Tegels voor sanitair : Bidet

VM GO Charm Bidet porselein wit

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Go by Van Marcke

Toilet

Toilet > Bidet > Bidet
  VM GO Charm Bidet porselein wit VM GO Charm Bidet porselein wit is gemaakt van het beste porselein. U heeft 3 jaar garantie op dit product en daarom is dit een uitstekende keuze voor uw toilet of badkamer. Specificaties: - Voorgeboord kraangat - Verchroomde overloopbeveiliging - Voor elk type bidetkraan - Afmetingen 39 x 36 x 58 cm

  159.95 Euro

  Ga naar VM GO Charm Bidet porselein wit


Creavit staand bidet excl. bidetkraan

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Creavit

Toilet

Toilet > Bidet > Bidet
  Creavit staand bidet excl. bidetkraan Deze bidet is van het merk Creavit en wordt geleverd exclusief bidetkraan. Het bidet is eenvoudig te plaatsen in de badkamer of toileteruimte. Vrijwel elke bidetkraan is toepasbaar op dit bidet. Het materiaal is van keramiek.

  111.50 Euro

  Ga naar Creavit staand bidet excl. bidetkraan


Wandcloset Sanicare Met Bidetspoeler en Soft-Close Toiletzitting 53,5x36 cm Wit Keramiek

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Sanicare

Toilet

Toilet > Bidet > Bidet
  Wandcloset Sanicare Met Bidetspoeler en Soft-Close Toiletzitting 53,5x36 cm Wit Keramiek Dit fraaie wandcloset van het merk Sanicare is zeer compact en past daardoor perfect in zowel uw badkamer als toiletruimte. Het product kent een diepte van 53,5 cm en een breedte van 36 cm. Dit product valt uitstekend te combineren met de soft-close toiletzitting van SanifoForte die standaard mee wordt geleverd. Deze zitting is uitgerust met een soft-close systeem waardoor de zitting langzaam sluit en u geen last meer zult hebben van hard dichtslaande toiletzittingen. Verder is dit wandcloset uitgerust met een bidetspoeler. De pot een 'hart-op-hart' afstand van 16 cm bij de toiletbril en van 18 cm aan de achterzijde van de pot. Het product een zogeheten diepspoel spoelvorm waardoor de 'boodschap' direct in het water valt. Bij dit wandcloset is er sprake van een PK-aansluiting waardoor de aanvoer is aangesloten aan de achterzijde van de pot. De kleur van het wandcloset is wit en het product is gemaakt van keramiek. Specificaties: - Diepte: 53,5 cm - Breedte: 36 cm - Kleur: wit - Design vormgeving - Closetzitting met scharniervertraging (soft-close) - Quick Release - Garantie: 1 jaar - Aansluiting aanvoer: achter - Spoelvorm: diepspoel - Materiaal: keramiek

  217.50 Euro

  Ga naar Wandcloset Sanicare Met Bidetspoeler en Soft-Close Toiletzitting 53,5x36 cm Wit Keramiek


Wandbidet Clou First 36x25x55cm Keramiek Glans Wit

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Clou

Toilet

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Toilet > Bidet > Bidet
  Wandbidet Clou First 36x25x55cm Keramiek Glans Wit Wandbidet passend bij wandtoilet Clou First CL/04.01020. De uitvoering van dit wandbidet is keramiek glans wit. Keramiek is noch metaal of polymeer en bevatten goede mechanische eigenschappen. Het is hard en heeft een hoge vloeigrens. Met uitzonderingen daargelaten is keramiek slijtvast, hittebestendig, non-elektrisch, non-magnetisch en non-metalisch. Dit bidet wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal. Specificaties Wandbidet Clou First 36x25x55cm Keramiek Glans Wit: - Wandbidet Clou First - Keramiek glans wit - Passend bij wandtoilet Clou First - Afmetingen: b.36 x h.25 x d.55 cm - Bevestigingsmateriaal NIET inbegrepen - Garantie: 2 jaar

  302.50 Euro

  Ga naar Wandbidet Clou First 36x25x55cm Keramiek Glans Wit


Wandcloset Idevit Alfa met Bidet Randloos Wit Keramiek 36x52x30cm (Excl. zitting)

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Idevit

Toilet

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Toilet > Bidet > Bidet
  Wandcloset Idevit Alfa met Bidet Randloos Wit Keramiek 36x52x30cm (Excl. zitting) Wanneer u op zoek bent naar een design wandcloset, dan is de Idevit Alfa een goede keuze. De Alfa heeft een strak model en heeft een standaard diepte van 52cm. Het extraatje wat u krijgt bij het wandcloset is de speciale behandeling, namelijk de antibacteriƫle coating. Het keramiek heeft een extra beschermende laag dat zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant zit voor het tegengaan van kalk. Ook nare geurtjes zullen minder snel voorkomen met de aangebrachte coating. Dat is niet het enige wat de toiletpot als extra heeft. De pot is voorzien van een bidet. Aan de zijkant zit een kraan dat verbonden staat met de bidet dat in de rand van de pot verwerkt zit. Het is belangrijk om voor deze functie een extra leiding te leggen om de bidet te voorzien van water. De Randloos uitvoering biedt maximaal comfort op het gebied van hygiƫne en schoonmaak. Het toilet heeft namelijk geen spoelrand (Rimless) en zorgt er voor dat er geen verborgen plekken zijn waar vuil zich kan ophopen of waar bacteriƫn zich kunnen nestelen. De Idevit Alfa is ook te verkrijgen zonder bidet. We bieden 2 verschillende zittingen aan die perfect op de Alfa passen. De softclose zitting en een zitting met softclose Ʃn Slim: de bril is los te klikken. Specificaties van de Idevit Alfa wandcloset zonder spoelrand - Materiaal: Wit keramiek - Uitvoeren met Bidet en kraan - Afmeting: 36x52x30cm - Diepspoel spoelvorm - Randloos (Geen spoelrand) - Voorzien van antibacteriƫle coating - Exclusief zitting (als optie met meerprijs) - Inclusief bevestigingsmateriaal - 5 jaar garantie!

  298.95 Euro

  Ga naar Wandcloset Idevit Alfa met Bidet Randloos Wit Keramiek 36x52x30cm (Excl. zitting)


Wandcloset Idevit Halley met Bidet Randloos Wit Keramiek 36x52x31cm (Excl. zitting)

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Idevit

Toilet

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Toilet > Bidet > Bidet
  Wandcloset Idevit Halley met Bidet Randloos Wit Keramiek 36x52x31cm (Excl. zitting) Wanneer u op zoek bent naar een design wandcloset, dan is de Idevit Halley een goede keuze. De Halley heeft een strak model en heeft een standaard diepte van 52cm. De pot is gemaakt van keramiek. Het voordeel van keramiek is dat het een hard kleigebakken materiaal is. De oppervlakte is daardoor glad en bevat geen poriƫn om water te kunnen laten intrekken. Het druipt er zo vanaf. Dat maakt de pot milieubewust. Dat is niet het enige wat de toiletpot als extra heeft. De pot is voorzien van een bidet. Aan de zijkant zit een kraan dat verbonden staat met de bidet dat in de rand van de pot verwerkt zit. Het is belangrijk om voor deze functie een extra leiding te leggen om de bidet te voorzien van water. De Randloos uitvoering biedt maximaal comfort op het gebied van hygiƫne en schoonmaak. Het toilet heeft namelijk geen spoelrand (Rimless) en zorgt er voor dat er geen verborgen plekken zijn waar vuil zich kan ophopen of waar bacteriƫn zich kunnen nestelen. De Idevit Halley is ook te verkrijgen zonder bidet. We bieden 2 verschillende zittingen aan die perfect op de Halley passen. De softclose zitting en een zitting met softclose Ʃn Slim: de bril is los te klikken. Specificaties van de Idevit Halley wandcloset zonder spoelrand - Materiaal: Wit keramiek - Uitvoering met Bidet en kraan - Model: vierkant - Afmeting: 36x52x31cm - Diepspoel spoelvorm - Randloos (Geen spoelrand) - Exclusief zitting (als optie met meerprijs) - Inclusief bevestigingsmateriaal - 5 jaar garantie!

  298.95 Euro

  Ga naar Wandcloset Idevit Halley met Bidet Randloos Wit Keramiek 36x52x31cm (Excl. zitting)


Wandcloset Creavit Free met Bidet Randloos Wit Keramiek (Excl. zitting)

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Idevit

Toilet

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Toilet > Bidet > Bidet
  Wandcloset Creavit Free met Bidet Randloos Wit Keramiek (Excl. zitting) Wanneer u op zoek bent naar een design wandcloset, dan is de Free een goede keuze. De Free heeft een strak model en heeft een standaard diepte van 52cm. Het extraatje wat u krijgt bij het wandcloset is de speciale behandeling, namelijk de antibacteriƫle coating. Het keramiek heeft een extra beschermende laag dat zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant zit voor het tegengaan van kalk. Ook nare geurtjes zullen minder snel voorkomen met de aangebrachte coating. De pot is voorzien van een bidet. U dient een losse bidetkraan (inbouwkraan) aan te schaffen die verbonden staat met de bidet dat in de rand van de pot verwerkt zit. Het is belangrijk om voor deze functie een extra leiding te leggen om de bidet te voorzien van water. Er worden verschillende opties weergegeven onder aan de pagina. De Randloos uitvoering biedt maximaal comfort op het gebied van hygiƫne en schoonmaak. Het toilet heeft namelijk geen spoelrand (Rimless) en zorgt er voor dat er geen verborgen plekken zijn waar vuil zich kan ophopen of waar bacteriƫn zich kunnen nestelen. We bieden een zitting aan die perfect op de Free past. De softclose zitting en een zitting met softclose Ʃn extra dun (Slim). Specificaties Wandcloset Creavit Free met Bidet Randloos Wit Keramiek (Excl. zitting) - Materiaal: Wit keramiek - Uitvoering met Bidet - Diepspoel spoelvorm - Randloos (Geen spoelrand) - Voorzien van antibacteriƫle coating - Exclusief zitting (als optie met meerprijs) - Ecxlusief inbouwkraan - Inclusief bevestigingsmateriaal - 5 jaar garantie!

  395.95 Euro

  Ga naar Wandcloset Creavit Free met Bidet Randloos Wit Keramiek (Excl. zitting)


Wandcloset Creavit met Bidet Randloos Wit Keramiek (Excl. Zitting)

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Creavit

Toilet

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Toilet > Bidet > Bidet
  Wandcloset Creavit met Bidet Randloos Wit Keramiek (Excl. Zitting) Een hangende wandtoiletpot met een sproeier. Ook is de pot randloos (rimmfree). Beide eigenschappen zorgen voor een stukje extra hygiƫne. In een randloos toilet wordt het water met kracht uit een spoelmond gespoten om het toilet snel en grondig schoon te maken. Hiernaast is er geen ruimte waar vuil zich kan ophopen en is het toilet makkelijk schoon te maken. Door de strakke afwerking en de verborgen bevestiging sluit de pot netjes aan op de wand. U kan tegen een meerprijs een zitting bijbestellen. U heeft de keuze uit een normale model of een extra slim (flat zitting. Beide zittingen zijn van hoge kwaliteit duroplast met inox softclose scharnieren. Specificaties Wandcloset met Bidet Randloos: - Wandcloset - Exclusief zitting - Met bidet - RVS Sproeier - Diepspoel - Randloos - Keramiek - Wit - Keuze uit 2 zittingen (meerprijs) - Te monteren op elk inbouwreservoir - Maximaal comfort op het gebied van hygiƫne en schoonmaak - Geen vuil op verborgen plekken of bacteriƫn - Zowel met als zonder sproeier te krijgen

  249.95 Euro

  Ga naar Wandcloset Creavit met Bidet Randloos Wit Keramiek (Excl. Zitting)


Wandcloset Creavit met Bidet Wit Keramiek (Excl. Zitting)

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Creavit

Toilet

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Toilet > Bidet > Bidet
  Wandcloset Creavit met Bidet Wit Keramiek (Excl. Zitting) Een hangende wandtoiletpot met een RVS sproeier. Beide eigenschappen zorgen voor een stukje extra hygiĆ«ne. Het Bidet toiletpot heeft een diepspoel.Ā Hierdoor valt de 'boodschap' direct in het water. Door de strakke afwerking en de verborgen bevestiging sluit de pot netjes aan op de wand. U kan tegen een meerprijs een zitting bijbestellen. U heeft de keuze uit een normale model of een extra slim (flat zitting. Beide zittingen zijn van hoge kwaliteit duroplast met inox softclose scharnieren. Specificaties Wandcloset met Bidet : - Wandcloset - Exclusief zitting - Met bidet - RVS Sproeier - Diepspoel - Keramiek - Wit - Keuze uit 2 zittingen (meerprijs) - Te monteren op elk inbouwreservoir - Maximaal comfort op het gebied van hygiĆ«ne en schoonmaak - Zowel met als zonder sproeier te krijgen

  229.95 Euro

  Ga naar Wandcloset Creavit met Bidet Wit Keramiek (Excl. Zitting)


Wandcloset Creavit met Bidet en Extra Lang Model Wit Keramiek (Excl. Zitting)

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Creavit

Toilet

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Toilet > Bidet > Bidet
  Wandcloset Creavit met Bidet en Extra Lang Model Wit Keramiek (Excl. Zitting) Een hangende wandtoiletpot met een RVS sproeier. Beide eigenschappen zorgen voor een stukje extra hygiĆ«ne. Het Bidet toiletpot heeft een diepspoel.Ā Hierdoor valt de 'boodschap' direct in het water. Door de strakke afwerking en de zichtbare bevestiging sluit de pot netjes aan op de wand. De pot heeft een afmeting van maar liefst 56.4 cm. Maar doordat de bevestiging van de pot met op de normale afmeting zit, past de universele zitting hier wel op. U kan tegen een meerprijs een zitting bijbestellen. U heeft de keuze uit een normale model of een extra slim (flat zitting. Beide zittingen zijn van hoge kwaliteit duroplast met inox softclose scharnieren. Specificaties Wandcloset met Bidet : - Wandcloset - Exclusief zitting - Met bidet - Zichtbare bevestiging - RVS Sproeier - Diepspoel - Keramiek - Extra lang model - Wit - Keuze uit 2 zittingen (meerprijs) - Te monteren op elk inbouwreservoir - Maximaal comfort op het gebied van hygiĆ«ne en schoonmaak - Zowel met als zonder sproeier te krijgen

  229.95 Euro

  Ga naar Wandcloset Creavit met Bidet en Extra Lang Model Wit Keramiek (Excl. Zitting)


Wandcloset Creavit met Bidet Keramiek Mat Wit (Excl. Zitting)

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Creavit

Toilet

Verkrijgbaar in de kleuren : Mat Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Toilet > Bidet > Bidet
  Wandcloset Creavit met Bidet Keramiek Mat Wit (Excl. Zitting) Een hangende wandtoiletpot met een RVS sproeier. Beide eigenschappen zorgen voor een stukje extra hygiĆ«ne. Het Bidet toiletpot heeft een diepspoel.Ā Hierdoor valt de 'boodschap' direct in het water. Door de strakke afwerking en de verborgen bevestiging sluit de pot netjes aan op de wand. U kan tegen een meerprijs een zitting bijbestellen. DeĀ  zitting is van hoge kwaliteit duroplast met inox softclose scharnieren. Specificaties Wandcloset met Bidet Mat Wit : - Wandcloset - Exclusief zitting - Met bidet - RVS Sproeier - Diepspoel - Keramiek - Mat Wit - Zitting is bij te bestellen - Te monteren op elk inbouwreservoir - Maximaal comfort op het gebied van hygiĆ«ne en schoonmaak - Zowel met als zonder sproeier te krijgen

  325.95 Euro

  Ga naar Wandcloset Creavit met Bidet Keramiek Mat Wit (Excl. Zitting)


Wandcloset Creavit Design Square met Bidet Keramiek Wit (Excl. Zitting)

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Creavit

Toilet

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Toilet > Bidet > Bidet
  Wandcloset Creavit Design Square met Bidet Keramiek Wit (Excl. Zitting) Een hangende wandtoiletpot met een RVS sproeier. Beide eigenschappen zorgen voor een stukje extra hygiƫne. Het Bidet heeft een diepspoel. Hierdoor valt de 'boodschap' direct in het water. Door de strakke design afwerking en de zichtbare bevestiging sluit de pot netjes aan op de wand. U kan tegen een meerprijs een zitting bijbestellen. De zitting is van hoge kwaliteit duroplast met inox softclose scharnieren. Specificaties Design Wandcloset met Bidet : - Wandcloset - Vierkant model - Exclusief zitting - Met bidet - RVS Sproeier - Diepspoel - Keramiek - Wit - Te monteren op elk inbouwreservoir - Maximaal comfort op het gebied van hygiƫne en schoonmaak - Zowel met als zonder sproeier te krijgen

  249.95 Euro

  Ga naar Wandcloset Creavit Design Square met Bidet Keramiek Wit (Excl. Zitting)


Wandcloset Creavit Design met Bidet Keramiek Wit (Excl. Zitting)

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Creavit

Toilet

Verkrijgbaar in de kleuren : Wit

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Toilet > Bidet > Bidet
  Wandcloset Creavit Design met Bidet Keramiek Wit (Excl. Zitting) Een hangende wandtoiletpot met een RVS sproeier. Beide eigenschappen zorgen voor een stukje extra hygiƫne. Het Bidet heeft een diepspoel. Hierdoor valt de 'boodschap' direct in het water. Door de strakke vierkante design afwerking en de zichtbare bevestiging sluit de pot netjes aan op de wand. U kan tegen een meerprijs een zitting bijbestellen. De zitting is van hoge kwaliteit duroplast met inox softclose scharnieren. Specificaties Design Wandcloset met Bidet : - Wandcloset - Vierkant model - Exclusief zitting - Met bidet - RVS Sproeier - Diepspoel - Keramiek - Wit - Te monteren op elk inbouwreservoir - Maximaal comfort op het gebied van hygiƫne en schoonmaak - Zowel met als zonder sproeier te krijgen

  249.95 Euro

  Ga naar Wandcloset Creavit Design met Bidet Keramiek Wit (Excl. Zitting)


Bidet Boss & Wessing Calitri Sintra Keramiek Met Overloop

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Boss & Wessing

Toilet

Toilet > Bidet > Bidet
  Bidet Boss & Wessing Calitri Sintra Keramiek Met Overloop De Boss & Wessing bidet is voorzien van een overloop om overstroming te voorkomen. De pot is gemaakt van keramiek. Keramiek wordt veel gebruikt in de sanitair omdat het hard kleigebakken materiaal zorgt dat er geen vuil in de pot trekt. Het is een glad oppervlak waardoor het vuil er vanaf glijdt. Dat maakt een keramische pot hygiƫnisch en onderhoudt vriendelijk. De pot is voorzien van een bidet. Aan de zijkant zit een kraan dat verbonden staat met de bidet dat in de rand van de pot verwerkt zit. Als u naast een gewoon toilet een bidet wilt installeren in dezelfde ruimt. Is het belangrijk om voor deze functie een extra leiding te leggen om de bidet te voorzien van water. Specificaties van de Boss & Wessing Calitri Sintra bidet: - Materiaal: Keramiek - Voorzien van overloop - Exclusief bidet kraan - Belangrijk om de ruimte te voorzien van extra waterleiding als de bidet wordt geplaatst naar een toiletpot

  249.64 Euro

  Ga naar Bidet Boss & Wessing Calitri Sintra Keramiek Met Overloop


Bidet Boss & Wessing Calitri Sanflush Keramiek Met Overloop

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Boss & Wessing

Toilet

Toilet > Bidet > Bidet
  Bidet Boss & Wessing Calitri Sanflush Keramiek Met Overloop De Boss & Wessing bidet is voorzien van een overloop om overstroming te voorkomen. De pot is gemaakt van keramiek. Keramiek wordt veel gebruikt in de sanitair omdat het hard kleigebakken materiaal zorgt dat er geen vuil in de pot trekt. Het is een glad oppervlak waardoor het vuil er vanaf glijdt. Dat maakt een keramische pot hygiƫnisch en onderhoudt vriendelijk. Specificaties van de Boss & Wessing Calitri Sanflush bidet: - Materiaal: Keramiek - Voorzien van overloop - Exclusief bidet kraan - Exclusief Afvoerset - Inclusief montageset - Belangrijk om de ruimte te voorzien van extra waterleiding als de bidet wordt geplaatst naar een toiletpot

  373.65 Euro

  Ga naar Bidet Boss & Wessing Calitri Sanflush Keramiek Met Overloop


Bidet Salenzi Form Square Mat Wit

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Salenzi

Toilet

Toilet > Bidet > Bidet
  Bidet Salenzi Form Square Mat Wit Een strakke vorm bidet zorgt voor een chique en sfeervolle uitstraling in uw badkamer of toilet. De kleuren zijn goed te combineren met diverse donkere kleuren in de badkamer zodat u een mooi geheel creĆ«ert. De unieke kleur en design is de trend in uw badkamer.Ā  Door de speciale eigenschappen van het keramiek is het ontzettend sterk en daarnaast extra hygiĆ«nisch. Het keramische mengsel wordt gegoten in de gipsen mal. De opbouw wastafel wordt gebakken op een temperatuur van 1250 graden, hierdoor ontstaand de prachtige vorm. De Salenzi bidet is voorzien van een overloop om overstroming te voorkomen. De pot is voorzien van een bidet. Aan de bovenkant zit een kraan dat in de rand van de pot verwerkt zit. Nu nieuw bij Salenzi Ceramic + U heeft niet alleen gekozen voor een prachtig design en de beste kwaliteit, maar ook voor een zeer onderhoudsvriendelijk product. Het keramiek ziet er prachtig uit en is ook zeer gemakkelijk te onderhouden. Het vuilafstotende, anti bacteriĆ«le en antikalk oppervlak is een speciaal kenmerk van Ceramic+. De beschermlaag zorgt ervoor dat de waterdruppels zich tot bolletjes vormen om vervolgens met het opgeloste vuil en kalk via de afvoer weg te stromen. Ceramic+ is aanzienlijk eenvoudig te reinigen. Zelfs ingedroogde kalkvlekken kunnen makkelijk worden verwijderd. Wastafel, WC, urinoir of bidet: u zult veel plezier hebben van de exclusieve en onderhoudsvriendelijke producten van Salenzi. Specificaties van de Salenzi Form Mat Wit Bidet: - Materiaal: Keramiek - Voorzien van overloop - Heeft een bidet kraan - Salenzi - Mat wit - Ook in Mat zwart verkrijgbaar

  301.29 Euro

  Ga naar Bidet Salenzi Form Square Mat Wit


Bidet Salenzi Form Square Mat Zwart

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Salenzi

Toilet

Toilet > Bidet > Bidet
  Bidet Salenzi Form Square Mat Zwart Een strakke vorm bidet zorgt voor een chique en sfeervolle uitstraling in uw badkamer of toilet. De kleuren zijn goed te combineren met diverse donkere kleuren in de badkamer zodat u een mooi geheel creĆ«ert. De unieke kleur en design is de trend in uw badkamer.Ā  Door de speciale eigenschappen van het keramiek is het ontzettend sterk en daarnaast extra hygiĆ«nisch. Het keramische mengsel wordt gegoten in de gipsen mal. De opbouw wastafel wordt gebakken op een temperatuur van 1250 graden, hierdoor ontstaand de prachtige vorm. De Salenzi bidet is voorzien van een overloop om overstroming te voorkomen. De pot is voorzien van een bidet. Aan de bovenkant zit een kraan dat in de rand van de pot verwerkt zit. Nu nieuw bij Salenzi Ceramic + U heeft niet alleen gekozen voor een prachtig design en de beste kwaliteit, maar ook voor een zeer onderhoudsvriendelijk product. Het keramiek ziet er prachtig uit en is ook zeer gemakkelijk te onderhouden. Het vuilafstotende, anti bacteriĆ«le en antikalk oppervlak is een speciaal kenmerk van Ceramic+. De beschermlaag zorgt ervoor dat de waterdruppels zich tot bolletjes vormen om vervolgens met het opgeloste vuil en kalk via de afvoer weg te stromen. Ceramic+ is aanzienlijk eenvoudig te reinigen. Zelfs ingedroogde kalkvlekken kunnen makkelijk worden verwijderd. Wastafel, WC, urinoir of bidet: u zult veel plezier hebben van de exclusieve en onderhoudsvriendelijke producten van Salenzi. Specificaties van de Salenzi Form Mat ZwartBidet: - Materiaal: Keramiek - Voorzien van overloop - Heeft een bidet kraan - Salenzi - Mat Zwart - Ook in Mat wit verkrijgbaar

  301.29 Euro

  Ga naar Bidet Salenzi Form Square Mat Zwart


Wandcloset Salenzi Civita 50x35x36.5cm Keramiek Rimless Mat Wit (excl. zitting)

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Salenzi

Toilet

Toilet > Bidet > Bidet
  Wandcloset Salenzi Civita 50x35x36.5cm Keramiek Rimless Mat Wit (excl. zitting) Een unieke mat witte toiletpot zonder spoelrand! De Civita white is een echte eye catcher voor in uw nieuwe moderne toiletruimte of badkamer. Mat wit is helemaal de nieuwe trendkleur en geeft de ruimte een speciaal item. Het wandcloset het geen spoelrand waardoor het schoonmaken van de pot een stuk eenvoudiger is. Geen vuil en bacteriƫn meer die zich onder de rand kunnen nestelen en bovendien is een randloze pot mooier! De unieke toiletpot is gemaakt van keramiek: dit om de eenvoudige reden dat keramiek niet meer weg te denken is in de sanitair. Keramiek is goed hygiƫnisch schoon te maken en blijft een strak geheel geven aan het product. De glazuurlaag beschermt het keramiek en gaat kleurvast en lang mee! Nu nieuw bij Salenzi Ceramic + U heeft niet alleen gekozen voor een prachtig design en de beste kwaliteit, maar ook voor een zeer onderhoudsvriendelijk product. Het keramiek ziet er prachtig uit en is ook zeer gemakkelijk te onderhouden. Het vuilafstotende, anti bacteriƫle en antikalk oppervlak is een speciaal kenmerk van Ceramic+. De beschermlaag zorgt ervoor dat de waterdruppels zich tot bolletjes vormen om vervolgens met het opgeloste vuil en kalk via de afvoer weg te stromen. Ceramic+ is aanzienlijk eenvoudig te reinigen. Zelfs ingedroogde kalkvlekken kunnen makkelijk worden verwijderd. Wastafel, WC, urinoir of bidet: u zult veel plezier hebben van de exclusieve en onderhoudsvriendelijke producten van Salenzi. Specificaties van de Civita Mat wit wandcloset: - Materiaal: Keramiek - Afmeting: 50 x 35cm - Diepspoel wandcloset - Exclusief zitting - Heeft geen spoelrand - HOH bevestiging: 18 cm - Diepspoel - Kleur: mat wit

  301.29 Euro

  Ga naar Wandcloset Salenzi Civita 50x35x36.5cm Keramiek Rimless Mat Wit (excl. zitting)


Wandcloset Salenzi Civita 50x35x36.5cm Keramiek Rimless Glans Wit (excl. zitting)

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Salenzi

Toilet

Toilet > Bidet > Bidet
  Wandcloset Salenzi Civita 50x35x36.5cm Keramiek Rimless Glans Wit (excl. zitting) Een unieke witte toiletpot zonder spoelrand! De Civita white is een echte eye catcher voor in uw nieuwe moderne toiletruimte of badkamer. Glans wit is helemaal de nieuwe trendkleur en geeft de ruimte een speciaal item. Het wandcloset het geen spoelrand waardoor het schoonmaken van de pot een stuk eenvoudiger is. Geen vuil en bacteriƫn meer die zich onder de rand kunnen nestelen en bovendien is een randloze pot mooier! De unieke toiletpot is gemaakt van keramiek: dit om de eenvoudige reden dat keramiek niet meer weg te denken is in de sanitair. Keramiek is goed hygiƫnisch schoon te maken en blijft een strak geheel geven aan het product. De glazuurlaag beschermt het keramiek en gaat kleurvast en lang mee! Nu nieuw bij Salenzi Ceramic + U heeft niet alleen gekozen voor een prachtig design en de beste kwaliteit, maar ook voor een zeer onderhoudsvriendelijk product. Het keramiek ziet er prachtig uit en is ook zeer gemakkelijk te onderhouden. Het vuilafstotende, anti bacteriƫle en antikalk oppervlak is een speciaal kenmerk van Ceramic+. De beschermlaag zorgt ervoor dat de waterdruppels zich tot bolletjes vormen om vervolgens met het opgeloste vuil en kalk via de afvoer weg te stromen. Ceramic+ is aanzienlijk eenvoudig te reinigen. Zelfs ingedroogde kalkvlekken kunnen makkelijk worden verwijderd. Wastafel, WC, urinoir of bidet: u zult veel plezier hebben van de exclusieve en onderhoudsvriendelijke producten van Salenzi. Specificaties van de Civita Glans wit wandcloset: - Materiaal: Keramiek - Afmeting: 50 x 35cm - Diepspoel wandcloset - Exclusief zitting - Heeft geen spoelrand - HOH bevestiging: 18 cm - Diepspoel - Kleur: Glans wit

  228.69 Euro

  Ga naar Wandcloset Salenzi Civita 50x35x36.5cm Keramiek Rimless Glans Wit (excl. zitting)


Wandcloset Salenzi Civita 50x35x36.5cm Keramiek Rimless Mat Legergroen (excl. zitting)

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Salenzi

Toilet

Verkrijgbaar in de kleuren : Groen

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Toilet > Bidet > Bidet
  Wandcloset Salenzi Civita 50x35x36.5cm Keramiek Rimless Mat Legergroen (excl. zitting) Een unieke groene toiletpot zonder spoelrand! De Civita is een echte eye catcher voor in uw nieuwe moderne toiletruimte of badkamer. Mat Leger Groen is helemaal de nieuwe trendkleur en geeft de ruimte een speciaal item. Het wandcloset het geen spoelrand waardoor het schoonmaken van de pot een stuk eenvoudiger is. Geen vuil en bacteriƫn meer die zich onder de rand kunnen nestelen en bovendien is een randloze pot mooier! De unieke toiletpot is gemaakt van keramiek: dit om de eenvoudige reden dat keramiek niet meer weg te denken is in de sanitair. Keramiek is goed hygiƫnisch schoon te maken en blijft een strak geheel geven aan het product. De glazuurlaag beschermt het keramiek en gaat kleurvast en lang mee! Nu nieuw bij Salenzi Ceramic + U heeft niet alleen gekozen voor een prachtig design en de beste kwaliteit, maar ook voor een zeer onderhoudsvriendelijk product. Het keramiek ziet er prachtig uit en is ook zeer gemakkelijk te onderhouden. Het vuilafstotende, anti bacteriƫle en antikalk oppervlak is een speciaal kenmerk van Ceramic+. De beschermlaag zorgt ervoor dat de waterdruppels zich tot bolletjes vormen om vervolgens met het opgeloste vuil en kalk via de afvoer weg te stromen. Ceramic+ is aanzienlijk eenvoudig te reinigen. Zelfs ingedroogde kalkvlekken kunnen makkelijk worden verwijderd. Wastafel, WC, urinoir of bidet: u zult veel plezier hebben van de exclusieve en onderhoudsvriendelijke producten van Salenzi. Specificaties van de Civita Mat Legergroen wandcloset: - Materiaal: Keramiek - Afmeting: 50 x 35cm - Diepspoel wandcloset - Exclusief zitting - Heeft geen spoelrand - HOH bevestiging: 18 cm - Diepspoel - Kleur: Mat Legergroen

  337.59 Euro

  Ga naar Wandcloset Salenzi Civita 50x35x36.5cm Keramiek Rimless Mat Legergroen (excl. zitting)


Wandcloset Sanilux Easy Flush Slim incl. Bidet 54 cm (incl zitting)

Toilet > Bidet > Bidet

Bidet

Sanilux

Toilet

Toilet > Bidet > Bidet
  Wandcloset Sanilux Easy Flush Slim incl. Bidet 54 cm Dit Sanilux Wandcloset easy flush slim met Bidet functie is van topkwaliteit en met alle gemakken voorzien. Het toilet wordt met een softclose zitting geleverd. Hierdoor zijn er geen dicht slaande deksels meer mogelijk. De pot is Randloos. Rimoff betekent eigenlijk dat de pot geen spoelrand heeft. Vaak hoopt er onder de spoelrand veel kalk en vuil op, maar dat heeft u met een randloos toilet niet. Er zit een mooi gevormde waterverdeler verwerkt aan de achterkant dat zorgt dat het spoelwater direct in de afvoer komt. Deze wandcloset beschikt over een aansluiting voor een bidetkraan. Specificatie: - Soort toilet: hangend toilet - Afmeting: 54 x 36 cm - Materiaal: keramiek - Met soft-close toiletzitting en deksel - Materiaal zitting/deksel: duroplast - Kleur: wit - Vorm toilet: D-vorm - Spoelvorm: diepspoel - Zonder spoelrand ( Rimfree ) - Toiletpot aansluiting: achter (pk) - Quick release: nee

  349.00 Euro

  Ga naar Wandcloset Sanilux Easy Flush Slim incl. Bidet 54 cm (incl zitting)