het heeft een glasdikte van 4mm dik, de breedte van de badwand is 120,5 cm en de lengte is 140 cm. Deze badwand is 3 delig. Specificaties: - Badwand - Merk: Allibert - Serie: Boak - Omkeerbaar tot 180 graden - Volledig plooibaar - Breedte: 120,5 cm - Lengte: 140 cm - Dikte: 4mm - 1 delig

  264.95 Euro

  Ga naar Allibert Badwand Boak 3 Delig 120,5x140 cm