Tegels voor sanitair : Design inloopdouche

Inloopdouche Sanitop Smoke Rookglas 85x200 cm Chroom 10mm Taylor Protect

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Sanitop

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Sanitop Smoke Rookglas 85x200 cm Chroom 10mm Taylor Protect Deze stijlvolle inloopdouche is gemaakt van rookglas. De inloopdouche is voorzien van 10mm dik veiligheidsglas en wordt geleverd inclusief muurprofiel, stabilisatievoet en stabilisatiestang. De douchewand kent een breedte van 85 cm (2 cm verstelbaar) en een hoogte van 200 cm en het glas beschikt over een zogeheten Taylor Protect glasbehandeling: dit zorgt ervoor dat vuildeeltjes als vet, olie, kalk en fijnstof minder snel hechten aan glas. Hierdoor is de douchewand eenvoudig schoon te houden. Rookglas geeft een heel andere sfeer aan uw badkamer. Het zorgt niet alleen voor meer privacy, maar oogt ook heel anders omdat het een donker getint stuk glas is. Voor wie wat speciaals in de badkamer wilt hebben is deze inloopdouche gemaakt van rookglas dan ook een absolute aanrader te noemen! Specificaties: - Breedte: 85 cm (verstelbaar t/m 87 cm) - Hoogte: 200 cm - Glasdikte: 10 mm (veiligheidsglas) - Glastype: rookglas - Inclusief Taylor Protect glasbehandeling - Universeel te monteren - Inclusief universele stabilisatiestang - Montagemateriaal meegeleverd (vloersteun, afdekkapjes, schroeven en pluggen)

  390.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Sanitop Smoke Rookglas 85x200 cm Chroom 10mm Taylor Protect


Inloopdouche Sanitop Melkglas met Muurprofiel 85x200 cm 10mm Taylor Protect

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Sanitop Melkglas met Muurprofiel 85x200 cm 10mm Taylor Protect De Melkglas douchewand met muurprofiel is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur of juist wilt gebruiken ter uitbreiding van uw droom-doucheopstelling. De douchewand is gemaakt van veiligheidsglas met een dikte van 10 mm. Het type glas van de wand betreft melkglas, een geheel van ondoorzichtig glas. Verder heeft de wand een breedte van 85 cm (tot en met 87 cm verstelbaar) en een hoogte van 200 cm. De douchewand beschikt bovendien over een zogeheten Taylor Protect glasbehandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat vuildeeltjes als vet, olie, kalk en fijnstof minder snel hechten aan glas. Hierdoor is de douchewand eenvoudig schoon te houden. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De meegeleverde stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. De inloopdouche is tevens spiegelend te plaatsen. Het montagemateriaal (bestaande uit afdekkapjes, schroeven en pluggen) wordt eveneens meegeleverd bij de bestelling. Specificaties: - Breedte: 85 cm (t/m 87 cm verstelbaar) - Hoogte: 200 cm - Glasdikte: 10mm veiligheidsglas - Type glas: melkglas - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn - Inclusief stabilisatiestang (lengte: 100 cm) - Inclusief glas- en muurbevestiging - Inclusief montagemateriaal (afdekkapjes, schroeven en pluggen)

  390.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Sanitop Melkglas met Muurprofiel 85x200 cm 10mm Taylor Protect


Inloopdouche Sanitop Smoke Rookglas 95x200 cm Chroom 10mm Taylor Protect

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Sanitop

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Sanitop Smoke Rookglas 95x200 cm Chroom 10mm Taylor Protect Deze stijlvolle inloopdouche is gemaakt van rookglas. De inloopdouche is voorzien van 10mm dik veiligheidsglas en wordt geleverd inclusief muurprofiel, stabilisatievoet en stabilisatiestang. De douchewand kent een breedte van 95 cm (2 cm verstelbaar) en een hoogte van 200 cm en het glas beschikt over een zogeheten Taylor Protect glasbehandeling: dit zorgt ervoor dat vuildeeltjes als vet, olie, kalk en fijnstof minder snel hechten aan glas. Hierdoor is de douchewand eenvoudig schoon te houden. Rookglas geeft een heel andere sfeer aan uw badkamer. Het zorgt niet alleen voor meer privacy, maar oogt ook heel anders omdat het een donker getint stuk glas is. Voor wie wat speciaals in de badkamer wilt hebben is deze inloopdouche gemaakt van rookglas dan ook een absolute aanrader te noemen! Specificaties: - Breedte: 95 cm (verstelbaar t/m 97 cm) - Hoogte: 200 cm - Glasdikte: 10 mm (veiligheidsglas) - Glastype: rookglas - Inclusief Taylor Protect glasbehandeling - Universeel te monteren - Inclusief universele stabilisatiestang - Montagemateriaal meegeleverd (vloersteun, afdekkapjes, schroeven en pluggen)

  390.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Sanitop Smoke Rookglas 95x200 cm Chroom 10mm Taylor Protect


Inloopdouche Sanitop Smoke Rookglas 115x200 cm Chroom 10mm Taylor Protect

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Sanitop

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Sanitop Smoke Rookglas 115x200 cm Chroom 10mm Taylor Protect Deze stijlvolle inloopdouche is gemaakt van rookglas. De inloopdouche is voorzien van 10mm dik veiligheidsglas en wordt geleverd inclusief muurprofiel, stabilisatievoet en stabilisatiestang. De douchewand kent een breedte van 115 cm (2 cm verstelbaar) en een hoogte van 200 cm en het glas beschikt over een zogeheten Taylor Protect glasbehandeling: dit zorgt ervoor dat vuildeeltjes als vet, olie, kalk en fijnstof minder snel hechten aan glas. Hierdoor is de douchewand eenvoudig schoon te houden. Rookglas geeft een heel andere sfeer aan uw badkamer. Het zorgt niet alleen voor meer privacy, maar oogt ook heel anders omdat het een donker getint stuk glas is. Voor wie wat speciaals in de badkamer wilt hebben is deze inloopdouche gemaakt van rookglas dan ook een absolute aanrader te noemen! Specificaties: - Breedte: 115 cm (verstelbaar t/m 117 cm) - Hoogte: 200 cm - Glasdikte: 10 mm (veiligheidsglas) - Glastype: rookglas - Inclusief Taylor Protect glasbehandeling - Universeel te monteren - Inclusief universele stabilisatiestang - Montagemateriaal meegeleverd (vloersteun, afdekkapjes, schroeven en pluggen)

  390.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Sanitop Smoke Rookglas 115x200 cm Chroom 10mm Taylor Protect


Inloopdouche Sanitop Melkglas met Muurprofiel 95x200 cm 10mm Taylor Protect

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Sanitop Melkglas met Muurprofiel 95x200 cm 10mm Taylor Protect De Melkglas douchewand met muurprofiel is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur of juist wilt gebruiken ter uitbreiding van uw droom-doucheopstelling. De douchewand is gemaakt van veiligheidsglas met een dikte van 10 mm. Het type glas van de wand betreft melkglas, een geheel van ondoorzichtig glas. Verder heeft de wand een breedte van 95 cm (tot en met 97 cm verstelbaar) en een hoogte van 200 cm. De douchewand beschikt bovendien over een zogeheten Taylor Protect glasbehandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat vuildeeltjes als vet, olie, kalk en fijnstof minder snel hechten aan glas. Hierdoor is de douchewand eenvoudig schoon te houden. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De meegeleverde stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. De inloopdouche is tevens spiegelend te plaatsen. Het montagemateriaal (bestaande uit afdekkapjes, schroeven en pluggen) wordt eveneens meegeleverd bij de bestelling. Specificaties: - Breedte: 95 cm (t/m 97 cm verstelbaar) - Hoogte: 200 cm - Glasdikte: 10mm veiligheidsglas - Type glas: melkglas - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn - Inclusief stabilisatiestang (lengte: 100 cm) - Inclusief glas- en muurbevestiging - Inclusief montagemateriaal (afdekkapjes, schroeven en pluggen)

  390.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Sanitop Melkglas met Muurprofiel 95x200 cm 10mm Taylor Protect


Inloopdouche Sanitop Melkglas met Muurprofiel 105x200 cm 10mm Taylor Protect

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Sanitop Melkglas met Muurprofiel 105x200 cm 10mm Taylor Protect De Melkglas douchewand met muurprofiel is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur of juist wilt gebruiken ter uitbreiding van uw droom-doucheopstelling. De douchewand is gemaakt van veiligheidsglas met een dikte van 10 mm. Het type glas van de wand betreft melkglas, een geheel van ondoorzichtig glas. Verder heeft de wand een breedte van 105 cm (tot en met 107 cm verstelbaar) en een hoogte van 200 cm. De douchewand beschikt bovendien over een zogeheten Taylor Protect glasbehandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat vuildeeltjes als vet, olie, kalk en fijnstof minder snel hechten aan glas. Hierdoor is de douchewand eenvoudig schoon te houden. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De meegeleverde stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. De inloopdouche is tevens spiegelend te plaatsen. Het montagemateriaal (bestaande uit afdekkapjes, schroeven en pluggen) wordt eveneens meegeleverd bij de bestelling. Specificaties: - Breedte: 105 cm (t/m 107 cm verstelbaar) - Hoogte: 200 cm - Glasdikte: 10mm veiligheidsglas - Type glas: melkglas - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn - Inclusief stabilisatiestang (lengte: 100 cm) - Inclusief glas- en muurbevestiging - Inclusief montagemateriaal (afdekkapjes, schroeven en pluggen)

  390.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Sanitop Melkglas met Muurprofiel 105x200 cm 10mm Taylor Protect


Inloopdouche Sanitop Melkglas met Muurprofiel 115x200 cm 10mm Taylor Protect

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Sanitop Melkglas met Muurprofiel 115x200 cm 10mm Taylor Protect De Melkglas douchewand met muurprofiel is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur of juist wilt gebruiken ter uitbreiding van uw droom-doucheopstelling. De douchewand is gemaakt van veiligheidsglas met een dikte van 10 mm. Het type glas van de wand betreft melkglas, een geheel van ondoorzichtig glas. Verder heeft de wand een breedte van 115 cm (tot en met 117 cm verstelbaar) en een hoogte van 200 cm. De douchewand beschikt bovendien over een zogeheten Taylor Protect glasbehandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat vuildeeltjes als vet, olie, kalk en fijnstof minder snel hechten aan glas. Hierdoor is de douchewand eenvoudig schoon te houden. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De meegeleverde stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. De inloopdouche is tevens spiegelend te plaatsen. Het montagemateriaal (bestaande uit afdekkapjes, schroeven en pluggen) wordt eveneens meegeleverd bij de bestelling. Specificaties: - Breedte: 115 cm (t/m 117 cm verstelbaar) - Hoogte: 200 cm - Glasdikte: 10mm veiligheidsglas - Type glas: melkglas - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn - Inclusief stabilisatiestang (lengte: 100 cm) - Inclusief glas- en muurbevestiging - Inclusief montagemateriaal (afdekkapjes, schroeven en pluggen)

  390.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Sanitop Melkglas met Muurprofiel 115x200 cm 10mm Taylor Protect


Inloopdouche Sanitop Melkglas met Muurprofiel 135x200 cm 10mm Taylor Protect

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Sanitop Melkglas met Muurprofiel 135x200 cm 10mm Taylor Protect De Melkglas douchewand met muurprofiel is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur of juist wilt gebruiken ter uitbreiding van uw droom-doucheopstelling. De douchewand is gemaakt van veiligheidsglas met een dikte van 10 mm. Het type glas van de wand betreft melkglas, een geheel van ondoorzichtig glas. Verder heeft de wand een breedte van 135 cm (tot en met 137 cm verstelbaar) en een hoogte van 200 cm. De douchewand beschikt bovendien over een zogeheten Taylor Protect glasbehandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat vuildeeltjes als vet, olie, kalk en fijnstof minder snel hechten aan glas. Hierdoor is de douchewand eenvoudig schoon te houden. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De meegeleverde stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. De inloopdouche is tevens spiegelend te plaatsen. Het montagemateriaal (bestaande uit afdekkapjes, schroeven en pluggen) wordt eveneens meegeleverd bij de bestelling. Specificaties: - Breedte: 135 cm (t/m 137 cm verstelbaar) - Hoogte: 200 cm - Glasdikte: 10mm veiligheidsglas - Type glas: melkglas - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn - Inclusief stabilisatiestang (lengte: 100 cm) - Inclusief glas- en muurbevestiging - Inclusief montagemateriaal (afdekkapjes, schroeven en pluggen)

  390.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Sanitop Melkglas met Muurprofiel 135x200 cm 10mm Taylor Protect


Vloerbevestiging douchewand

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Vloerbevestiging douchewand Met de vloersteun van Boss & Wessing kan u de douche wand bevestigen aan de vloer. Met dit universele vloerstuk kan u elke douchewand aan de grond bevestigen. De steun is geschikt voor wanden van maximaal 10 mm dik en is gemaakt van gepolijst RVS 304 (chroomkleur). De maten zijn: 53x48x25 mm. LET OP! PRIJS PER STUK

  25.00 Euro

  Ga naar Vloerbevestiging douchewand


Zijwand Sanitop Melkglas 30x200cm 8mm

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Sanitop

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Zijwand Sanitop Melkglas 30x200cm 8mm Een zijwand van melkglas. Te combineren met een melkglas douchewand ter uitbereiding van uw droom doucheopstelling. U plaatst de zijwand dan haaks op de douchwand. Maar u kunt de zijwand ook gebruiken om bijvoorbeeld uw nis af te schermen in plaats van met een douchedeur. De Zijwand Sanitop Melkglas 30x200cm is gemaakt van 8mm dik veiligheidsglas. De zijwand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. Een stabilisatiestang is bij deze maat niet nodig, het profiel op deze kleine afmeting zorgt al voor voldoende stabiliteit. Voorzien van een hoekprofiel en chromen details zoals profiel en u kunt hem universeel monteren aan de muur / zijwand. Specificaties: - Glazen wand 30 cm breed bij 200 cm hoog - Voor geperst haaks profiel welke aan de glazen wand vast zit - 8mm veiliheidsglas - Ook geschikt voor 10 mm dikke wanden - Universeel te monteren - Melkglas - Haaks Hoeksprofiel - Zonder stabilisatiestang ! Letop! Het betreft alleen de zijwand 30x200!

  220.00 Euro

  Ga naar Zijwand Sanitop Melkglas 30x200cm 8mm


Inloopdouche Sanitop Melkglas met Muurprofiel 75x200 cm 10mm Taylor Protect

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Sanitop

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Sanitop Melkglas met Muurprofiel 75x200 cm 10mm Taylor Protect De Melkglas douchewand met muurprofiel is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur of juist wilt gebruiken ter uitbreiding van uw droom-doucheopstelling. De douchewand is gemaakt van veiligheidsglas met een dikte van 10 mm. Het type glas van de wand betreft melkglas, een geheel van ondoorzichtig glas. Verder heeft de wand een breedte van 75 cm (tot en met 77 cm verstelbaar) en een hoogte van 200 cm. De douchewand beschikt bovendien over een zogeheten Taylor Protect glasbehandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat vuildeeltjes als vet, olie, kalk en fijnstof minder snel hechten aan glas. Hierdoor is de douchewand eenvoudig schoon te houden. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De meegeleverde stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. De inloopdouche is tevens spiegelend te plaatsen. Het montagemateriaal (bestaande uit afdekkapjes, schroeven en pluggen) wordt eveneens meegeleverd bij de bestelling. Specificaties: - Breedte: 75 cm (t/m 77 cm verstelbaar) - Hoogte: 200 cm - Glasdikte: 10mm veiligheidsglas - Type glas: melkglas - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn - Inclusief stabilisatiestang (lengte: 100 cm) - Inclusief glas- en muurbevestiging - Inclusief montagemateriaal (afdekkapjes, schroeven en pluggen)

  390.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Sanitop Melkglas met Muurprofiel 75x200 cm 10mm Taylor Protect


Douchewand Wiesbaden 70x200cm 10mm met middenband NANO coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Douchewand Wiesbaden 70x200cm 10mm met middenband NANO coating Een mooie inloopdouche voorzien van een middenband. Dat is iets origineels. Weinig wanden hebben dat en voor wat extra privacy is dit ideaal! Een middenband wordt ook wel schaamband genoemd. Er kan iemand de badkamer binnen lopen zonder dat zij u meteen zien. Het niet alleen bedoelt als "schaamband", maar het matglas geeft uw badkamer ook meteen een ander geheel.  Het is een ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur maar ook kunt gebruiken ter uitbreiding van uw droom doucheopstelling. De Douchewand Wiesbaden 70x200cm met middenband NANO coating is gemaakt van 10mm veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating. Deze beschermt tegen kalk en geeft de douchewand altijd een glanzende uitstraling. Let op dat u geen grove scherpe voorwerpen gebruikt! Anders heeft u maar kort plezier van de coating. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Specificaties: - Glazen wand 70 cm breed bij 200 cm hoog - Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit - Muur u-profiel - NANO antikalk coating - 10mm veiligheidsglas - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn  - Stabilisatiestang 100cm inclusief glas- en muurbevestiging - Met gedeeltelijk matglas (1/3) - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op de glaswand en dient u niet te verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet). LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  465.85 Euro

  Ga naar Douchewand Wiesbaden 70x200cm 10mm met middenband NANO coating


Douchewand Wiesbaden 80x200cm 10mm met middenband NANO coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Douchewand Wiesbaden 80x200cm 10mm met middenband NANO coating Een mooie inloopdouche voorzien van een middenband. Dat is iets origineels. Weinig wanden hebben dat en voor wat extra privacy is dit ideaal! Een middenband wordt ook wel schaamband genoemd. Er kan iemand de badkamer binnen lopen zonder dat zij u meteen zien. Het niet alleen bedoelt als "schaamband", maar het matglas geeft uw badkamer ook meteen een ander geheel. Het is een ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur maar ook kunt gebruiken ter uitbreiding van uw droom doucheopstelling. De Douchewand Wiesbaden 80x200cm met middenband NANO coating is gemaakt van 10mm veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating. Deze beschermt tegen kalk en geeft de douchewand altijd een glanzende uitstraling. Let op dat u geen grove scherpe voorwerpen gebruikt! Anders heeft u maar kort plezier van de coating. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Specificaties: - Glazen wand 80 cm breed bij 200 cm hoog - Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit - Muur u-profiel - NANO antikalk coating - 10mm veiligheidsglas - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn  - Stabilisatiestang 100cm inclusief glas- en muurbevestiging - Met gedeeltelijk matglas (1/3) - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op de glaswand en dient u niet te verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet). LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  482.79 Euro

  Ga naar Douchewand Wiesbaden 80x200cm 10mm met middenband NANO coating


Douchewand Wiesbaden 90x200cm 10mm met middenband NANO coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Douchewand Wiesbaden 90x200cm 10mm met middenband NANO coating Een mooie inloopdouche voorzien van een middenband. Dat is iets origineels. Weinig wanden hebben dat en voor wat extra privacy is dit ideaal! Een middenband wordt ook wel schaamband genoemd. Er kan iemand de badkamer binnen lopen zonder dat zij u meteen zien. Het niet alleen bedoelt als "schaamband", maar het matglas geeft uw badkamer ook meteen een ander geheel.  Het is een ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur maar ook kunt gebruiken ter uitbreiding van uw droom doucheopstelling. De Douchewand Wiesbaden 90x200cm met middenband NANO coating is gemaakt van 10mm veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating. Deze beschermt tegen kalk en geeft de douchewand altijd een glanzende uitstraling. Let op dat u geen grove scherpe voorwerpen gebruikt! Anders heeft u maar kort plezier van de coating. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Specificaties: - Glazen wand 90 cm breed bij 200 cm hoog - Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit - Muur u-profiel - NANO antikalk coating - 10mm veiligheidsglas - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn  - Stabilisatiestang 100cm inclusief glas- en muurbevestiging - Met gedeeltelijk matglas (1/3) - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op de glaswand en dient u niet te verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet). LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  499.73 Euro

  Ga naar Douchewand Wiesbaden 90x200cm 10mm met middenband NANO coating


Douchewand Wiesbaden 100x200cm 10mm met middenband NANO coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Douchewand Wiesbaden 100x200cm 10mm met middenband NANO coating Een mooie inloopdouche voorzien van een middenband. Dat is iets origineels. Weinig wanden hebben dat en voor wat extra privacy is dit ideaal! Een middenband wordt ook wel schaamband genoemd. Er kan iemand de badkamer binnen lopen zonder dat zij u meteen zien. Het niet alleen bedoelt als "schaamband", maar het matglas geeft uw badkamer ook meteen een ander geheel.  Het is een ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur maar ook kunt gebruiken ter uitbreiding van uw droom doucheopstelling. De Douchewand Wiesbaden 100x200cm met middenband NANO coating is gemaakt van 10mm veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating. Deze beschermt tegen kalk en geeft de douchewand altijd een glanzende uitstraling. Let op dat u geen grove scherpe voorwerpen gebruikt! Anders heeft u maar kort plezier van de coating. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Specificaties: - Glazen wand 100 cm breed bij 200 cm hoog - Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit - Muur u-profiel - NANO antikalk coating - 10mm veiligheidsglas - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn  - Stabilisatiestang 100cm inclusief glas- en muurbevestiging - Met gedeeltelijk matglas (1/3) - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op de glaswand en dient u niet te verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet). LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  516.67 Euro

  Ga naar Douchewand Wiesbaden 100x200cm 10mm met middenband NANO coating


Douchewand Wiesbaden 120x200cm 10mm met middenband NANO coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Douchewand Wiesbaden 120x200cm met middenband NANO coating Een mooie inloopdouche voorzien van een middenband. Dat is iets origineels. Weinig wanden hebben dat en voor wat extra privacy is dit ideaal! Een middenband wordt ook wel schaamband genoemd. Er kan iemand de badkamer binnen lopen zonder dat zij u meteen zien. Het niet alleen bedoelt als "schaamband", maar het matglas geeft uw badkamer ook meteen een ander geheel.  Het is een ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur maar ook kunt gebruiken ter uitbreiding van uw droom doucheopstelling. De Douchewand Wiesbaden 120x200cm met middenband NANO coating is gemaakt van 10mm veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating. Deze beschermt tegen kalk en geeft de douchewand altijd een glanzende uitstraling. Let op dat u geen grove scherpe voorwerpen gebruikt! Anders heeft u maar kort plezier van de coating. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Specificaties: - Glazen wand 120 cm breed bij 200 cm hoog - Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit - Muur u-profiel - NANO antikalk coating - 10mm veiligheidsglas - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn  - Stabilisatiestang 100cm inclusief glas- en muurbevestiging - Met gedeeltelijk matglas (1/3) - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op de glaswand en dient u niet te verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet). LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  550.55 Euro

  Ga naar Douchewand Wiesbaden 120x200cm 10mm met middenband NANO coating


Douchewand Boss & Wessing Design profielloos 140x200cm 8mm vrijstaand

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Go by Van Marcke

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Douchewand Boss & Wessing Design profielloos 140x200cm 8mm vrijstaand Profielloze inloopdouche is echt van deze tijd! De vrijstaande douchewand van 140cm is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer. Hij is gemaakt van 8mm dik veiligheidsglas en wordt geleverd met glas en muurbevestiging. Omdat de inloopdouche geen vloerbevestiging heeft, is het plaatsen van de wand heel eenvoudig hem af transparant af te kitten op de vloer. De Stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Ook is het mogelijk om de cabine op een douchebak te plaatsen. Het montagemateriaal wordt meegeleverd zodat u de wand eenvoudig kunt monteren. Specificiaties: - Glazen wand 140 cm breed bij 200 cm hoog - Stabilisatiestang 120cm inclusief glas- en muurbevestiging (2 stuks) - Montagemateriaal, zoals schroeven en pluggen - Zonder profielen ! LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  400.00 Euro

  Ga naar Douchewand Boss & Wessing Design profielloos 140x200cm 8mm vrijstaand


Douchewand Boss & Wessing Design Profielloos 160x200cm 8mm Vrijstaand

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Go by Van Marcke

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Douchewand Boss & Wessing Design Profielloos 160x200cm 8mm Vrijstaand Profielloze inloopdouche is echt van deze tijd! De vrijstaande douchewand van 160cm is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer. Hij is gemaakt van 8mm dik veiligheidsglas en wordt geleverd met glas en muurbevestiging. Omdat de inloopdouche geen vloerbevestiging heeft, is het plaatsen van de wand heel eenvoudig hem af transparant af te kitten op de vloer. De Stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Ook is het mogelijk om de cabine op een douchebak te plaatsen. Het montagemateriaal wordt meegeleverd zodat u de wand eenvoudig kunt monteren. Specificaties van de Boss & Wessing Design douchewand: - Glazen wand 160 cm breed bij 200 cm hoog - Stabilisatiestang 120cm inclusief glas- en muurbevestiging (2 stuks) - Montagemateriaal, zoals schroeven en pluggen - Zonder profielen ! LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  400.00 Euro

  Ga naar Douchewand Boss & Wessing Design Profielloos 160x200cm 8mm Vrijstaand


Inloopdouche Boss & Wessing spiegelglas 90x200cm 8mm NANO coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Boss & Wessing spiegelglas 90x200cm 8mm NANO coating Met de inloopdouche van Boss & Wessing spiegelglas 90x200cm NANO coating kan u van uw douche ook een spiegel maken. Door de spiegelende buitenzijde van de douchewand kan u deze ook als spiegel gebruiken. Van de binnenkant heeft de spiegelwand een rookglas effect, hierdoor kan u wel door de wand heen kijken maar van de buitenkant is er niks te zien. Dit geeft u net dat beetje extra privacy. Door zijn 8mm dik veiligheidsglas is dit een erg stevige wand die niet snel zal beschadigen. Een verchroomde stabilisatiestang wordt meegeleverd. Met de inloopdouche Boss & Wessing spiegelglas 90x200cm NANO coating haalt u een unieke douchewand in huis die ook nog is erg praktisch is. De wand is voorzien van een coating. NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! er moeten geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. Specificaties: - 90x200cm - Rookglas - NANO antikalk coating - 8mm veiligheidsglas - Voorzien van muurprofiel - Universeel te monteren De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet) LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  459.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Boss & Wessing spiegelglas 90x200cm 8mm NANO coating


Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 80x200cm 10mm Nano coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 80x200cm 10mm Nano coating U¬†droomt van een badkamer met een pure uitstraling vol frisheid? De fijne uitstraling en materiaalcombinaties van Wiesbaden volgen perfectie. Deze Inloopdouche levert een frisse blik, verrast met waardevolle details en opent een nieuw hoofdstuk in de badkamercultuur.¬† Rookglas geeft een hele andere sfeer in uw badkamer. Het is niet alleen voor meer privacy, maar oogt ook heel anders omdat het een donker getint stuk glas is. Voor wie wat speciaals in de badkamer wilt hebben is de Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 80x200 cm Nano coating¬†uitermate geschikt!¬†¬†De inloopdouche is voorzien van 10mm dik veiligheidsglas. De Nanocoating stopt het corrosieproces door het afweren van vreemde stoffen, inclusief water en vet. Hierdoor zullen de oppervlakken glashelder, hygi√ęnisch en schoon blijven. Doordat er geen water meer op het oppervlak achterblijft, kunnen kalk en schimmels zich er niet op hechten.¬† Wiesbaden heeft een breed assortiment aan sanitair en verwarming. De producten zijn uitermate geschikt voor kleinere ruimtes door geringe dieptes van bijvoorbeeld wastafels en douchewanden. Alles is afzonderlijk van elkaar te combineren en te bestellen.¬†Dat maakt het mogelijk dat iedereen zijn eigen stijl en uitvoering kan bepalen. Specificaties: - Wiesbaden - Inloopdouche - Nano coating - Rookglas - 80x200 cm - 10 mm dik - Veiligheidsglas - 1 delig - Chroom profiel - Muur profiel

  499.73 Euro

  Ga naar Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 80x200cm 10mm Nano coating


Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 90x200cm 10mm Nano coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 90x200cm 10mm Nano coating U¬†droomt van een badkamer met een pure uitstraling vol frisheid? De fijne uitstraling en materiaalcombinaties van Wiesbaden volgen perfectie. Deze Inloopdouche levert een frisse blik, verrast met waardevolle details en opent een nieuw hoofdstuk in de badkamercultuur.¬† Rookglas geeft een hele andere sfeer in uw badkamer. Het is niet alleen voor meer privacy, maar oogt ook heel anders omdat het een donker getint stuk glas is. Voor wie wat speciaals in de badkamer wilt hebben is de Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 90x200 cm Nano coating¬†uitermate geschikt!¬†¬†De inloopdouche is voorzien van 10mm dik veiligheidsglas. De Nanocoating stopt het corrosieproces door het afweren van vreemde stoffen, inclusief water en vet. Hierdoor zullen de oppervlakken glashelder, hygi√ęnisch en schoon blijven. Doordat er geen water meer op het oppervlak achterblijft, kunnen kalk en schimmels zich er niet op hechten.¬† Wiesbaden heeft een breed assortiment aan sanitair en verwarming. De producten zijn uitermate geschikt voor kleinere ruimtes door geringe dieptes van bijvoorbeeld wastafels en douchewanden. Alles is afzonderlijk van elkaar te combineren en te bestellen.¬†Dat maakt het mogelijk dat iedereen zijn eigen stijl en uitvoering kan bepalen. Specificaties: - Wiesbaden - Inloopdouche - Nano coating - Rookglas - 90x200 cm - 10 mm dik - Veiligheidsglas - 1 delig - Chroom profiel - Muur profiel

  516.67 Euro

  Ga naar Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 90x200cm 10mm Nano coating


Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 100x200cm 10mm Nano coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 100x200cm 10mm Nano coating U¬†droomt van een badkamer met een pure uitstraling vol frisheid? De fijne uitstraling en materiaalcombinaties van Wiesbaden volgen perfectie. Deze Inloopdouche levert een frisse blik, verrast met waardevolle details en opent een nieuw hoofdstuk in de badkamercultuur.¬† Rookglas geeft een hele andere sfeer in uw badkamer. Het is niet alleen voor meer privacy, maar oogt ook heel anders omdat het een donker getint stuk glas is. Voor wie wat speciaals in de badkamer wilt hebben is de Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 100x200 cm Nano coating¬†uitermate geschikt!¬†¬†De inloopdouche is voorzien van 10mm dik veiligheidsglas. De Nanocoating stopt het corrosieproces door het afweren van vreemde stoffen, inclusief water en vet. Hierdoor zullen de oppervlakken glashelder, hygi√ęnisch en schoon blijven. Doordat er geen water meer op het oppervlak achterblijft, kunnen kalk en schimmels zich er niet op hechten.¬† Wiesbaden heeft een breed assortiment aan sanitair en verwarming. De producten zijn uitermate geschikt voor kleinere ruimtes door geringe dieptes van bijvoorbeeld wastafels en douchewanden. Alles is afzonderlijk van elkaar te combineren en te bestellen.¬†Dat maakt het mogelijk dat iedereen zijn eigen stijl en uitvoering kan bepalen. Specificaties: - Wiesbaden - Inloopdouche - Nano coating - Rookglas - 100x200 cm - 10 mm dik - Veiligheidsglas - 1 delig - Chroom profiel - Muur profiel

  533.61 Euro

  Ga naar Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 100x200cm 10mm Nano coating


Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 120x200cm 10mm Nano coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 120x200cm 10mm Nano coating U droomt van een badkamer met een pure uitstraling vol frisheid? De fijne uitstraling en materiaalcombinaties van Wiesbaden volgen perfectie. Deze Inloopdouche levert een frisse blik, verrast met waardevolle details en opent een nieuw hoofdstuk in de badkamercultuur. Rookglas geeft een hele andere sfeer in uw badkamer. Het is niet alleen voor meer privacy, maar oogt ook heel anders omdat het een donker getint stuk glas is. Voor wie wat speciaals in de badkamer wilt hebben is de Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 120x200 cm Nano coating uitermate geschikt! De inloopdouche is voorzien van 10mm dik veiligheidsglas. De Nanocoating stopt het corrosieproces door het afweren van vreemde stoffen, inclusief water en vet. Hierdoor zullen de oppervlakken glashelder, hygi√ęnisch en schoon blijven. Doordat er geen water meer op het oppervlak achterblijft, kunnen kalk en schimmels zich er niet op hechten. Wiesbaden heeft een breed assortiment aan sanitair en verwarming. De producten zijn uitermate geschikt voor kleinere ruimtes door geringe dieptes van bijvoorbeeld wastafels en douchewanden. Alles is afzonderlijk van elkaar te combineren en te bestellen. Dat maakt het mogelijk dat iedereen zijn eigen stijl en uitvoering kan bepalen. Specificaties: - Wiesbaden - Inloopdouche - Nano coating - Rookglas - 120x200 cm - 10 mm dik - Veiligheidsglas - 1 delig - Chroom profiel - Muur profiel

  567.49 Euro

  Ga naar Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 120x200cm 10mm Nano coating


Douchewand Wiesbaden 110x200cm 10mm met middenband NANO coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Douchewand Wiesbaden 110x200cm 10mm met middenband NANO coating Een mooie inloopdouche voorzien van een middenband. Dat is iets origineels. Weinig wanden hebben dat en voor wat extra privacy is dit ideaal! Een middenband wordt ook wel schaamband genoemd. Er kan iemand de badkamer binnen lopen zonder dat zij u meteen zien. Het niet alleen bedoelt als "schaamband", maar het matglas geeft uw badkamer ook meteen een ander geheel.  Het is een ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur maar ook kunt gebruiken ter uitbreiding van uw droom doucheopstelling. De Douchewand Wiesbaden 120x200cm met middenband NANO coating is gemaakt van 10mm veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating. Deze beschermt tegen kalk en geeft de douchewand altijd een glanzende uitstraling. Let op dat u geen grove scherpe voorwerpen gebruikt! Anders heeft u maar kort plezier van de coating. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Specificaties: - Glazen wand 110 cm breed bij 200 cm hoog - Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit - Muur u-profiel - NANO antikalk coating - 10mm veiligheidsglas - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn  - Stabilisatiestang 100cm inclusief glas- en muurbevestiging - Met gedeeltelijk matglas (1/3) - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op de glaswand en dient u niet te verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet). LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  533.61 Euro

  Ga naar Douchewand Wiesbaden 110x200cm 10mm met middenband NANO coating


Wiesbaden Safety Glass 2.0 Inloopdouche + Muurprofiel 800x2000 10mm NANO glas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Wiesbaden Safety Glass 2.0 Inloopdouche + Muurprofiel 800x2000 10mm NANO glas  Unieke douchewand van het merk Wiesbaden! De nieuwste technologie van glas genaamd (Safety Glass 2.0) zorgt ervoor dat het glas niet meer kapot spat en uiteen valt. Een persoon zal geen letsel oplopen door de speciaal ontwikkelde lagen op het glas. De inloopdouche is 800mm breed en 2000mm hoog. De douchewand is te plaatsen tegen de muur en heeft een verstelbaarheid van 20MM. De profielen van de inloopdouche zijn aluminium gesatineerd en de stabilisatiestang is messing verchroomd. De dikte van het glas is 10MM en is voorzien van een Nano antikalk coating. De Nano coating zorgt ervoor dat er geen kalk op het glas blijft zitten waardoor u langer plezier van uw douchewand heeft! Het geheel bestaat uit drie lagen en is als volgt opgebouwd (zie afbeelding): Laag 1 is van transparant acryl en is zeer sterk en rekt of krimpt niet bij warmte verschillen. Ook is de laag geschikt voor reinigen en beschermd het glas tegen krassen. Het materiaal van de laag 2 is polyurethaan. De laag is transparant en absorbeert een hoge slagvastheid. De veiligheids laag zal u beschermen van de klap en kracht van de klap en zal de schade beperken. Laag 3 is het belangrijkste deel voor de kwaliteit van de glasfolie. De laag moet zeer transparant zijn zodat u nog door het glas kan heen kijken en de kleur niet veranderdt. Ook is het een soort plakkerige laag zodat de splinters niet op de grond vallen door de grote klap, en u niet gewond raakt. Gepatenteerd by Wiesbaden (R) Let op! - Er mogen geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. - De Nano antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met ''easy clean'' douchewanden (die hebben      deze coating niet) - Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 a3 cm kleiner dan aangegeven op de specificaties. - De douchewand heeft geen vloerbevestiging, U kunt de wand na plaatsen afkitten met een transparante sanitair kit. PATENT PENDING

  455.69 Euro

  Ga naar Wiesbaden Safety Glass 2.0 Inloopdouche + Muurprofiel 800x2000 10mm NANO glas


Wiesbaden Safety Glass 2.0 Inloopdouche + Muurprofiel 900x2000 10mm NANO glas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Wiesbaden Safety Glass 2.0 Inloopdouche + Muurprofiel 900x2000 10mm NANO glas  Unieke douchewand van het merk Wiesbaden! De nieuwste technologie van glas genaamd (Safety Glass 2.0) zorgt ervoor dat het glas niet meer kapot spat en uiteen valt. Een persoon zal geen letsel oplopen door de speciaal ontwikkelde lagen op het glas. De inloopdouche is 900mm breed en 2000mm hoog. De douchewand is te plaatsen tegen de muur en heeft een verstelbaarheid van 20MM. De profielen van de inloopdouche zijn aluminium gesatineerd en de stabilisatiestang is messing verchroomd. De dikte van het glas is 10MM en is voorzien van een Nano antikalk coating. De Nano coating zorgt ervoor dat er geen kalk op het glas blijft zitten waardoor u langer plezier van uw douchewand heeft! Het geheel bestaat uit drie lagen en is als volgt opgebouwd: Laag 1 is van transparant acryl en is zeer sterk en rekt of krimpt niet bij warmte verschillen. Ook is de laag geschikt voor reinigen en beschermd het glas tegen krassen. Het materiaal van de laag 2 is polyurethaan. De laag is transparant en absorbeert een hoge slagvastheid. De veiligheids laag zal u beschermen van de klap en kracht van de klap en zal de schade beperken. Laag 3 is het belangrijkste deel voor de kwaliteit van de glasfolie. De laag moet zeer transparant zijn zodat u nog door het glas kan heen kijken en de kleur niet veranderdt. Ook is het een soort plakkerige laag zodat de splinters niet op de grond vallen door de grote klap, en u niet gewond raakt. Gepatenteerd by Wiesbaden (R) Let op! - Er mogen geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. - De Nano antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met ''easy clean'' douchewanden (die hebben deze coating niet) - Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 a 3 cm kleiner dan aangegeven op de specificaties. - De douchewand heeft geen vloerbevestiging, U kunt de wand na plaatsen afkitten met een transparante sanitair kit. PATENT PENDING

  472.63 Euro

  Ga naar Wiesbaden Safety Glass 2.0 Inloopdouche + Muurprofiel 900x2000 10mm NANO glas


Wiesbaden Safety Glass 2.0 Inloopdouche + Muurprofiel 1000x2000 10mm NANO glas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Wiesbaden Safety Glass 2.0 Inloopdouche + Muurprofiel 1000x2000 10mm NANO glas  Unieke douchewand van het merk Wiesbaden! De nieuwste technologie van glas genaamd (Safety Glass 2.0) zorgt ervoor dat het glas niet meer kapot spat en uiteen valt. Een persoon zal geen letsel oplopen door de speciaal ontwikkelde lagen op het glas. De inloopdouche is 1000mm breed en 2000mm hoog. De douchewand is te plaatsen tegen de muur en heeft een verstelbaarheid van 20MM. De profielen van de inloopdouche zijn aluminium gesatineerd en de stabilisatiestang is messing verchroomd. De dikte van het glas is 10MM en is voorzien van een Nano antikalk coating. De Nano coating zorgt ervoor dat er geen kalk op het glas blijft zitten waardoor u langer plezier van uw douchewand heeft! Het geheel bestaat uit drie lagen en is als volgt opgebouwd: Laag 1 is van transparant acryl en is zeer sterk en rekt of krimpt niet bij warmte verschillen. Ook is de laag geschikt voor reinigen en beschermd het glas tegen krassen. Het materiaal van de laag 2 is polyurethaan. De laag is transparant en absorbeert een hoge slagvastheid. De veiligheids laag zal u beschermen van de klap en kracht van de klap en zal de schade beperken. Laag 3 is het belangrijkste deel voor de kwaliteit van de glasfolie. De laag moet zeer transparant zijn zodat u nog door het glas kan heen kijken en de kleur niet veranderdt. Ook is het een soort plakkerige laag zodat de splinters niet op de grond vallen door de grote klap, en u niet gewond raakt. Gepatenteerd by Wiesbaden (R) Let op! - Er mogen geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. - De Nano antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met ''easy clean'' douchewanden (die hebben ;deze coating niet) - Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 a 3 cm kleiner dan aangegeven op de specificaties. - De douchewand heeft geen vloerbevestiging, U kunt de wand na plaatsen afkitten met een transparante sanitair kit. PATENT PENDING

  489.57 Euro

  Ga naar Wiesbaden Safety Glass 2.0 Inloopdouche + Muurprofiel 1000x2000 10mm NANO glas


Wiesbaden Safety Glass 2.0 Inloopdouche + Muurprofiel 1200x2000 10mm NANO glas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Wiesbaden Safety Glass 2.0 Inloopdouche + Muurprofiel 1200x2000 10mm NANO glas  Unieke douchewand van het merk Wiesbaden! De nieuwste technologie van glas genaamd (Safety Glass 2.0) zorgt ervoor dat het glas niet meer kapot spat en uiteen valt. Een persoon zal geen letsel oplopen door de speciaal ontwikkelde lagen op het glas. De inloopdouche is 1200mm breed en 2000mm hoog. De douchewand is te plaatsen tegen de muur en heeft een verstelbaarheid van 20MM. De profielen van de inloopdouche zijn aluminium gesatineerd en de stabilisatiestang is messing verchroomd. De dikte van het glas is 10MM en is voorzien van een Nano antikalk coating. De Nano coating zorgt ervoor dat er geen kalk op het glas blijft zitten waardoor u langer plezier van uw douchewand heeft! Het geheel bestaat uit drie lagen en is als volgt opgebouwd: Laag 1 is van transparant acryl en is zeer sterk en rekt of krimpt niet bij warmte verschillen. Ook is de laag geschikt voor reinigen en beschermd het glas tegen krassen. Het materiaal van de laag 2 is polyurethaan. De laag is transparant en absorbeert een hoge slagvastheid. De veiligheids laag zal u beschermen van de klap en kracht van de klap en zal de schade beperken. Laag 3 is het belangrijkste deel voor de kwaliteit van de glasfolie. De laag moet zeer transparant zijn zodat u nog door het glas kan heen kijken en de kleur niet veranderdt. Ook is het een soort plakkerige laag zodat de splinters niet op de grond vallen door de grote klap, en u niet gewond raakt. Gepatenteerd by Wiesbaden (R) Let op! - Er mogen geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. - De Nano antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met ''easy clean'' douchewanden (die hebben deze coating niet) - Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 a 3 cm kleiner dan aangegeven op de specificaties. - De douchewand heeft geen vloerbevestiging, U kunt de wand na plaatsen afkitten met een transparante sanitair kit. - Glazen wand - 120 cm breed - 200 cm hoog - 10mm veiligheidsglas - Vierkante stabilisatiestang - Nano antikalk coating - Rond Muur u-profiel - Universeel te monteren - Afdekstrip die ervoor zorgen dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn - Compleet met Montagemateriaal afdekkapjes, schroeven en pluggen PATENT PENDING

  506.51 Euro

  Ga naar Wiesbaden Safety Glass 2.0 Inloopdouche + Muurprofiel 1200x2000 10mm NANO glas


Inloopdouche Wiesbaden Geheel Mat Glas 90x200cm 10mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Wiesbaden Wit Melkglas 90x200cm 10mm De Inloopdouche Wiesbaden Wit Matglas / Melkglas 90x200cm 10mm is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer./p> De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. U kunt de wand apart plaatsen tegen de muur of juist gebruiken ter uitbreiding van uw doucheopstelling. De Inloopdouche is gemaakt van 10mm dik veiligheidsglas, geheel van ondoorzichtig glas. Dat wordt ook wel matglas genoemd. De Stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. De inloopdouche is ook spiegelend te plaatsen. Specificaties: - Glazen wand 90 cm breed bij 200 cm hoog - Universeel te plaatsen - Stabilisatiestang inclusief glas- en muurbevestiging - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen - Nano glas behandeling LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  516.67 Euro

  Ga naar Inloopdouche Wiesbaden Geheel Mat Glas 90x200cm 10mm NANO Coating


BWS Inloopdouche Davos Wit Melkglas 100x200 cm 10 mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Inloopdouche Davos Wit Melkglas 100x200 cm 10 mm NANO Coating Een witte melkglas inloopdouche geeft een hele andere sfeer in uw badkamer. Het is niet alleen voor meer privacy, maar het oogt ook heel anders omdat het een wit getint stuk glas is. Voor wie wat speciaals in de badkamer wilt hebben is de Inloopdouche van Boss & Wessing met wit melkglas uitermate geschikt! De inloopdouche is voorzien van 10 mm dik veiligheidsglas. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken./p> De wand kan u monteren door middel van een chromen muurprofiel. Door het muurprofiel, en de verstelbaarheid daarvan, is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen. Ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan. De meegeleverde stabilisatiestang zorgt ervoor dat uw inloopdouche na montage zeer solide staat. Specificaties: BWS Inloopdouche Davos Wit Melkglas 100x200 cm 10 mm NANO Coating - Boss & Wessing - Glazen wand 100 cm breed bij 200 cm hoog - Universeel te plaatsen - Stabilisatiestang inclusief glas- en muurbevestiging - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen - Nano glas behandeling Boss & Wessing (BWS) is een leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. & BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk BWS

  362.60 Euro

  Ga naar BWS Inloopdouche Davos Wit Melkglas 100x200 cm 10 mm NANO Coating


Inloopdouche Wiesbaden Geheel Mat Glas 120x200cm 10mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Wiesbaden Wit Melkglas 120x200cm 10mm De Inloopdouche Wiesbaden Wit Matglas / Melkglas 120x200cm 10mm is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer.  De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. U kunt de wand apart plaatsen tegen de muur of juist gebruiken ter uitbreiding van uw doucheopstelling. De Inloopdouche is gemaakt van 10mm dik veiligheidsglas, geheel van ondoorzichtig glas. Dat wordt ook wel matglas genoemd. De Stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. De inloopdouche is ook spiegelend te plaatsen. Specificaties: - Glazen wand 120 cm breed bij 200 cm hoog - Universeel te plaatsen - Stabilisatiestang inclusief glas- en muurbevestiging - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen - Nano glas behandeling LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  567.49 Euro

  Ga naar Inloopdouche Wiesbaden Geheel Mat Glas 120x200cm 10mm NANO Coating


BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 120x200 cm 8mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 120x200 cm NANO Coating De Boss & Wessing Inloopdouche 120x200cm met muurpofiel met 8mm Nano glas wordt geleverd met muurprofiel. De ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur. De douchewand 120 cm is gemaakt van 8 mm dik veiligheidsglas wat zorgt voor een robuuste uitstraling. Het glas is voorzien van een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang die wordt meegeleverd is aan te passen naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Specificaties BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 120x200 cm NANO Glas Chroom: - Glazen wand - Breedte 120cm - Hoogte 200 cm - Dikte glas 8 mm - Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit - Muur u-profiel en afdekprofiel - NANO antikalk coating - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn - Stabilisatiestang 120cm - Inclusief glas- en muurbevestiging - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen - Universeel toepasbaar - Verstelbaar van 118.5 cm tot 120 cm Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet.  BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk " BWS ".

  264.60 Euro

  Ga naar BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 120x200 cm 8mm NANO Coating


BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 100x200 cm 8mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 100x200 cm NANO Glas Chroom De Boss & Wessing Inloopdouche 100x200cm met 8mm Nano glas wordt geleverd met muurprofiel. De ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur. De douchewand 100 cm is gemaakt van 8 mm dik veiligheidsglas wat zorgt voor een robuuste uitstraling. Het glas is voorzien van een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang die wordt meegeleverd is aan te passen naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Specificaties BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 100x200 cm NANO Glas Chroom : - Glazen wand - Breedte 100cm - Hoogte 200 cm - Dikte glas 8 mm - Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit - Muur u-profiel en afdekprofiel - NANO antikalk coating - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn - Ronde stabilisatiestang 100cm - Inclusief glas- en muurbevestiging - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen - Universeel toepasbaar - Verstelbaar van 98.5 cm tot 100 cm Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet.  BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk " BWS ".

  259.00 Euro

  Ga naar BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 100x200 cm 8mm NANO Coating


BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 80x200 cm 8mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 80x200 cm NANO Glas Chroom De Boss & Wessing Inloopdouche 80x200cm met muurpofiel met 8mm Nano glas wordt geleverd met muurprofiel. De ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur. De douchewand 80 cm is gemaakt van 8 mm dik veiligheidsglas wat zorgt voor een robuuste uitstraling. Het glas is voorzien van een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang die wordt meegeleverd is aan te passen naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Specificaties BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 80x200 cm NANO Glas Chroom: - Glazen wand - Breedte 80cm - Hoogte 200 cm - Dikte glas 8 mm - Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit - Muur u-profiel en afdekprofiel - NANO antikalk coating - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn - Stabilisatiestang 100cm - Inclusief glas- en muurbevestiging - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen - Universeel toepasbaar - Verstelbaar van 78.5 cm tot 80 cm Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet.  BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk " BWS ".

  245.00 Euro

  Ga naar BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 80x200 cm 8mm NANO Coating


BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 90x200 cm 8mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 90x200 cm NANO Coating De Boss & Wessing Inloopdouche 90x200cm met muurpofiel met 8mm Nano glas wordt geleverd met muurprofiel. De ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur. De douchewand 90 cm is gemaakt van 8 mm dik veiligheidsglas wat zorgt voor een robuuste uitstraling. Het glas is voorzien van een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang die wordt meegeleverd is aan te passen naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Specificaties BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 90x200 cm NANO Glas Chroom: - Glazen wand - Breedte 90cm - Hoogte 200 cm - Dikte glas 8 mm - Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit - Muur u-profiel en afdekprofiel - NANO antikalk coating - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn - Stabilisatiestang 100cm - Inclusief glas- en muurbevestiging - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen - Universeel toepasbaar - Verstelbaar van 88.5 cm tot 90 cm Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet.  BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk " BWS ".

  250.60 Euro

  Ga naar BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 90x200 cm 8mm NANO Coating


Wiesbaden Safety Glass 2.0 Inloopdouche + Muurprofiel 10mm NANO glas (ALLE MATEN)

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Wiesbaden Safety Glass 2.0 Inloopdouche + Muurprofiel ***x2000 10mm NANO glas¬† Unieke douchewand van het merk Wiesbaden! De nieuwste technologie van glas genaamd (Safety Glass 2.0) zorgt ervoor dat het glas niet meer kapot spat en uiteen valt. Een persoon zal geen letsel oplopen door de speciaal ontwikkelde lagen op het glas. De inloopdouche is (selecteer uw maat) ***mm breed en 2000mm hoog. De douchewand is te plaatsen tegen de muur en heeft een verstelbaarheid van 20MM. De profielen van de inloopdouche zijn aluminium gesatineerd en de stabilisatiestang is messing verchroomd. De dikte van het glas is 10MM en is voorzien van een Nano antikalk coating. De Nano coating zorgt ervoor dat er geen kalk op het glas blijft zitten waardoor u langer plezier van uw douchewand heeft! Het geheel bestaat uit drie lagen en is als volgt opgebouwd (zie afbeelding): Laag 1 is van transparant acryl en is zeer sterk en rekt of krimpt niet bij warmte verschillen. Ook is de laag geschikt voor reinigen en beschermd het glas tegen krassen. Het materiaal van de laag 2 is polyurethaan. De laag is transparant en absorbeert een hoge slagvastheid. De veiligheids laag zal u beschermen van de klap en kracht van de klap en zal de schade beperken. Laag 3 is het belangrijkste deel voor de kwaliteit van de glasfolie. De laag moet zeer transparant zijn zodat u nog door het glas kan heen kijken en de kleur niet veranderdt. Ook is het een soort plakkerige laag zodat de splinters niet op de grond vallen door de grote klap, en u niet gewond raakt. Gepatenteerd by Wiesbaden (R) Maat Douchewand Prijs 80 cm ‚ā¨ 269,00 90 cm ‚ā¨ 279,00 100 cm ‚ā¨ 289,00 120 cm ‚ā¨ 299,00 Let op! - Er mogen geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. - De Nano antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met ''easy clean'' douchewanden (die hebben ¬† ¬† ¬†deze coating niet) - Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 a3 cm kleiner dan aangegeven op de specificaties. - De douchewand heeft geen vloerbevestiging, U kunt de wand na plaatsen afkitten met een transparante sanitair kit. PATENT PENDING

  399.00 Euro

  Ga naar Wiesbaden Safety Glass 2.0 Inloopdouche + Muurprofiel 10mm NANO glas (ALLE MATEN)


Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 10mm Nano coating (80, 90, 100, 120 en 140cm)

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 10mm Nano coating (80, 90, 100, 120 en 140cm) U¬†droomt van een badkamer met een pure uitstraling vol frisheid? De fijne uitstraling en materiaalcombinaties van Wiesbaden volgen perfectie. Deze Inloopdouche levert een frisse blik, verrast met waardevolle details en opent een nieuw hoofdstuk in de badkamercultuur.¬† Rookglas geeft een hele andere sfeer in uw badkamer. Het is niet alleen voor meer privacy, maar oogt ook heel anders omdat het een donker getint stuk glas is. Voor wie wat speciaals in de badkamer wilt hebben is de Inloopdouche Wiesbaden Rookglas ***x200 cm Nano coating¬†uitermate geschikt!¬†¬†De inloopdouche is voorzien van 10mm dik veiligheidsglas. De Nanocoating stopt het corrosieproces door het afweren van vreemde stoffen, inclusief water en vet. Hierdoor zullen de oppervlakken glashelder, hygi√ęnisch en schoon blijven. Doordat er geen water meer op het oppervlak achterblijft, kunnen kalk en schimmels zich er niet op hechten.¬† Wiesbaden heeft een breed assortiment aan sanitair en verwarming. De producten zijn uitermate geschikt voor kleinere ruimtes door geringe dieptes van bijvoorbeeld wastafels en douchewanden. Alles is afzonderlijk van elkaar te combineren en te bestellen.¬†Dat maakt het mogelijk dat iedereen zijn eigen stijl en uitvoering kan bepalen. Maat Douchewand ¬†Prijs¬† 80 cm ¬†‚ā¨¬† 295,00 90 cm ¬†‚ā¨ ¬†305,00 100 cm ¬†‚ā¨ ¬†315,00 120 cm ¬†‚ā¨ ¬†335,00 140 cm 8 mm dik ‚ā¨ ¬†355,00 Specificaties: - Wiesbaden - Inloopdouche - Nano coating - Rookglas - 10 mm dik - 140 cm = 8 mm dik - Veiligheidsglas - 1 delig - Chroom profiel - Muur profiel

  449.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 10mm Nano coating (80, 90, 100, 120 en 140cm)


Inloopdouche Wit Melkglas 10mm (ALLE MATEN)

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Wit Melkglas **x200cm 10mm De Inloopdouche Wit Matglas / Melkglas **x200cm 10mm is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer./p> De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. U kunt de wand apart plaatsen tegen de muur of juist gebruiken ter uitbreiding van uw doucheopstelling. De Inloopdouche is gemaakt van 10mm dik veiligheidsglas, geheel van ondoorzichtig glas. Dat wordt ook wel matglas genoemd. De Stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. De inloopdouche is ook spiegelend te plaatsen. Specificaties: - Glazen wand 90 cm breed bij 200 cm hoog - Universeel te plaatsen - Stabilisatiestang inclusief glas- en muurbevestiging - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen - Nano glas behandling LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  573.95 Euro

  Ga naar Inloopdouche Wit Melkglas 10mm (ALLE MATEN)


Douchewand Wiesbaden 10mm met middenband NANO coating (ALLE MATEN)

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Douchewand Wiesbaden **x200cm 10mm met middenband NANO coating Een mooie inloopdouche voorzien van een middenband. Dat is iets origineels. Weinig wanden hebben dat en voor wat extra privacy is dit ideaal! Een middenband wordt ook wel schaamband genoemd. Er kan iemand de badkamer binnen lopen zonder dat zij u meteen zien. Het niet alleen bedoelt als "schaamband", maar het matglas geeft uw badkamer ook meteen een ander geheel.¬† Het is een ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur maar ook kunt gebruiken ter uitbreiding van uw droom doucheopstelling. De¬†Douchewand Wiesbaden **x200cm met middenband NANO coating¬†is gemaakt van 10mm veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating. Deze beschermt tegen kalk en geeft de douchewand altijd een glanzende uitstraling. Let op dat u geen grove scherpe voorwerpen gebruikt! Anders heeft u maar kort plezier van de coating. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Er zijn ook inloopdouche wanden met schaamband van 140 en 160 cm breedte beschikbaar maar dan met een 8mm dikke glaswand.¬† Maat Douchewand ¬†Prijs¬† 70 cm ¬†‚ā¨¬† 275,00 80 cm ¬†‚ā¨¬† 285,00 90 cm ¬†‚ā¨¬† 295,00 100 cm ¬†‚ā¨ ¬†305,00 110 cm ¬†‚ā¨ ¬†315,00 120 cm ¬†‚ā¨ ¬†325,00 Specificaties: - Glazen wand 200 cm hoog - Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit - Muur u-profiel - NANO antikalk coating - 10mm veiligheidsglas - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn - Stabilisatiestang 100cm inclusief glas- en muurbevestiging - Met gedeeltelijk matglas (1/3) - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op de glaswand en dient u niet te verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet). LET OP:¬†Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 √° 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  381.15 Euro

  Ga naar Douchewand Wiesbaden 10mm met middenband NANO coating (ALLE MATEN)


Inloopdouche Inclusief RVS Paal 104x200 cm 8 mm Helder Glas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Van Rijn

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Inclusief RVS Paal 104x200 cm 8 mm Helder Glas Deze prachtige serie met industri√ęle vormgeving zorgt ervoor dat u alle vrijheid ervaart. Het lichte, maar stoere karakter van de inloopdouche is de perfecte oplossing voor de badkamer van deze tijd. De inloopdouche heeft 8 mm dik veiligheidsglas en is voorzien van helder glas. Het lichte, maar stoere karakter van de inloopdouche is de perfecte oplossing voor de badkamer van deze tijd. Al het overbodige is weggelaten. Het glas wordt opgenomen in de staander. Daarom heb je geen storende klemmen zichtbaar. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De ronde stabilisatiestang heeft een lengte van 200 cm. Het voordeel is dat hij verstelbaar is van 200.5 t/m 304.5 cm. Daarom goed te gebruiken bij verschillende hoogte plafonds. Montage handleiding: - Monteer de vloerbevestiging en loodrecht hierboven de plafond bevestiging - Kort de RVS buis in tot de juiste lengte - Schuif de RVS mof over de buis met de inbusboutjes aan de boven zijde - Plaats de buis over de vloer bevestiging - Schuif de RVS mof omhoog tegen het plafond - Draai de inbusboutjes van de RVS mof aan Specificaties Inloopdouche met RVS Paal: - Glazen wand 104x200 xm - 8 mm dik glas - RVS paal - Universeel te monteren - Montage materiaal zoals schroeven enz - Aluminium profiel

  744.95 Euro

  Ga naar Inloopdouche Inclusief RVS Paal 104x200 cm 8 mm Helder Glas


Inloopdouche Best Design Invisible 100x200 cm 10mm Nano Mat Zwart

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Best design

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Best Design Invisible 100x200 cm 10mm Nano Mat Zwart Unieke douchewand van het merk Best Design. De geweldige uitstraling mede door de black invisible lijnenis helemaal van deze tijd en past in elke badkamer. De dikte van het glas is 10MM en is voorzien van veiligheidsglas met Nano antikalk coating. De Nano coating zorgt ervoor dat er geen kalk op het glas blijft zitten waardoor u langer plezier van uw douchewand heeft! De wand is zowel links als rechts te monteren doormiddel van een muurprofiel. - De zwarte lijnen zijn geprint (ge√ętst) op het glas en hebben een lange levensduur. - Plaats de wand met de zwarte lijnen aan de buitenzijde van de douche. - Eenvoudig te monteren zonder stabilisatiestang - Kleur zwart - Afmeting 100x200 cm - Walk in black screen - Nano easy clean glas - 10 mm veilgheidsglas - Links en rechts te monteren

  695.95 Euro

  Ga naar Inloopdouche Best Design Invisible 100x200 cm 10mm Nano Mat Zwart


Inloopdouche Inclusief RVS Paal 56x200 cm 8 mm Helder Glas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Van Rijn

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Inclusief RVS Paal 56x200 cm 8 mm Helder Glas Deze prachtige serie met industri√ęle vormgeving zorgt ervoor dat u alle vrijheid ervaart. Het lichte, maar stoere karakter van de inloopdouche is de perfecte oplossing voor de badkamer van deze tijd. De inloopdouche heeft 8 mm dik veiligheidsglas en is voorzien van helder glas. Het lichte, maar stoere karakter van de inloopdouche is de perfecte oplossing voor de badkamer van deze tijd. Al het overbodige is weggelaten. Het glas wordt opgenomen in de staander. Daarom heb je geen storende klemmen zichtbaar. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De ronde stabilisatiestang heeft een lengte van 200 cm. Het voordeel is dat hij verstelbaar is van 200.5 t/m 304.5 cm. Daarom goed te gebruiken bij verschillende hoogte plafonds. Montage handleiding: - Monteer de vloerbevestiging en loodrecht hierboven de plafond bevestiging - Kort de RVS buis in tot de juiste lengte - Schuif de RVS mof over de buis met de inbusboutjes aan de boven zijde - Plaats de buis over de vloer bevestiging - Schuif de RVS mof omhoog tegen het plafond - Draai de inbusboutjes van de RVS mof aan Specificaties Inloopdouche met RVS Paal: - Glazen wand 56x200 cm - 8 mm dik glas - RVS paal - Universeel te monteren - Montage materiaal zoals schroeven enz - Aluminium profiel

  556.60 Euro

  Ga naar Inloopdouche Inclusief RVS Paal 56x200 cm 8 mm Helder Glas


Inloopdouche Inclusief RVS Paal 66x200 cm 8 mm Helder Glas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Van Rijn

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Inclusief RVS Paal 66x200 cm 8 mm Helder Glas Deze prachtige serie met industri√ęle vormgeving zorgt ervoor dat u alle vrijheid ervaart. Het lichte, maar stoere karakter van de inloopdouche is de perfecte oplossing voor de badkamer van deze tijd. De inloopdouche heeft 8 mm dik veiligheidsglas en is voorzien van helder glas. Het lichte, maar stoere karakter van de inloopdouche is de perfecte oplossing voor de badkamer van deze tijd. Al het overbodige is weggelaten. Het glas wordt opgenomen in de staander. Daarom heb je geen storende klemmen zichtbaar. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De ronde stabilisatiestang heeft een lengte van 200 cm. Het voordeel is dat hij verstelbaar is van 200.5 t/m 304.5 cm. Daarom goed te gebruiken bij verschillende hoogte plafonds. Montage handleiding: - Monteer de vloerbevestiging en loodrecht hierboven de plafond bevestiging - Kort de RVS buis in tot de juiste lengte - Schuif de RVS mof over de buis met de inbusboutjes aan de boven zijde - Plaats de buis over de vloer bevestiging - Schuif de RVS mof omhoog tegen het plafond - Draai de inbusboutjes van de RVS mof aan Specificaties Inloopdouche met RVS Paal: - Glazen wand 66x200 cm - 8 mm dik glas - RVS paal - Universeel te monteren - U dient zelf de glaswand te monteren doormiddel van de binnenzijde van de paal te voorzien van een kitlaag. (Advies: sanitairkit! = schimmelvrij) - Aluminium profiel

  568.95 Euro

  Ga naar Inloopdouche Inclusief RVS Paal 66x200 cm 8 mm Helder Glas


Inloopdouche Inclusief RVS Paal 76x200 cm 8 mm Helder Glas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Van Rijn

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Inclusief RVS Paal 76x200 cm 8 mm Helder Glas Deze prachtige serie met industri√ęle vormgeving zorgt ervoor dat u alle vrijheid ervaart. Het lichte, maar stoere karakter van de inloopdouche is de perfecte oplossing voor de badkamer van deze tijd. De inloopdouche heeft 8 mm dik veiligheidsglas en is voorzien van helder glas. Het lichte, maar stoere karakter van de inloopdouche is de perfecte oplossing voor de badkamer van deze tijd. Al het overbodige is weggelaten. Het glas wordt opgenomen in de staander. Daarom heb je geen storende klemmen zichtbaar. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De ronde stabilisatiestang heeft een lengte van 200 cm. Het voordeel is dat hij verstelbaar is van 200.5 t/m 304.5 cm. Daarom goed te gebruiken bij verschillende hoogte plafonds. Montage handleiding: - Monteer de vloerbevestiging en loodrecht hierboven de plafond bevestiging - Kort de RVS buis in tot de juiste lengte - Schuif de RVS mof over de buis met de inbusboutjes aan de boven zijde - Plaats de buis over de vloer bevestiging - Schuif de RVS mof omhoog tegen het plafond - Draai de inbusboutjes van de RVS mof aan Specificaties Inloopdouche met RVS Paal: - Glazen wand 76x200 cm - 8 mm dik glas - RVS paal - Universeel te monteren - Montage materiaal zoals schroeven enz - Aluminium profiel

  701.95 Euro

  Ga naar Inloopdouche Inclusief RVS Paal 76x200 cm 8 mm Helder Glas


Inloopdouche Inclusief RVS Paal 84x200 cm 8 mm Helder Glas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Van Rijn

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Inclusief RVS Paal 84x200 cm 8 mm Helder Glas Deze prachtige serie met industri√ęle vormgeving zorgt ervoor dat u alle vrijheid ervaart. Het lichte, maar stoere karakter van de inloopdouche is de perfecte oplossing voor de badkamer van deze tijd. De inloopdouche heeft 8 mm dik veiligheidsglas en is voorzien van helder glas. Het lichte, maar stoere karakter van de inloopdouche is de perfecte oplossing voor de badkamer van deze tijd. Al het overbodige is weggelaten. Het glas wordt opgenomen in de staander. Daarom heb je geen storende klemmen zichtbaar. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De ronde stabilisatiestang heeft een lengte van 200 cm. Het voordeel is dat hij verstelbaar is van 200.5 t/m 304.5 cm. Daarom goed te gebruiken bij verschillende hoogte plafonds. Montage handleiding: - Monteer de vloerbevestiging en loodrecht hierboven de plafond bevestiging - Kort de RVS buis in tot de juiste lengte - Schuif de RVS mof over de buis met de inbusboutjes aan de boven zijde - Plaats de buis over de vloer bevestiging - Schuif de RVS mof omhoog tegen het plafond - Draai de inbusboutjes van de RVS mof aan Specificaties Inloopdouche met RVS Paal: - Glazen wand 84x200 cm - 8 mm dik glas - RVS paal - Universeel te monteren - Montage materiaal zoals schroeven enz - Aluminium profiel

  713.95 Euro

  Ga naar Inloopdouche Inclusief RVS Paal 84x200 cm 8 mm Helder Glas


Inloopdouche Inclusief RVS Paal 94x200 cm 8 mm Helder Glas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Van Rijn

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Inclusief RVS Paal 94x200 cm 8 mm Helder Glas Deze prachtige serie met industri√ęle vormgeving zorgt ervoor dat u alle vrijheid ervaart. Het lichte, maar stoere karakter van de inloopdouche is de perfecte oplossing voor de badkamer van deze tijd. De inloopdouche heeft 8 mm dik veiligheidsglas en is voorzien van helder glas. Het lichte, maar stoere karakter van de inloopdouche is de perfecte oplossing voor de badkamer van deze tijd. Al het overbodige is weggelaten. Het glas wordt opgenomen in de staander. Daarom heb je geen storende klemmen zichtbaar. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De ronde stabilisatiestang heeft een lengte van 200 cm. Het voordeel is dat hij verstelbaar is van 200.5 t/m 304.5 cm. Daarom goed te gebruiken bij verschillende hoogte plafonds. Montage handleiding: - Monteer de vloerbevestiging en loodrecht hierboven de plafond bevestiging - Kort de RVS buis in tot de juiste lengte - Schuif de RVS mof over de buis met de inbusboutjes aan de boven zijde - Plaats de buis over de vloer bevestiging - Schuif de RVS mof omhoog tegen het plafond - Draai de inbusboutjes van de RVS mof aan Specificaties Inloopdouche met RVS Paal: - Glazen wand 94x200 cm - 8 mm dik glas - RVS paal - Universeel te monteren - Montage materiaal zoals schroeven enz - Aluminium profiel

  726.95 Euro

  Ga naar Inloopdouche Inclusief RVS Paal 94x200 cm 8 mm Helder Glas


Inloopdouche Inclusief RVS Paal 114x200 cm 8 mm Helder Glas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Van Rijn

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Inclusief RVS Paal 114x200 cm 8 mm Helder Glas Deze prachtige serie met industri√ęle vormgeving zorgt ervoor dat u alle vrijheid ervaart. Het lichte, maar stoere karakter van de inloopdouche is de perfecte oplossing voor de badkamer van deze tijd. De inloopdouche heeft 8 mm dik veiligheidsglas en is voorzien van helder glas. Het lichte, maar stoere karakter van de inloopdouche is de perfecte oplossing voor de badkamer van deze tijd. Al het overbodige is weggelaten. Het glas wordt opgenomen in de staander. Daarom heb je geen storende klemmen zichtbaar. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De ronde stabilisatiestang heeft een lengte van 200 cm. Het voordeel is dat hij verstelbaar is van 200.5 t/m 304.5 cm. Daarom goed te gebruiken bij verschillende hoogte plafonds. Montage handleiding: - Monteer de vloerbevestiging en loodrecht hierboven de plafond bevestiging - Kort de RVS buis in tot de juiste lengte - Schuif de RVS mof over de buis met de inbusboutjes aan de boven zijde - Plaats de buis over de vloer bevestiging - Schuif de RVS mof omhoog tegen het plafond - Draai de inbusboutjes van de RVS mof aan Specificaties Inloopdouche met RVS Paal: - Glazen wand 114x200 cm - 8 mm dik glas - RVS paal - Universeel te monteren - Montage materiaal zoals schroeven enz - Aluminium profiel

  756.95 Euro

  Ga naar Inloopdouche Inclusief RVS Paal 114x200 cm 8 mm Helder Glas


Inloopdouche Inclusief RVS Paal 124x200 cm 8 mm Helder Glas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Van Rijn

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Inclusief RVS Paal 124x200 cm 8 mm Helder Glas Deze prachtige serie met industri√ęle vormgeving zorgt ervoor dat u alle vrijheid ervaart. Het lichte, maar stoere karakter van de inloopdouche is de perfecte oplossing voor de badkamer van deze tijd. De inloopdouche heeft 8 mm dik veiligheidsglas en is voorzien van helder glas. Het lichte, maar stoere karakter van de inloopdouche is de perfecte oplossing voor de badkamer van deze tijd. Al het overbodige is weggelaten. Het glas wordt opgenomen in de staander. Daarom heb je geen storende klemmen zichtbaar. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De ronde stabilisatiestang heeft een lengte van 200 cm. Het voordeel is dat hij verstelbaar is van 200.5 t/m 304.5 cm. Daarom goed te gebruiken bij verschillende hoogte plafonds. Montage handleiding: - Monteer de vloerbevestiging en loodrecht hierboven de plafond bevestiging - Kort de RVS buis in tot de juiste lengte - Schuif de RVS mof over de buis met de inbusboutjes aan de boven zijde - Plaats de buis over de vloer bevestiging - Schuif de RVS mof omhoog tegen het plafond - Draai de inbusboutjes van de RVS mof aan Specificaties Inloopdouche met RVS Paal: - Glazen wand 124x200 cm - 8 mm dik glas - RVS paal - Universeel te monteren - Montage materiaal zoals schroeven enz - Aluminium profiel

  762.95 Euro

  Ga naar Inloopdouche Inclusief RVS Paal 124x200 cm 8 mm Helder Glas


BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 50x200cm 8mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Eco Inloopdouche 50x200cm 8mm NANO Coating Het principe van de inloopdouche is dat het douchegedeelte van de douche een vrije inloop heeft. De vloer van de inloopdouche ligt gelijk aan de vloer van de rest van de badkamer. Het geeft niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook perfect aan te passen aan uw eigen stijl en wensen. Het schoonmaken van een inloopdouche is gemakkelijker doordat er geen randen en hoeken zijn waar vuil en aanslag kan ophopen. Een luxe inloopdouche van Boss & Wessing met een NANO coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! er moeten geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. De douchecabine is voorzien 8mm dik veiligheidsglas.Omdat de douchewand geen vloerbevestiging onder het vaste deel heeft, kunt u direct na het plaatsen dit deel transparant afkitten op de vloer. Ook is het mogelijk om de wand op een douchebak te plaatsen. Specificaties BWS Eco Inloopdouche 50x200cm 8mm NANO Coating: - 8 mm veiligheidsglas - 50x200cm - NANO coating - Verstelbaarheid 1,5 cm - Muurprofiel - Verstelbaar van 50 cm tot 51.5 cm Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "BWS"

  222.60 Euro

  Ga naar BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 50x200cm 8mm NANO Coating


BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 60x200cm 8mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Eco Inloopdouche 60x200cm 8mm NANO Coating Het principe van de inloopdouche is dat het douchegedeelte van de douche een vrije inloop heeft. De vloer van de inloopdouche ligt gelijk aan de vloer van de rest van de badkamer. Het geeft niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook perfect aan te passen aan uw eigen stijl en wensen. Het schoonmaken van een inloopdouche is gemakkelijker doordat er geen randen en hoeken zijn waar vuil en aanslag kan ophopen. Een luxe inloopdouche van Boss & Wessing met een NANO coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! er moeten geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. De douchecabine is voorzien 8mm dik veiligheidsglas.Omdat de douchewand geen vloerbevestiging onder het vaste deel heeft, kunt u direct na het plaatsen dit deel transparant afkitten op de vloer. Ook is het mogelijk om de wand op een douchebak te plaatsen. Specificaties BWS Eco Inloopdouche 60x200cm 8mm NANO Coating: - 8 mm veiligheidsglas - 60x200cm - NANO coating - Verstelbaarheid 1,5 cm - Muurprofiel - Verstelbaar van 60 cm tot 61.5 cm Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "BWS"

  231.00 Euro

  Ga naar BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 60x200cm 8mm NANO Coating


BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 70x200cm 8mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Eco Inloopdouche 70x200cm 8mm NANO Coating Het principe van de inloopdouche is dat het douchegedeelte van de douche een vrije inloop heeft. De vloer van de inloopdouche ligt gelijk aan de vloer van de rest van de badkamer. Het geeft niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook perfect aan te passen aan uw eigen stijl en wensen. Het schoonmaken van een inloopdouche is gemakkelijker doordat er geen randen en hoeken zijn waar vuil en aanslag kan ophopen. Een luxe inloopdouche van Boss & Wessing met een NANO coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! er moeten geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. De douchecabine is voorzien 8mm dik veiligheidsglas.Omdat de douchewand geen vloerbevestiging onder het vaste deel heeft, kunt u direct na het plaatsen dit deel transparant afkitten op de vloer. Ook is het mogelijk om de wand op een douchebak te plaatsen. Specificaties BWS Eco Inloopdouche 70x200cm 8mm NANO Coating: - 8 mm veiligheidsglas - 70x200cm - NANO coating - Verstelbaarheid 1,5 cm - Muurprofiel - Verstelbaar van 70 cm tot 71.5 cm Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "BWS"

  236.60 Euro

  Ga naar BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 70x200cm 8mm NANO Coating


BWS Inloopdouche Davos Wit Melkglas 90x200 cm 10 mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Inloopdouche Davos Wit Melkglas 90x200 cm 10 mm NANO Coating Een witte melkglas inloopdouche geeft een hele andere sfeer in uw badkamer. Het is niet alleen voor meer privacy, maar het oogt ook heel anders omdat het een wit getint stuk glas is. Voor wie wat speciaals in de badkamer wilt hebben is de Inloopdouche van Boss & Wessing met wit melkglas uitermate geschikt! De inloopdouche is voorzien van 10 mm dik veiligheidsglas. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken./p> De wand kan u monteren door middel van een chromen muurprofiel. Door het muurprofiel, en de verstelbaarheid daarvan, is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen. Ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan. De meegeleverde stabilisatiestang zorgt ervoor dat uw inloopdouche na montage zeer solide staat. Specificaties: BWS Inloopdouche Davos Wit Melkglas 90x200 cm 10 mm NANO Coating - Boss & Wessing - Glazen wand 90 cm breed bij 200 cm hoog - Universeel te plaatsen - Stabilisatiestang inclusief glas- en muurbevestiging - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen - Nano glas behandeling Boss & Wessing (BWS) is een leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. & BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk BWS

  348.60 Euro

  Ga naar BWS Inloopdouche Davos Wit Melkglas 90x200 cm 10 mm NANO Coating


BWS Inloopdouche Davos Wit Melkglas 120x200 cm 10 mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Inloopdouche Davos Wit Melkglas 120x200 cm 10 mm NANO Coating Een witte melkglas inloopdouche geeft een hele andere sfeer in uw badkamer. Het is niet alleen voor meer privacy, maar het oogt ook heel anders omdat het een wit getint stuk glas is. Voor wie wat speciaals in de badkamer wilt hebben is de Inloopdouche van Boss & Wessing met wit melkglas uitermate geschikt! De inloopdouche is voorzien van 10 mm dik veiligheidsglas. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken./p> De wand kan u monteren door middel van een chromen muurprofiel. Door het muurprofiel, en de verstelbaarheid daarvan, is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen. Ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan. De meegeleverde stabilisatiestang zorgt ervoor dat uw inloopdouche na montage zeer solide staat. Specificaties: BWS Inloopdouche Davos Wit Melkglas 120x200 cm 10 mm NANO Coating - Boss & Wessing - Glazen wand 120 cm breed bij 200 cm hoog - Universeel te plaatsen - Stabilisatiestang inclusief glas- en muurbevestiging - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen - Nano glas behandeling Boss & Wessing (BWS) is een leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. & BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk BWS

  376.60 Euro

  Ga naar BWS Inloopdouche Davos Wit Melkglas 120x200 cm 10 mm NANO Coating


BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 8mm NANO Coating (ALLE MATEN)

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 8mm NANO Coating (ALLE MATEN) De Boss & Wessing Inloopdouche met 8mm Nano glas wordt geleverd met muurprofiel. De ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur. Door het muurprofiel, en de verstelbaarheid daarvan, is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen. Ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan. De douchewand is gemaakt van 8 mm dik veiligheidsglas en is ook omgekeerd te plaatsen. Veiligheidsglas is zoals de naam het al zegt: veiliger dan standaard glas. Bij breuk van het glas zal de glasplaat in grote stukken uiteen vallen. De inloopdouche is voorzien van een NANO antikalk coating en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. Onderhoudsarm dus. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang wordt meegeleverd en is universeel toepasbaar.   De wand is 200cm hoog en in de breedte 50, 60, 70, 80, 90, 100 en 120 te verkrijgen, en elke maat is 1,5 cm te verstellen in het muurprofiel. Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet.  BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten zoals Wiesbaden, Riko, etc en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk " BWS ". Specificaties BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 8mm NANO Coating (ALLE MATEN): - Inloopdouche - Breedte 50, 60, 70, 80,90,100 en 120 cm - Hoogte 200 cm - Dikte glas 8 mm - Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit - Muur u-profiel en afdekprofiel - NANO antikalk coating - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn - Stabilisatiestang - Wand tot 100 cm heeft een stabilisatiestang van 100 cm - Wanden breder dan 100 cm bevatten een stang van 120 cm - Inclusief glas- en muurbevestiging - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen - Universeel toepasbaar - 1.5 cm verstelbaar       Krasvrije profielen De speciaal geanodiseerde aluminium profielen zorgen voor een zijdeglans chrome afwerking die goed bestemd zijn tegen kalk en schoonmaak middelen. De profielen werken met een blind verwerkings- systeem waardoor schroeven niet meer in het zicht zijn.     Speciaal geslepen glas Het extra geharde glas wat gebruikt wordt voor deze douchewand is geslepen met een subtiele facet waardoor er geen scherpe randen meer mogelijk zijn. De iso norm keurmerk van dit speciale glas zorgt voor ultieme sterkte en voor gegarandeerde veiligheid in uw badkamer.   Extra stevige stabilisatie steun De Stabilisatie gemaakt van hoogwaardig verchroomd messing bestaat uit èèn geheel waardoor er een directe verbinding ontstaat met de muur. Deze stang is op elk gewenste maat in te korten.

  264.60 Euro

  Ga naar BWS Eco Inloopdouche met Muurprofiel 8mm NANO Coating (ALLE MATEN)


Zijwand Inloopdouche Athena met Hoekpaneel Middenband 30x200 cm 8 mm NANO Glas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Zijwand Inloopdouche Athena met Hoekpaneel Middenband 30x200 cm 8 mm NANO Glas Heeft u een inloopdouche en last van te veel water buiten uw cabine? Dan is deze zijwand de oplossing! De zijwand is perfect te plaatsen op de wand door het hoekprofiel van 2 meter hoog wat bij deze set geleverd word.   De Zijwand heeft een afmeting van 30x200cm en is voorzien van NANO antikalk coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen anders heeft u maar kort plezier van de coatinglaag.   De zijwand bevat een middenband, die wordt ook wel schaamband genoemd. Als u wat extra privacy wenst dan is de inloopdouche met een middenband ideaal. Het is niet alleen bedoelt als "schaamband", maar het matglas geeft uw badkamer ook meteen een hele ander look. Doordat het glas word gezandstraald krijgt u een matte, niet doorkijkende laag. De wand wordt geleverd met wandprofiel en beugel. Specificaties Zijwand Inloopdouche met Hoekpaneel Middenband 30x200 cm 8 mm NANO Glas: - Boss & Wessing - Zijwand 30cm - Met middenband - 80 cm breede gezandstraalde band - Muurprofiel Nano 8mm - Met hoekprofiel - 30x200cm - Zowel links als rechts te plaatsen - Niet draaibaar

  249.95 Euro

  Ga naar Zijwand Inloopdouche Athena met Hoekpaneel Middenband 30x200 cm 8 mm NANO Glas


Zijwand Inloopdouche Athena met Hoekpaneel Middenband 45x200 cm 8 mm NANO Glas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Zijwand Inloopdouche Athena met Hoekpaneel Middenband 45x200 cm 8 mm NANO Glas Heeft u een inloopdouche en last van te veel water buiten uw cabine? Dan is deze zijwand de oplossing! De zijwand is perfect te plaatsen op de wand door het hoekprofiel van 2 meter hoog wat bij deze set geleverd word. De Zijwand heeft een afmeting van 45x200cm en is voorzien van NANO antikalk coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen anders heeft u maar kort plezier van de coatinglaag. De zijwand bevat een middenband, die wordt ook wel schaamband genoemd. Als u wat extra privacy wenst dan is de inloopdouche met een middenband ideaal. Het is niet alleen bedoelt als "schaamband", maar het matglas geeft uw badkamer ook meteen een hele ander look. Doordat het glas word gezandstraald krijgt u een matte, niet doorkijkende laag. De wand wordt geleverd met wandprofiel en beugel. Specificaties Zijwand Inloopdouche met Hoekpaneel Middenband 45x200 cm 8 mm NANO Glas: - Boss & Wessing - Zijwand 45cm - Met middenband - 80 cm breede gezandstraalde band - Muurprofiel Nano 8mm - Met hoekprofiel - 45x200cm - Zowel links als rechts te plaatsen - Niet draaibaar

  249.95 Euro

  Ga naar Zijwand Inloopdouche Athena met Hoekpaneel Middenband 45x200 cm 8 mm NANO Glas


Inloopdouche Zwart Soho met Handdoekbeugel 90x200 cm 10mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Zwart Soho met Handdoekbeugel 90x200 cm 10mm NANO Coating/h2> Unieke douchewand van het merk Wiesbaden. De geweldige uitstraling mede door het black screen is helemaal van deze tijd en past in elke badkamer. De handdoekbeugel in de bijpassende kleur zwart is een handige en mooie toevoeging in de badkamer. Hierdoor droogt de handdoek extra snel op en neemt weinig ruimte in beslag. De Inloopdouche met 10mm Nano glas wordt geleverd met muurprofiel. Door het muurprofiel kan u de wand 1,5 cm verstellen en is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen. Ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan. De douchewand is gemaakt van 10 mm dik veiligheidsglas en is ook omgekeerd te plaatsen. De inloopdouche is voorzien van een NANO antikalk coating en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang die wordt meegeleverd en is universeel toepasbaar en aan te passen naar elke afmeting. Specificaties Inloopdouche Zwart Soho met Handdoekbeugel 90x200 cm 10mm NANO Coating: - Inloopdouche - Blackscreen - Zwart - Soho - Met handdoekbeugel aan de buitenkant - 90x200 cm - 10 mm NANO Glas - Universeel te plaatsen

  595.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Zwart Soho met Handdoekbeugel 90x200 cm 10mm NANO Coating


Inloopdouche Zwart Soho met Handdoekbeugel 100x200 cm 10mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Zwart Soho met Handdoekbeugel 100x200 cm 10mm NANO Coating Unieke douchewand van het merk Wiesbaden. De geweldige uitstraling mede door het black screen is helemaal van deze tijd en past in elke badkamer. De handdoekbeugel in de bijpassende kleur zwart is een handige en mooie toevoeging in de badkamer. Hierdoor droogt de handdoek extra snel op en neemt weinig ruimte in beslag De Wiesbaden Inloopdouche met 10mm Nano glas wordt geleverd met muurprofiel. Door het muurprofiel kan u de wand 1,5 cm verstellen en is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen. Ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan. De douchewand is gemaakt van 10 mm dik veiligheidsglas en is ook omgekeerd te plaatsen. De inloopdouche is voorzien van een NANO antikalk coating en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang die wordt meegeleverd en is universeel toepasbaar en aan te passen naar elke afmeting. Specificaties Inloopdouche Zwart Soho met Handdoekbeugel 100x200 cm 10mm NANO Coating: - Inloopdouche - Blackscreen - Zwart - Met handdoekbeugel - 100x200 cm - 10 mm NANO Glas - Universeel te plaatsen

  625.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Zwart Soho met Handdoekbeugel 100x200 cm 10mm NANO Coating


Inloopdouche Mat Zwart Soho met Handdoekbeugel 10mm NANO Coating (90/100 of 120 cm)

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Mat Zwart Soho met Handdoekbeugel 10mm NANO Coating (90/100 of 120 cm) Unieke douchewand van het merk Wiesbaden. De geweldige uitstraling mede door het black screen is helemaal van deze tijd en past in elke badkamer. De handdoekbeugel in de bijpassende kleur zwart is een handige en mooie toevoeging in de badkamer. Hierdoor droogt de handdoek extra snel op en neemt weinig ruimte in beslag De Wiesbaden Inloopdouche met 10mm Nano glas wordt geleverd met muurprofiel. Door het muurprofiel kan u de wand 1,5 cm verstellen en is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen. Ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan. De douchewand is gemaakt van 10 mm dik veiligheidsglas en is ook omgekeerd te plaatsen. De inloopdouche is voorzien van een NANO antikalk coating en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. NANO-coating zorgt er dus voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang die wordt meegeleverd en is universeel toepasbaar en aan te passen naar elke afmeting. Specificaties Inloopdouche Zwart Soho met Handdoekbeugel 10mm NANO Coating: - Inloopdouche - Blackscreen - Zwart - Wiesbaden - Met handdoekbeugel - 90,100 of 120x200 cm - 10 mm NANO Glas - Universeel te plaatsen

  595.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Mat Zwart Soho met Handdoekbeugel 10mm NANO Coating (90/100 of 120 cm)


Inloopdouche Wiesbaden Geheel Mat Glas 100x200cm 10mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Wiesbaden Wit Melkglas 100x200cm 10mm De Inloopdouche Wiesbaden Wit Matglas / Melkglas 1100x200cm 10mm is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. U kunt de wand apart plaatsen tegen de muur of juist gebruiken ter uitbreiding van uw doucheopstelling. De Inloopdouche is gemaakt van 10mm dik veiligheidsglas, geheel van ondoorzichtig glas. Dat wordt ook wel matglas genoemd. De Stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. De inloopdouche is ook spiegelend te plaatsen. Specificaties: - Glazen wand 100 cm breed bij 200 cm hoog - Universeel te plaatsen - Stabilisatiestang inclusief glas- en muurbevestiging - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen - Nano glas behandeling LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  533.61 Euro

  Ga naar Inloopdouche Wiesbaden Geheel Mat Glas 100x200cm 10mm NANO Coating


BWS Eco Douchewand met Muurprofiel 160x200 cm 8mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Eco Douchewand met Muurprofiel 160x200 cm 8mm NANO Coating De douchewand van BWS 160x200cm 8mm veiligheidsglas wordt geleverd met muurprofiel. Het is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer, welke u apart kunt plaatsen tegen de muur. De douchewand 160 cm is gemaakt van 8 mm dik veiligheidsglas. Het glas is voorzien van een Nano antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchecabine altijd een glanzende uitstraling. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang van 120 cm is in lengte aan te passen naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Specificaties BWS Douchewand met Muurprofiel 160x200 cm 8mm NANO Coating: - Glazen wand 160 cm breed bij 200 cm hoog - Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit - NANO antikalk coating - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn - Stabilisatiestang 120cm inclusief glas- en muurbevestiging - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen - Verstelbaar 158 cm t/m 160 cm - Universeel Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet.  BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk " BWS ".

  499.95 Euro

  Ga naar BWS Eco Douchewand met Muurprofiel 160x200 cm 8mm NANO Coating


Inloopdouche Sealskin SOHO A3 90x210 cm 8mm Helderglas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Sealskin

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Sealskin SOHO A3 90x210 cm 8mm Helderglas Moderne deuren en inloopdouches met een duidelijke knipoog naar de rauwe inspiratie. De zwarte metalen frames zijn gebaseerd op industri√ęle deuren. Nu natuurlijk alleen aan de buitenzijde toegepast, zodat de douche van binnen eenvoudig te onderhouden is. Maar ook de subtiel toegepaste zichtbare bouten zijn een knipoog naar de oorsprong. Soho douches zijn standaard maar liefst 210cm hoog en gemaakt met 8mm veiligheidsglas m√©t sealglas coating, waardoor vuil en kalk zich minder snel zal hechten. De stoere douchewand is te plaatsen op een douchebak van 87.3 t/m 88.7 cm. Specificaties¬†Inloopdouche Sealskin SOHO A3 90x210 cm 8mm Helderglas: - Sealskin Douchewand - 90x210 cm - 8 mm dik helder glas - Seal glas (anti kalk) - Stoere look - Mat zwart aluminium profiel - Inclusief zwarte stabilisatiestang 100 cm - Past op een douchebak van 87.3 t/m 88.7 cm

  899.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Sealskin SOHO A3 90x210 cm 8mm Helderglas


Inloopdouche Sealskin SOHO A3 100x210 cm 8mm Helderglas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Sealskin

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Sealskin SOHO A3 100x210 cm 8mm Helderglas Moderne deuren en inloopdouches met een duidelijke knipoog naar de rauwe inspiratie. De zwarte metalen frames zijn gebaseerd op industri√ęle deuren. Nu natuurlijk alleen aan de buitenzijde toegepast, zodat de douche van binnen eenvoudig te onderhouden is. Maar ook de subtiel toegepaste zichtbare bouten zijn een knipoog naar de oorsprong. Soho douches zijn standaard maar liefst 210cm hoog en gemaakt met 8mm veiligheidsglas m√©t sealglas coating, waardoor vuil en kalk zich minder snel zal hechten. De stoere douchewand is te plaatsen op een douchebak van 97.3 t/m 98.7 cm. Specificaties Inloopdouche Sealskin SOHO A3 100x210 cm 8mm Helderglas: - Sealskin Douchewand - 100x210 cm - 8 mm dik helder glas - Seal glas (anti kalk) - Stoere look - Mat zwart aluminium profiel - Inclusief zwarte stabilisatiestang 100 cm - Past op een douchebak van 97.3 t/m 98.7 cm

  989.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Sealskin SOHO A3 100x210 cm 8mm Helderglas


Inloopdouche Sealskin SOHO A3 120x210 cm 8mm Helderglas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Sealskin

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Sealskin SOHO A3 120x210 cm 8mm Helderglas Moderne deuren en inloopdouches met een duidelijke knipoog naar de rauwe inspiratie. De zwarte metalen frames zijn gebaseerd op industri√ęle deuren. Nu natuurlijk alleen aan de buitenzijde toegepast, zodat de douche van binnen eenvoudig te onderhouden is. Maar ook de subtiel toegepaste zichtbare bouten zijn een knipoog naar de oorsprong. Soho douches zijn standaard maar liefst 210cm hoog en gemaakt met 8mm veiligheidsglas m√©t sealglas coating, waardoor vuil en kalk zich minder snel zal hechten. De stoere douchewand is te plaatsen op een douchebak van 117.3-118.7 cm. Specificaties Inloopdouche Sealskin SOHO A3 120x210 cm 8mm Helderglas: - Sealskin Douchewand - 120x210 cm - 8 mm dik helder glas - Seal glas (anti kalk) - Stoere look - Mat zwart aluminium profiel - Inclusief zwarte stabilisatiestang 100 cm - Past op een douchebak van 117.3-118.7 cm

  974.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Sealskin SOHO A3 120x210 cm 8mm Helderglas


Inloopdouche Sealskin SOHO A3 140x210 cm 8mm Helderglas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Sealskin

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Sealskin SOHO A3 140x210 cm 8mm Helderglas Moderne deuren en inloopdouches met een duidelijke knipoog naar de rauwe inspiratie. De zwarte metalen frames zijn gebaseerd op industri√ęle deuren. Nu natuurlijk alleen aan de buitenzijde toegepast, zodat de douche van binnen eenvoudig te onderhouden is. Maar ook de subtiel toegepaste zichtbare bouten zijn een knipoog naar de oorsprong. Soho douches zijn standaard maar liefst 210cm hoog en gemaakt met 8mm veiligheidsglas m√©t sealglas coating, waardoor vuil en kalk zich minder snel zal hechten. De stoere douchewand is te plaatsen op een douchebak van 137.3-139.7 cm. Specificaties Inloopdouche Sealskin SOHO A3 140x210 cm 8mm Helderglas: - Sealskin Douchewand - 140x210 cm - 8 mm dik helder glas - Seal glas (anti kalk) - Stoere look - Mat zwart aluminium profiel - Inclusief zwarte stabilisatiestang 100 cm - Past op een douchebak van 137.3-139.7 cm

  1068.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Sealskin SOHO A3 140x210 cm 8mm Helderglas


Inloopdouche Sealskin SOHO A3 8mm Helderglas (ALLE MATEN)

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Sealskin

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Sealskin SOHO A3 8mm Helderglas (ALLE MATEN) Moderne deuren en inloopdouches met een duidelijke knipoog naar de rauwe inspiratie. De zwarte metalen frames zijn gebaseerd op industri√ęle deuren. Nu natuurlijk alleen aan de buitenzijde toegepast, zodat de douche van binnen eenvoudig te onderhouden is. Maar ook de subtiel toegepaste zichtbare bouten zijn een knipoog naar de oorsprong. Soho douches zijn standaard maar liefst 210cm hoog en gemaakt met 8mm veiligheidsglas m√©t sealglas coating, waardoor vuil en kalk zich minder snel zal hechten. De inloopdouche is in de maten 90, 100, 120 en 140 x210 cm verkrijgbaar. De breedte 90 en 100 cm bevat 4 vakken. De 120 en 140 cm breedte 8 vakken. (zie foto's) De douchewand kan op de grond geplaatst worden maar is ook te plaatsen op een douchebak. - De 90x210 cm op een bak van 87.3-88.7 cm - De 100x210 cm op een bak van 97.3-98.7 cm - De 120x210 cm op een bak van 117.3-118.7 cm - De 140x210 cm op een bak van 137.3-139.7 cm Specificaties¬†Inloopdouche Sealskin SOHO A3 8mm Helderglas: - Sealskin Douchewand - in 4 maten verkrijgbaar - 8 mm dik helder glas - Seal glas (anti kalk) - Stoere look - Mat zwart aluminium profiel - Inclusief zwarte stabilisatiestang 100 cm

  799.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Sealskin SOHO A3 8mm Helderglas (ALLE MATEN)


Douchewand met Verticale Stabilisatiestang Wiesbaden 50x200cm 10mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Douchewand met Verticale Stabilisatiestang Wiesbaden 50x200cm 10mm NANO Coating De mooie douchewand van Wiesbaden is maar liefst 50cm breed. U kunt de douchewand plaatsen tegen de muur. De inloopdouche heeft 10mm dik veiligheidsglas en is voorzien van een NANO antikalk coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! er moeten geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De ronde stabilisatiestang heeft een lengte van 200 cm. het voordeel is dat hij verstelbaar is van 200.5 t/m 304.5 cm. Daarom goed te gebruiken bij verschillende hoogte plafonds. Het glasprofiel dient vastgekit te worden op de 10mm dikke glasplaat. Specificaties Douchewand: - Glazen wand 50 cm breed bij 200 cm hoog - Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit - Muur u-profiel - Universeel te monteren - 10mm veiligheidsglas - NANO antikalk coating - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen Specificaties Stabilisatiestang: - Wiesbaden set verticale stabilisatiestang + plafond bevestiging - Aluminium profiel - Kleur:chroom - Lengte glasprofiel: 200cm - Lengte verticale stabilisatiestang: 100 cm inkortbaar - Het glasprofiel dient vastgekit te worden op een 10mm dikke glasplaat

  405.00 Euro

  Ga naar Douchewand met Verticale Stabilisatiestang Wiesbaden 50x200cm 10mm NANO Coating


Inloopdouche van Rijn Inclusief RVS Paal 8 mm Helder Glas (Verschillende Maten Beschikbaar)

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Van Rijn

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Inclusief RVS Paal 8 mm Helder Glas (Verschillende Maten Beschikbaar) Deze prachtige serie met industri√ęle vormgeving zorgt ervoor dat u alle vrijheid ervaart. Het lichte, maar stoere karakter van de inloopdouche is de perfecte oplossing voor de badkamer van deze tijd. Het opvallende aan deze wand is dat de stabilisatie stang niet zichtbaar is maar is vervangen door een plafondsteun die over de hele lange zijde loopt van de wand. Al het overbodige is weggelaten. Het glas wordt opgenomen in de staander. Daarom heeft u geen storende klemmen zichtbaar. De inloopdouche heeft 8 mm dik veiligheidsglas en is voorzien van helder glas. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De ronde verticale stabilisatiestang heeft een lengte van 200 cm. Het voordeel is dat hij verstelbaar is van 200.5 t/m 304.5 cm. Daarom goed te gebruiken bij verschillende hoogte plafonds. Handleiding is de downloaden bij de specificaties hier bemneden. Montage handleiding: - Monteer de vloerbevestiging en loodrecht hierboven de plafond bevestiging - Kort de RVS buis in tot de juiste lengte - Schuif de RVS mof over de buis met de inbusboutjes aan de boven zijde - Plaats de buis over de vloer bevestiging - Schuif de RVS mof omhoog tegen het plafond - Draai de inbusboutjes van de RVS mof aan Specificaties Inloopdouche met RVS Paal: - Glazen wand 200 cm hoog - Breedte 56, 66, 76, 84, 94, 104, 114,124 cm - 8 mm dik glas - RVS paal - Universeel te monteren - Montage materiaal zoals schroeven enz - Aluminium profiel

  556.60 Euro

  Ga naar Inloopdouche van Rijn Inclusief RVS Paal 8 mm Helder Glas (Verschillende Maten Beschikbaar)


Inloopdouche Kuadra in Art Buddha 140x200cm Profiel Links

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Tegeldepot

Douche

Verkrijgbaar in de kleuren : Chroom-chroom

Service verkoper: Retouren / Ruilingen - Indien je graag een artikel wil ruilen of retourneren, dan mag dit binnen 30 dagen na ontvangst.

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Kuadra in Art Buddha 140x200cm Profiel Links Een unieke design Inloopdouche van de serie Buddha. Let op deze variant is alleen met het profiel aan de linker kant te plaatsen. Dit inverband met de afbeelding op de glasplaat. Met de afmeting van 140x200 cm en meegeleverde stabilisatiestang een echte eye catcher in uw badkamer. Specificaties: - Inloopdouche - Alleen links te plaatsen - Uniek buddah afbeelding - 140x200 cm - Incl stabilisatiestang

  954.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Kuadra in Art Buddha 140x200cm Profiel Links


Inloopdouche BWS Free Time met Zwarte Banen 90x200cm 8mm Mat Zwart

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche BWS Free Time met Zwarte Banen 90x200cm 8mm Mat Zwart Industri√ęle douchewanden met een knipoog naar de stoere kant. De aluminium metalen frames met 8 mm dik veiligheidsglas zorgen voor een gegarandeerde hoge kwaliteit. De wand is 90cm breed en 200cm hoog. De wand heeft een timeless coating. Een timeless coating is bestand tegen corrosie, terwijl condensatie sneller van het glas verdwijnt. Met zwart kunt u alle kanten op: het combineert makkelijk met andere kleuren en materialen. Zwart is tijdloos en zal niet snel vervelen. Bovendien kan het in veel stijlen worden toegepast. Alle zwarte banen op het glas zijn ge√ętst en er zijn dus geen zwarte profielen aanwezig op het glas! De mat zwarte inloopdouche wordt geleverd met een aluminium muurprofiel en een bijpassende stabilisatiestang. De wand is ook verkrijgbaar met de maten 100x200 en 120x200 cm. U kunt ook als extra optie een scharnierend zijpaneel bijbestellen van 35x200 cm tegen een meerprijs. Specificaties Inloopdouche met Zwarte Banen 90x200cm 8mm: - Inloopdouche - Industri√ęle look - Aluminium profielen - Mat Zwart - 8 mm veiligheidsglas - Timeless coating - Zwarte banen op het glas ge√ętst - 90x200 cm - Inclusief muur profiel - Inclusief stabilisatiestang - 5 jaar garantie

  543.29 Euro

  Ga naar Inloopdouche BWS Free Time met Zwarte Banen 90x200cm 8mm Mat Zwart


Inloopdouche BWS Free Time met Zwarte Banen 100x200cm 8mm Mat Zwart

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche BWSFree Time met Zwarte Banen 100x200cm 8mm Mat Zwart Industri√ęle douchewanden met een knipoog naar de stoere kant. De aluminium metalen frames met 8 mm dik veiligheidsglas zorgen voor een gegarandeerd hoge kwaliteit. De wand is 100 cm breed en 200 cm hoog en beschikt over een timeless coating. Een timeless coating is bestand tegen corrosie, terwijl condensatie sneller van het glas verdwijnt. Met zwart kunt u alle kanten op, het combineert makkelijk met andere kleuren en materialen. Zwart is tijdloos en zal niet snel vervelen, het kan bovendien in veel stijlen worden toegepast. Alle zwarte banen op het glas zijn ge√ętst en er zijn dus geen zwarte profielen aanwezig op het glas! De mat zwarte inloopdouche wordt geleverd met een aluminium muurprofiel en een bijpassende stabilisatiestang. De wand is ook verkrijgbaar in de maten 90x200 en 120x200 cm. U kunt ook als extra optie een scharnierend zijpaneel bijbestellen van 35x200 cm tegen een meerprijs. Specificaties Inloopdouche met Zwarte Profielen 100x200cm 8mm: - Inloopdouche - Industri√ęle look - Aluminium profielen - Mat Zwart - 8 mm veiligheidsglas - Timeless coating - Zwarte banen op het glas ge√ętst - 100x200 cm - Inclusief muur profiel - Inclusief stabilisatiestang - 5 jaar garantie

  591.95 Euro

  Ga naar Inloopdouche BWS Free Time met Zwarte Banen 100x200cm 8mm Mat Zwart


Inloopdouche BWS Free Time met Zwarte Banen 120x200cm 8mm Mat Zwart

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche BWS Free Time met Zwarte Banen 120x200cm 8mm Mat Zwart Industri√ęle douchewanden met een knipoog naar de stoere kant. De aluminium metalen frames met 8 mm dik veiligheidsglas zorgen voor een gegarandeerde hoge kwaliteit. De wand is 120 cm breed en 200 cm hoog. De wand heeft een timeless coating. Een timeless coating is bestand tegen corrosie, terwijl condensatie sneller van het glas verdwijnt. Met zwart kunt u alle kanten op: het combineert makkelijk met andere kleuren en materialen. Zwart is tijdloos en zal niet snel vervelen. Bovendien kan het in veel stijlen worden toegepast. Alle zwarte banen op het glas zijn ge√ętst en er zijn dus geen zwarte profielen aanwezig op het glas! De mat zwarte inloopdouche wordt geleverd met een aluminium muurprofiel en een bijpassende stabilisatiestang. De wand is ook verkrijgbaar met de maten 90x200 en 100x200 cm. U kunt ook als extra optie een scharnierend zijpaneel bijbestellen van 35x200 cm tegen een meerprijs. Specificaties Inloopdouche met Zwarte Banen 120x200cm 8mm: - Inloopdouche - Industri√ęle look - Aluminium profielen - Mat Zwart - 8 mm veiligheidsglas - Timeless coating - Zwarte banen op het glas ge√ętst - 120x200 cm - Inclusief muur profiel - Inclusief stabilisatiestang - 5 jaar garantie

  603.79 Euro

  Ga naar Inloopdouche BWS Free Time met Zwarte Banen 120x200cm 8mm Mat Zwart


Inloopdouche Zwart Soho met Handdoekbeugel 120x200 cm 10mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Wiesbaden 120x200 cm Inclusief Zwart Raster en Handdoekhouder NANO Glas Bent u op zoek naar een inloopdouche voor in uw badkamer? Kies dan voor deze inloopdouche van het merk Wiesbaden! De inloopdouche kent een heldere glasplaat van 120x200 cm en kent een glasdikte van 10 mm. De inloopdouche is voorzien van een zwart raster en geeft daarmee een fraaie uitstraling aan uw badkamer. Bovendien beschikt de douche over een handdoekhouder waar u eenvoudig uw handdoek aan op kunt hangen. Het glas is al behandeld met een antikalk coating voor extra bescherming. De beschermlaag zorgt er voor dat het water gemakkelijk van de wand glijdt en daarmee vuil en bacteri√ęn meeneemt. Daarnaast zorgt de coating voor een glanzende uitstraling. Als u na het douchen de wand droog trekt heeft u nog lang plezier van de coating. Onderhoud is ook eenvoudig met een doek en een licht schoonmaakmiddel. Bijtend schoonmaakmiddel wordt echter afgeraden voor het behoud van de beschermlaag. Specificaties: - Merk: Wiesbaden - Hoogte: 200 cm - Breedte: 120 cm - Dikte: 10 mm veiligheidsglas - Inclusief zwart raster - Inclusief handdoekhouder

  705.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche Zwart Soho met Handdoekbeugel 120x200 cm 10mm NANO Coating


BWS Inloopdouche Soho Met Handdoekbeugel 90x200cm 10mm NANO Coating Zwart

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Inloopdouche Soho Met Handdoekbeugel 90x200cm 10mm NANO Coating Zwart Deze BWS Inloopdouche Met Handdoekbeugel 90x200cm 10mm NANO Coating Zwart is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Deze inloopdouche heeft een geweldige uitstraling, mede door het black screen is deze inloopdouche helemaal van deze tijd en zal een echte toevoeging zijn in elke badkamer. De handdoekbeugel in de bijpassende kleur zwart is ook een handige en mooie toevoeging in de badkamer. Hierdoor droogt de handdoek extra snel op en neemt weinig ruimte in beslag. De inloopdouche met 10mm Nano veiligheidsglas (en antikalk coating) wordt geleverd met een muurprofiel. Door het muurprofiel kunt u de wand 1,5cm verstellen en is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen, ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan. De douchewand is ook omgekeerd te plaatsen. Deze NANO-coating zorgt er ook voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang die wordt meegeleverd en is universeel toepasbaar en aan te passen naar elke afmeting. Specificaties BWS Inloopdouche Met Handdoekbeugel 90x200cm 10mm NANO Coating Zwart: - Kwaliteit en design - Inloopdouche - Blackscreen - Zwart - Met handdoekbeugel aan de buitenkant - 90x200cm - 10mm NANO Glas - Universeel te plaatsen - Inclusief stabilisatiestang - Garantie: 2 jaar Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantisch. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk"BWS"

  569.95 Euro

  Ga naar BWS Inloopdouche Soho Met Handdoekbeugel 90x200cm 10mm NANO Coating Zwart


BWS Inloopdouche Soho Met Handdoekbeugel 100x200cm 10mm NANO Coating Zwart

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Inloopdouche Soho Met Handdoekbeugel 100x200cm 10mm NANO Coating Zwart Deze BWS Inloopdouche Met Handdoekbeugel 100x200cm 10mm NANO Coating Zwart is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Deze inloopdouche heeft een geweldige uitstraling, mede door het black screen is deze inloopdouche helemaal van deze tijd en zal een echte toevoeging zijn in elke badkamer. De handdoekbeugel in de bijpassende kleur zwart is ook een handige en mooie toevoeging in de badkamer. Hierdoor droogt de handdoek extra snel op en neemt weinig ruimte in beslag. De inloopdouche met 10mm Nano veiligheidsglas (en antikalk coating) wordt geleverd met een muurprofiel. Door het muurprofiel kunt u de wand 1,5cm verstellen en is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen, ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan. De douchewand is ook omgekeerd te plaatsen. Deze NANO-coating zorgt er ook voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang die wordt meegeleverd en is universeel toepasbaar en aan te passen naar elke afmeting. Specificaties BWS Inloopdouche Met Handdoekbeugel 100x200cm 10mm NANO Coating Zwart: - Kwaliteit en design - Inloopdouche - Blackscreen - Zwart - Met handdoekbeugel aan de buitenkant - 100x200cm - 10mm NANO Glas - Universeel te plaatsen - Inclusief stabilisatiestang - Garantie: 2 jaar Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantisch. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk"BWS"

  604.95 Euro

  Ga naar BWS Inloopdouche Soho Met Handdoekbeugel 100x200cm 10mm NANO Coating Zwart


BWS Inloopdouche Soho Met Handdoekbeugel 120x200cm 10mm NANO Coating Zwart

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Inloopdouche Soho Met Handdoekbeugel 120x200cm 10mm NANO Coating Zwart Deze BWS Inloopdouche Met Handdoekbeugel 120x200cm 10mm NANO Coating Zwart is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Deze inloopdouche heeft een geweldige uitstraling, mede door het black screen is deze inloopdouche helemaal van deze tijd en zal een echte toevoeging zijn in elke badkamer. De handdoekbeugel in de bijpassende kleur zwart is ook een handige en mooie toevoeging in de badkamer. Hierdoor droogt de handdoek extra snel op en neemt weinig ruimte in beslag. De inloopdouche met 10mm Nano veiligheidsglas (en antikalk coating) wordt geleverd met een muurprofiel. Door het muurprofiel kunt u de wand 1,5cm verstellen en is de inloopdouche eenvoudig te plaatsen, ook wanneer de vloer en wand niet exact haaks op elkaar staan. De douchewand is ook omgekeerd te plaatsen. Deze NANO-coating zorgt er ook voor dat het product langer schoon blijft en kalk en vuil zich minder snel hechten. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang die wordt meegeleverd en is universeel toepasbaar en aan te passen naar elke afmeting. Specificaties BWS Inloopdouche Met Handdoekbeugel 120x200cm 10mm NANO Coating Zwart: - Kwaliteit en design - Inloopdouche - Blackscreen - Zwart - Met handdoekbeugel aan de buitenkant - 120x200cm - 10mm NANO Glas - Universeel te plaatsen - Inclusief stabilisatiestang - Garantie: 2 jaar Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantisch. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk"BWS"

  679.95 Euro

  Ga naar BWS Inloopdouche Soho Met Handdoekbeugel 120x200cm 10mm NANO Coating Zwart


BWS Eco Inloopdouche Met Muurprofiel 110x200cm 8mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Eco Inloopdouche Met Muurprofiel 110x200cm 8mm NANO Coating Het principe van de inloopdouche is dat het douchegedeelte van de douche een vrije inloop heeft. De vloer van de inloopdouche ligt gelijk aan de vloer van de rest van de badkamer. Het geeft niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook perfect aan te passen aan uw eigen stijl en wensen. Het schoonmaken van een inloopdouche is gemakkelijker doordat er geen randen en hoeken zijn waar vuil en aanslag kan ophopen. Een luxe inloopdouche van Boss & Wessing met een NANO coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! er moeten geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. De douchecabine is voorzien 8mm dik veiligheidsglas.Omdat de douchewand geen vloerbevestiging onder het vaste deel heeft, kunt u direct na het plaatsen dit deel transparant afkitten op de vloer. Ook is het mogelijk om de wand op een douchebak te plaatsen. Specificaties BWS Eco Inloopdouche 110x200cm 8mm NANO Coating: - 8 mm veiligheidsglas - 110x200cm - NANO coating - Verstelbaarheid 1,5 cm - Muurprofiel - Verstelbaar van 110 cm tot 111.5 cm - Inclusief Stabilisatiestang Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en romantisch. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of het toilet. BWS staat bekend om de goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder ons eigen merk "BWS".

  229.00 Euro

  Ga naar BWS Eco Inloopdouche Met Muurprofiel 110x200cm 8mm NANO Coating


BWS Eco Inloopdouche Met Muurprofiel 130x200cm 8mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Eco Inloopdouche Met Muurprofiel 130x200cm 8mm NANO Coating Het principe van de inloopdouche is dat het douchegedeelte van de douche een vrije inloop heeft. De vloer van de inloopdouche ligt gelijk aan de vloer van de rest van de badkamer. Het geeft niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook perfect aan te passen aan uw eigen stijl en wensen. Het schoonmaken van een inloopdouche is gemakkelijker doordat er geen randen en hoeken zijn waar vuil en aanslag kan ophopen. Een luxe inloopdouche van Boss & Wessing met een NANO coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! er moeten geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. De douchecabine is voorzien 8mm dik veiligheidsglas.Omdat de douchewand geen vloerbevestiging onder het vaste deel heeft, kunt u direct na het plaatsen dit deel transparant afkitten op de vloer. Ook is het mogelijk om de wand op een douchebak te plaatsen. Specificaties BWS Eco Inloopdouche 130x200cm 8mm NANO Coating: - 8 mm veiligheidsglas - 130x200cm - NANO coating - Verstelbaarheid 1,5 cm - Muurprofiel - Verstelbaar van 130 cm tot 131.5 cm Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "BWS"

  249.00 Euro

  Ga naar BWS Eco Inloopdouche Met Muurprofiel 130x200cm 8mm NANO Coating


BWS Eco Inloopdouche Met Muurprofiel 140x200cm 8mm NANO Coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Eco Inloopdouche Met Muurprofiel 140x200cm 8mm NANO Coating Het principe van de inloopdouche is dat het douchegedeelte van de douche een vrije inloop heeft. De vloer van de inloopdouche ligt gelijk aan de vloer van de rest van de badkamer. Het geeft niet alleen een moderne uitstraling, maar is ook perfect aan te passen aan uw eigen stijl en wensen. Het schoonmaken van een inloopdouche is gemakkelijker doordat er geen randen en hoeken zijn waar vuil en aanslag kan ophopen. Een luxe inloopdouche van Boss & Wessing met een NANO coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! er moeten geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. De douchecabine is voorzien 8mm dik veiligheidsglas.Omdat de douchewand geen vloerbevestiging onder het vaste deel heeft, kunt u direct na het plaatsen dit deel transparant afkitten op de vloer. Ook is het mogelijk om de wand op een douchebak te plaatsen. Specificaties BWS Eco Inloopdouche 140x200cm 8mm NANO Coating: - 8 mm veiligheidsglas - 140x200cm - NANO coating - Verstelbaarheid 1,5 cm - Muurprofiel - Verstelbaar van 140 cm tot 141.5 cm Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "BWS"

  259.95 Euro

  Ga naar BWS Eco Inloopdouche Met Muurprofiel 140x200cm 8mm NANO Coating


Douchewand Boss & Wessing Design Profielloos 120x200cm 8mm Vrijstaand

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Go by Van Marcke

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Douchewand Boss & Wessing Design Profielloos 120x200cm 8mm Vrijstaand Profielloze inloopdouche is echt van deze tijd! De vrijstaande douchewand van 120cm is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer. Hij is gemaakt van 8mm dik veiligheidsglas en wordt geleverd met glas en muurbevestiging. Omdat de inloopdouche geen vloerbevestiging heeft, is het plaatsen van de wand heel eenvoudig hem af transparant af te kitten op de vloer. De Stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Ook is het mogelijk om de cabine op een douchebak te plaatsen. Het montagemateriaal wordt meegeleverd zodat u de wand eenvoudig kunt monteren. Specificaties van de Boss & Wessing Design douchewand: - Glazen wand 120 cm breed bij 200 cm hoog - Stabilisatiestang 120cm inclusief glas- en muurbevestiging (2 stuks) - Montagemateriaal, zoals schroeven en pluggen - Zonder profielen ! LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  400.00 Euro

  Ga naar Douchewand Boss & Wessing Design Profielloos 120x200cm 8mm Vrijstaand


Inloopdouche VM Go Micha 120x200cm 8mm Easy Clean

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Go by Van Marcke

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche VM Go Micha 120x200cm 8mm Easy Clean Een inloopdouche is echt van deze tijd! De vaste douchewand van 120cm is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer. Hij is gemaakt van 8mm dik veiligheidsglas en wordt geleverd met muurbevestiging. Het voordeel van veiligheidsglas is dat op het moment dat er te veel spanning op het glas komt te staan dat het in honderden vierkante stukjes valt. Glas dat geen veiligheidsglas is vormt hele scherpe punten bij het kapot klappen wat veel gevaarlijker kan zijn dan de kleine scherven van veiligheidsglas. Het glas is voorzien van een EasyClean coating dat is ontwikkeld om vuildeeltjes zoals vet, kalk olie en fijnstof minder snel te laten hechten aan het glas. Het glas is daardoor makkelijker schoon te maken omdat het een sterke anti-hechtingslaag bevat. EasyClean coating maakt het glas duurzaam: UV-resistent en slijtvast. Omdat de Micha inloopdouche geen vloerbevestiging heeft, is het plaatsen van de wand heel eenvoudig hem af transparant af te kitten op de vloer. De Stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Ook is het mogelijk om de cabine op een douchebak te plaatsen. Het montagemateriaal wordt meegeleverd zodat u de wand eenvoudig kunt monteren. Specificaties van de VM Go Micha inloopdouche: - Glazen wand 120 cm breed bij 200 cm hoog - Vaste wand - Voorzien van 8mm dik veiligheidsglas - Stabilisatiestang verstelbaar 800-1200mm inclusief glas- en muurbevestiging - Voorzien van montagemateriaal, zoals schroeven en pluggen - Verchroomd aluminium muurprofielen - Afmetingen van wand in millimeters: 1175-1190x2000mm LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  437.94 Euro

  Ga naar Inloopdouche VM Go Micha 120x200cm 8mm Easy Clean


Inloopdouche Best Design Noire 90x200cm 10mm Easy Clean Mat Zwart

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Best design

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Best Design Noire 90x200cm 10mm Easy Clean Mat Zwart Unieke douchewand van het merk Best Design. De geweldige uitstraling mede door de handdoek beugel aan de buitenzijde van de wand, net zo breed als de inloopdouche. Mat zwart is helemaal van deze tijd en past in elke badkamer. De zwarte lijnen die u ziet zijn geprint (ge√ętst) op het glas en hebben een lange levensduur. Het is bij het plaatse belangrijk dat u de geprinte kant aan de buitenzijde van de douche houdt. Zo weet u zeker dat de douche niet verkeerd om staat en geeft het langer de garantie dat de geprinte kant mooi blijft. De dikte van het glas is 10mm en is voorzien van veiligheidsglas met Easy Clean coating. EasyClean coating is ontwikkeld om vuildeeltjes zoals vet, olie, kalk en fijnstof minder snel te laten hechten aan glas. Door de sterke anti-hechting en plak is het glas makkelijk schoon te maken en is ook nog eens duurzaam: UV- resistent en slijtvast. De wand is zowel links als rechts te monteren doormiddel van een muurprofiel die er bij is geleverd. Specificaties van de Best Design inloopdouche - De zwarte lijnen zijn geprint (ge√ętst) op het glas en hebben een lange levensduur - Plaats de wand met de zwarte lijnen aan de buitenzijde van de douche - Afmeting: 90x200cm - Kleur Mat zwart - Type glas: helder - Inclusief handdoek beugel tbv. buitenzijde - Inclusief mat zwarte stabilisatiestang - Easy Clean glas - Veiligheidsglas van 10 mm dik - Links en rechts te monteren - 2 jaar garantie

  483.64 Euro

  Ga naar Inloopdouche Best Design Noire 90x200cm 10mm Easy Clean Mat Zwart


Inloopdouche Best Design Noire 100x200cm 10mm Easy Clean Mat Zwart

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Best design

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Best Design Noire 100x200cm 10mm Easy Clean Mat Zwart Unieke douchewand van het merk Best Design. De geweldige uitstraling mede door de handdoek beugel aan de buitenzijde van de wand, net zo breed als de inloopdouche. Mat zwart is helemaal van deze tijd en past in elke badkamer. De zwarte lijnen die u ziet zijn geprint (ge√ętst) op het glas en hebben een lange levensduur. Het is bij het plaatse belangrijk dat u de geprinte kant aan de buitenzijde van de douche houdt. Zo weet u zeker dat de douche niet verkeerd om staat en geeft het langer de garantie dat de geprinte kant mooi blijft. De dikte van het glas is 10mm en is voorzien van veiligheidsglas met Easy Clean coating. EasyClean coating is ontwikkeld om vuildeeltjes zoals vet, olie, kalk en fijnstof minder snel te laten hechten aan glas. Door de sterke anti-hechting en plak is het glas makkelijk schoon te maken en is ook nog eens duurzaam: UV- resistent en slijtvast. De wand is zowel links als rechts te monteren door middel van een muurprofiel die er bij is geleverd. Specificaties van de Best Design inloopdouche - De zwarte lijnen zijn geprint (ge√ętst) op het glas en hebben een lange levensduur - Plaats de wand met de zwarte lijnen aan de buitenzijde van de douche - Afmeting: 100x200cm - Kleur Mat zwart - Type glas: helder - Inclusief handdoek beugel tbv. buitenzijde - Inclusief mat zwarte stabilisatiestang - Easy Clean glas - Veiligheidsglas van 10 mm dik - Links en rechts te monteren - 2 jaar garantie

  503.64 Euro

  Ga naar Inloopdouche Best Design Noire 100x200cm 10mm Easy Clean Mat Zwart


Inloopdouche Best Design Noire 120x200cm 10mm Easy Clean Mat Zwart

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Best design

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Best Design Noire 120x200cm 10mm Easy Clean Mat Zwart Unieke douchewand van het merk Best Design. De geweldige uitstraling mede door de handdoek beugel aan de buitenzijde van de wand, net zo breed als de inloopdouche. Mat zwart is helemaal van deze tijd en past in elke badkamer. De zwarte lijnen die u ziet zijn geprint (ge√ętst) op het glas en hebben een lange levensduur. Het is bij het plaatse belangrijk dat u de geprinte kant aan de buitenzijde van de douche houdt. Zo weet u zeker dat de douche niet verkeerd om staat en geeft het langer de garantie dat de geprinte kant mooi blijft. De dikte van het glas is 10mm en is voorzien van veiligheidsglas met Easy Clean coating. EasyClean coating is ontwikkeld om vuildeeltjes zoals vet, olie, kalk en fijnstof minder snel te laten hechten aan glas. Door de sterke anti-hechting en plak is het glas makkelijk schoon te maken en is ook nog eens duurzaam: UV- resistent en slijtvast. De wand is zowel links als rechts te monteren door middel van een muurprofiel die er bij is geleverd. Specificaties van de Best Design inloopdouche - De zwarte lijnen zijn geprint (ge√ętst) op het glas en hebben een lange levensduur - Plaats de wand met de zwarte lijnen aan de buitenzijde van de douche - Afmeting: 120x200cm - Kleur Mat zwart - Type glas: helder - Inclusief handdoek beugel tbv. buitenzijde - Inclusief mat zwarte stabilisatiestang - Easy Clean glas - Veiligheidsglas van 10 mm dik - Links en rechts te monteren - 2 jaar garantie

  518.64 Euro

  Ga naar Inloopdouche Best Design Noire 120x200cm 10mm Easy Clean Mat Zwart


Inloopdouche Best Design Noire 140x200cm 10mm Easy Clean Mat Zwart

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Best design

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Best Design Noire 140x200cm 10mm Easy Clean Mat Zwart Unieke douchewand van het merk Best Design. De geweldige uitstraling mede door de handdoek beugel aan de buitenzijde van de wand, net zo breed als de inloopdouche. Mat zwart is helemaal van deze tijd en past in elke badkamer. De zwarte lijnen die u ziet zijn geprint (ge√ętst) op het glas en hebben een lange levensduur. Het is bij het plaatse belangrijk dat u de geprinte kant aan de buitenzijde van de douche houdt. Zo weet u zeker dat de douche niet verkeerd om staat en geeft het langer de garantie dat de geprinte kant mooi blijft. De dikte van het glas is 10mm en is voorzien van veiligheidsglas met Easy Clean coating. EasyClean coating is ontwikkeld om vuildeeltjes zoals vet, olie, kalk en fijnstof minder snel te laten hechten aan glas. Door de sterke anti-hechting en plak is het glas makkelijk schoon te maken en is ook nog eens duurzaam: UV- resistent en slijtvast. De wand is zowel links als rechts te monteren door middel van een muurprofiel die er bij is geleverd. Specificaties van de Best Design inloopdouche - De zwarte lijnen zijn geprint (ge√ętst) op het glas en hebben een lange levensduur - Plaats de wand met de zwarte lijnen aan de buitenzijde van de douche - Afmeting: 140x200cm - Kleur Mat zwart - Type glas: helder - Inclusief handdoek beugel tbv. buitenzijde - Inclusief mat zwarte stabilisatiestang - Easy Clean glas - Veiligheidsglas van 10 mm dik - Links en rechts te monteren - 2 jaar garantie

  534.95 Euro

  Ga naar Inloopdouche Best Design Noire 140x200cm 10mm Easy Clean Mat Zwart


Inloopdouche VM Go Micha 140x200cm 8mm Easy Clean

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Go by Van Marcke

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche VM Go Micha 140x200cm 8mm Easy Clean Een inloopdouche is echt van deze tijd! De vaste douchewand van 140cm is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer. Hij is gemaakt van 8mm dik veiligheidsglas en wordt geleverd met muurbevestiging. Het voordeel van veiligheidsglas is dat op het moment dat er te veel spanning op het glas komt te staan dat het in honderden vierkante stukjes valt. Glas dat geen veiligheidsglas is vormt hele scherpe punten bij het kapot klappen wat veel gevaarlijker kan zijn dan de kleine scherven van veiligheidsglas. Het glas is voorzien van een EasyClean coating dat is ontwikkeld om vuildeeltjes zoals vet, kalk olie en fijnstof minder snel te laten hechten aan het glas. Het glas is daardoor makkelijker schoon te maken omdat het een sterke anti-hechtingslaag bevat. EasyClean coating maakt het glas duurzaam: UV-resistent en slijtvast. Omdat de Micha inloopdouche geen vloerbevestiging heeft, is het plaatsen van de wand heel eenvoudig hem af transparant af te kitten op de vloer. De Stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Ook is het mogelijk om de cabine op een douchebak te plaatsen. Het montagemateriaal wordt meegeleverd zodat u de wand eenvoudig kunt monteren. Specificaties van de VM Go Micha inloopdouche: - Glazen wand 140 cm breed bij 200 cm hoog - Vaste wand - Voorzien van 8mm dik veiligheidsglas - Stabilisatiestang verstelbaar 800-1200mm inclusief glas- en muurbevestiging - Voorzien van montagemateriaal, zoals schroeven en pluggen - Verchroomd aluminium muurprofielen - Afmetingen van wand in millimeters: 1175-1190x2000mm LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  479.64 Euro

  Ga naar Inloopdouche VM Go Micha 140x200cm 8mm Easy Clean


Inloopdouche VM Go Micha 160x200cm 8mm Easy Clean

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Go by Van Marcke

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche VM Go Micha 160x200cm 8mm Easy Clean Een inloopdouche is echt van deze tijd! De vaste douchewand van 160cm is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer. Hij is gemaakt van 8mm dik veiligheidsglas en wordt geleverd met muurbevestiging. Het voordeel van veiligheidsglas is dat op het moment dat er te veel spanning op het glas komt te staan dat het in honderden vierkante stukjes valt. Glas dat geen veiligheidsglas is vormt hele scherpe punten bij het kapot klappen wat veel gevaarlijker kan zijn dan de kleine scherven van veiligheidsglas. Het glas is voorzien van een EasyClean coating dat is ontwikkeld om vuildeeltjes zoals vet, kalk olie en fijnstof minder snel te laten hechten aan het glas. Het glas is daardoor makkelijker schoon te maken omdat het een sterke anti-hechtingslaag bevat. EasyClean coating maakt het glas duurzaam: UV-resistent en slijtvast. Omdat de Micha inloopdouche geen vloerbevestiging heeft, is het plaatsen van de wand heel eenvoudig hem af transparant af te kitten op de vloer. De Stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Ook is het mogelijk om de cabine op een douchebak te plaatsen. Het montagemateriaal wordt meegeleverd zodat u de wand eenvoudig kunt monteren. Specificaties van de VM Go Micha inloopdouche: - Glazen wand 160 cm breed bij 200 cm hoog - Vaste wand - Voorzien van 8mm dik veiligheidsglas - Stabilisatiestang verstelbaar 800-1200mm inclusief glas- en muurbevestiging - Voorzien van montagemateriaal, zoals schroeven en pluggen - Verchroomd aluminium muurprofielen - Afmetingen van wand in millimeters: 1175-1190x2000mm LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  479.64 Euro

  Ga naar Inloopdouche VM Go Micha 160x200cm 8mm Easy Clean


Inloopdouche VM Go Avis 80x185cm Vaste Wand 4mm Veiligheidsglas Met Stroken Chroom

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Go by Van Marcke

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche VM Go Avis 80x185cm Vaste Wand 4mm Veiligheidsglas Met Stroken Chroom Een inloopdouche is echt van deze tijd! De vaste douchewand van 80cm is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer. Het glas is 4mm dik en getemperd waardoor het glas 5x zo sterk is als gewoon glas met dezelfde dikte. Door het glas te verhitten en geleidelijk af te koelen zal het glas een grote spanning opbouwen. Het glas wordt getemperd nadat het op maat is gemaakt voor de perfecte afwerking. Aan de buitenzijde van de wand zit gematteerd glas in de vorm van decorstroken. De stroken geven een speels effect aan de ruimte en geeft u daarnaast ook wat privacy tijdens het douchen. De vaste wand is eenvoudig te monteren omdat de profielen verstelbaar zijn tot 3cm. Specificaties van de VM Go Avis inloopdouche: - Glazen wand 80 cm breed bij 185 cm hoog - Vaste wand - Voorzien van 4mm dik veiligheidsglas - Tot 3cm te stellen - Behandeling glas: Getemperd veiligheidsglas - Buitenzijde glas voorzien van decorstroken (gematteerd glas) - Kleur profielen: chroom - Voorzien van montagemateriaal, zoals schroeven en pluggen - Verchroomd aluminium muurprofielen - Afmetingen van wand in millimeters: 760-790mm LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  197.59 Euro

  Ga naar Inloopdouche VM Go Avis 80x185cm Vaste Wand 4mm Veiligheidsglas Met Stroken Chroom


Inloopdouche VM Go Avis 90x185cm Vaste Wand 4mm Veiligheidsglas Met Stroken Chroom

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Go by Van Marcke

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche VM Go Avis 90x185cm Vaste Wand 4mm Veiligheidsglas Met Stroken Chroom Een inloopdouche is echt van deze tijd! De vaste douchewand van 90cm is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer. Het glas is 4mm dik en getemperd waardoor het glas 5x zo sterk is als gewoon glas met dezelfde dikte. Door het glas te verhitten en geleidelijk af te koelen zal het glas een grote spanning opbouwen. Het glas wordt getemperd nadat het op maat is gemaakt voor de perfecte afwerking. Aan de buitenzijde van de wand zit gematteerd glas in de vorm van decorstroken. De stroken geven een speels effect aan de ruimte en geeft u daarnaast ook wat privacy tijdens het douchen. De vaste wand is eenvoudig te monteren omdat de profielen verstelbaar zijn tot 3cm. Specificaties van de VM Go Avis inloopdouche: - Glazen wand 90 cm breed bij 185 cm hoog - Vaste wand - Voorzien van 4mm dik veiligheidsglas - Tot 3cm te stellen - Behandeling glas: Getemperd veiligheidsglas - Buitenzijde glas voorzien van decorstroken (gematteerd glas) - Kleur profielen: chroom - Voorzien van montagemateriaal, zoals schroeven en pluggen - Verchroomd aluminium muurprofielen - Afmetingen van wand in millimeters: 760-790mm LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  206.84 Euro

  Ga naar Inloopdouche VM Go Avis 90x185cm Vaste Wand 4mm Veiligheidsglas Met Stroken Chroom


Inloopdouche VM Go Gordon 80x190cm Vaste Wand 6mm Gematteerd Chroom

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Go by Van Marcke

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche VM Go Gordon 80x190cm Vaste Wand 6mm Gematteerd Chroom Een inloopdouche is echt van deze tijd! De vaste douchewand van 80cm is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer. Het glas is 6mm dik en getemperd waardoor het glas 5x zo sterk is als gewoon glas met dezelfde dikte. Door het glas te verhitten en geleidelijk af te koelen zal het glas een grote spanning opbouwen. Het glas wordt getemperd nadat het op maat is gemaakt voor de perfecte afwerking. Aan de buitenzijde van de wand zit gematteerd glas in de vorm van decorstroken. De stroken geven een speels effect aan de ruimte en geeft u daarnaast ook wat privacy tijdens het douchen. De vaste wand is eenvoudig te monteren omdat de profielen verstelbaar zijn tot 3cm. Daarnaast cre√ęert u met de uitschuifbare draaideur van de VM Go Gordon serie een complete douchecabine. Specificaties van de VM Go Gordon inloopdouche: - Glazen wand 80 cm breed bij 190 cm hoog - Vaste wand voor de flexibele draaideur van de Gordon serie - Voorzien van 6mm dik veiligheidsglas - Tot 3cm te stellen - Behandeling glas: Getemperd veiligheidsglas - Buitenzijde glas voorzien van decorstroken (gematteerd glas) - Voorzien van montagemateriaal, zoals schroeven en pluggen - Verchroomd aluminium muurprofielen - Afmetingen van wand in millimeters: regelbaar 760-790mm LET OP:¬†Omdat de vaste wand ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 √° 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  248.72 Euro

  Ga naar Inloopdouche VM Go Gordon 80x190cm Vaste Wand 6mm Gematteerd Chroom


Inloopdouche VM Go Gordon 90x190cm Vaste Wand 6mm Gematteerd Chroom

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Go by Van Marcke

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche VM Go Gordon 90x190cm Vaste Wand 6mm Gematteerd Chroom Een inloopdouche is echt van deze tijd! De vaste douchewand van 90cm is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer. Het glas is 6mm dik en getemperd waardoor het glas 5x zo sterk is als gewoon glas met dezelfde dikte. Door het glas te verhitten en geleidelijk af te koelen zal het glas een grote spanning opbouwen. Het glas wordt getemperd nadat het op maat is gemaakt voor de perfecte afwerking. Aan de buitenzijde van de wand zit gematteerd glas in de vorm van decorstroken. De stroken geven een speels effect aan de ruimte en geeft u daarnaast ook wat privacy tijdens het douchen. De vaste wand is eenvoudig te monteren omdat de profielen verstelbaar zijn tot 3cm. Daarnaast cre√ęert u met de uitschuifbare draaideur van de VM Go Gordon serie een complete douchecabine. Specificaties van de VM Go Gordon inloopdouche: - Glazen wand 90 cm breed bij 190 cm hoog - Vaste wand voor de flexibele draaideur van de Gordon serie - Voorzien van 6mm dik veiligheidsglas - Tot 3cm te stellen - Behandeling glas: Getemperd veiligheidsglas - Buitenzijde glas voorzien van decorstroken (gematteerd glas) - Voorzien van montagemateriaal, zoals schroeven en pluggen - Verchroomd aluminium muurprofielen - Afmetingen van wand in millimeters: regelbaar 760-790mm LET OP:¬†Omdat de vaste wand ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 √° 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties

  264.81 Euro

  Ga naar Inloopdouche VM Go Gordon 90x190cm Vaste Wand 6mm Gematteerd Chroom


Inloopdouche Mirror Bws 80x200 cm 8mm Spiegelglas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Mirror Bws 80x200 cm 8mm Spiegelglas Een luxe glasplaat van Boss & Wessing met veiligheidsglas. De serie kenmerkt zich doordat de wand van spiegelglas is. Hierdoor ontstaat er een stijlvolle uitstraling. De glanzend niet doorkijkende inloopdouche geeft naast originaliteit ook extra privacy. Dat maakt het mogelijk om onder de douche te stappen, zelfs als anderen op hetzelfde moment gebruik willen maken van de badkamer. De douchecabine is voorzien 8mm dik veiligheidsglas. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De wand wordt geleverd inclusief muurprofiel en stabilisatiestang. De stang is 100 cm lang en in te korten naar elke gewenste afmeting. Specificaties inloopdouche 80x200 cm Spiegelglas: - Inloopdouche - Spiegelglas - 80x200 cm - 8 mm veiligheidsglas - Inclusief muurprofiel en stabilisatiestang - Omkeerbaar (zowel links als rechtsom te plaatsen) - Montage materiaal

  264.95 Euro

  Ga naar Inloopdouche Mirror Bws 80x200 cm 8mm Spiegelglas


Inloopdouche Mirror Bws 90x200 cm 8mm Spiegelglas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Mirror Bws 90x200 cm 8mm Spiegelglas Een luxe glasplaat van Boss & Wessing met veiligheidsglas. De serie kenmerkt zich doordat de wand van spiegelglas is. Hierdoor ontstaat er een stijlvolle uitstraling. De glanzend niet doorkijkende inloopdouche geeft naast originaliteit ook extra privacy. Dat maakt het mogelijk om onder de douche te stappen, zelfs als anderen op hetzelfde moment gebruik willen maken van de badkamer. De douchecabine is voorzien 8mm dik veiligheidsglas. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De wand wordt geleverd inclusief muurprofiel en stabilisatiestang. De stang is 100 cm lang en in te korten naar elke gewenste afmeting. Specificaties inloopdouche 90x200 cm Spiegelglas: - Inloopdouche - Spiegelglas - 90x200 cm - 8 mm veiligheidsglas - Inclusief muurprofiel en stabilisatiestang - Omkeerbaar (zowel links als rechtsom te plaatsen) - Montage materiaal

  286.95 Euro

  Ga naar Inloopdouche Mirror Bws 90x200 cm 8mm Spiegelglas


Inloopdouche Mirror Bws 100x200 cm 8mm Spiegelglas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Mirror Bws 100x200 cm 8mm Spiegelglas Een luxe glasplaat van Boss & Wessing met veiligheidsglas. De serie kenmerkt zich doordat de wand van spiegelglas is. Hierdoor ontstaat er een stijlvolle uitstraling. De glanzend niet doorkijkende inloopdouche geeft naast originaliteit ook extra privacy. Dat maakt het mogelijk om onder de douche te stappen, zelfs als anderen op hetzelfde moment gebruik willen maken van de badkamer. De douchecabine is voorzien 8mm dik veiligheidsglas. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De wand wordt geleverd inclusief muurprofiel en stabilisatiestang. De stang is 100 cm lang en in te korten naar elke gewenste afmeting. Specificaties inloopdouche 100x200 cm Spiegelglas: - Inloopdouche - Spiegelglas - 100x200 cm - 8 mm veiligheidsglas - Inclusief muurprofiel en stabilisatiestang - Omkeerbaar (zowel links als rechtsom te plaatsen) - Montage materiaal

  295.95 Euro

  Ga naar Inloopdouche Mirror Bws 100x200 cm 8mm Spiegelglas


Inloopdouche Mirror Bws 120x200 cm 8mm Spiegelglas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Mirror Bws 120x200 cm 8mm Spiegelglas Een luxe glasplaat van Boss & Wessing met veiligheidsglas. De serie kenmerkt zich doordat de wand van spiegelglas is. Hierdoor ontstaat er een stijlvolle uitstraling. De glanzend niet doorkijkende inloopdouche geeft naast originaliteit ook extra privacy. Dat maakt het mogelijk om onder de douche te stappen, zelfs als anderen op hetzelfde moment gebruik willen maken van de badkamer. De douchecabine is voorzien 8mm dik veiligheidsglas. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De wand wordt geleverd inclusief muurprofiel en stabilisatiestang. De stang is 120 cm lang en in te korten naar elke gewenste afmeting. Specificaties inloopdouche 120x200 cm Spiegelglas: - Inloopdouche - Spiegelglas - 120x200 cm - 8 mm veiligheidsglas - Inclusief muurprofiel en stabilisatiestang - Omkeerbaar (zowel links als rechtsom te plaatsen) - Montage materiaal

  329.95 Euro

  Ga naar Inloopdouche Mirror Bws 120x200 cm 8mm Spiegelglas


Inloopdouche Mirror Bws 140x200 cm 8mm Spiegelglas

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Mirror Bws 140x200 cm 8mm Spiegelglas Een luxe glasplaat van Boss & Wessing met veiligheidsglas. De serie kenmerkt zich doordat de wand van spiegelglas is. Hierdoor ontstaat er een stijlvolle uitstraling. De glanzend niet doorkijkende inloopdouche geeft naast originaliteit ook extra privacy. Dat maakt het mogelijk om onder de douche te stappen, zelfs als anderen op hetzelfde moment gebruik willen maken van de badkamer. De douchecabine is voorzien 8mm dik veiligheidsglas. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De wand wordt geleverd inclusief muurprofiel en stabilisatiestang. De stang is 120 cm lang en in te korten naar elke gewenste afmeting. Specificaties inloopdouche 140x200 cm Spiegelglas: - Inloopdouche - Spiegelglas - 140x200 cm - 8 mm veiligheidsglas - Inclusief muurprofiel en stabilisatiestang - Omkeerbaar (zowel links als rechtsom te plaatsen) - Montage materiaal

  374.95 Euro

  Ga naar Inloopdouche Mirror Bws 140x200 cm 8mm Spiegelglas


Inloopdouche Mirror BWS 8mm Spiegelglas (ALLE MATEN)

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Mirror BWS 8mm Spiegelglas (ALLE MATEN) Een luxe inloopdouche van Boss & Wessing met veiligheidsglas. De serie kenmerkt zich doordat de wand van spiegelglas is. Hierdoor ontstaat er een stijlvolle uitstraling. De glanzend niet doorkijkende inloopdouche geeft naast originaliteit ook extra privacy. Dat maakt het mogelijk om onder de douche te stappen, zelfs als anderen op hetzelfde moment gebruik willen maken van de badkamer. De douchecabine is voorzien 8mm dik veiligheidsglas. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De wand wordt geleverd inclusief muurprofiel en stabilisatiestang. De stang is 120 cm lang en in te korten naar elke gewenste afmeting. De wand is in de volgende maten verkrijgbaar: - 80x200 cm - 90x200 cm - 100x200 cm - 120x200 cm - 140x200 cm Specificaties inloopdouche Spiegelglas: - Inloopdouche - Spiegelglas - 200 cm hoog - 8 mm veiligheidsglas - Inclusief muurprofiel en stabilisatiestang - Omkeerbaar (zowel links als rechtsom te plaatsen) - Montage materiaal

  264.95 Euro

  Ga naar Inloopdouche Mirror BWS 8mm Spiegelglas (ALLE MATEN)


Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 140x200cm 10mm Nano coating

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 140x200cm 10mm Nano coating U droomt van een badkamer met een pure uitstraling vol frisheid? De fijne uitstraling en materiaalcombinaties van Wiesbaden volgen perfectie. Deze Inloopdouche levert een frisse blik, verrast met waardevolle details en opent een nieuw hoofdstuk in de badkamercultuur. Rookglas geeft een hele andere sfeer in uw badkamer. Het is niet alleen voor meer privacy, maar oogt ook heel anders omdat het een donker getint stuk glas is. Voor wie wat speciaals in de badkamer wilt hebben is de Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 140x200 cm Nano coating uitermate geschikt! De inloopdouche is voorzien van 10mm dik veiligheidsglas. De Nanocoating stopt het corrosieproces door het afweren van vreemde stoffen, inclusief water en vet. Hierdoor zullen de oppervlakken glashelder, hygi√ęnisch en schoon blijven. Doordat er geen water meer op het oppervlak achterblijft, kunnen kalk en schimmels zich er niet op hechten. Wiesbaden heeft een breed assortiment aan sanitair en verwarming. De producten zijn uitermate geschikt voor kleinere ruimtes door geringe dieptes van bijvoorbeeld wastafels en douchewanden. Alles is afzonderlijk van elkaar te combineren en te bestellen. Dat maakt het mogelijk dat iedereen zijn eigen stijl en uitvoering kan bepalen. Specificaties: - Wiesbaden - Inloopdouche - Nano coating - Rookglas - 140x200 cm - 10 mm dik - Veiligheidsglas - 1 delig - Chroom profiel - Muur profiel

  567.49 Euro

  Ga naar Inloopdouche Wiesbaden Rookglas 140x200cm 10mm Nano coating


BWS Inloopdouche Frame 90x200 cm 8mm NANO Glas Mat Groen Raster

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Inloopdouche Frame 90x200 cm 8mm NANO Glas Mat Groen Raster Deze prachtige inloopdouche van het merk Boss & Wessing is minimalistisch afgewerkt. Het design is uniek en voorzien van een heldere glasplaat met mat gorene profielen en lijnen die aan de buitenkant op het glas zitten. Het mat groene raster heeft een lange levensduur en is bovendien verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De inloopdouche kent een breedte van 90 cm en een hoogte van 200 cm. Verder is het glas van dit artikel uitgerust met NANO antikalk coating: dit zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op: bij het schoonmaken van het glas mogen er geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden! Specificaties: - Merk: Boss & Wessing - Serie: Frame - Hoogte: 200 cm - Breedte: 90 cm - Dikte: 8 mm veiligheidsglas - Inclusief mat groen raster - Inclusief stabilisatiestang

  649.00 Euro

  Ga naar BWS Inloopdouche Frame 90x200 cm 8mm NANO Glas Mat Groen Raster


BWS Inloopdouche Frame 100x200 cm 8mm NANO Glas Mat Groen Raster

Douche > Douchewand > Design inloopdouche

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Design inloopdouche
  BWS Inloopdouche Frame 100x200 cm 8mm NANO Glas Mat Groen Raster Deze prachtige inloopdouche van het merk Boss & Wessing is minimalistisch afgewerkt. Het design is uniek en voorzien van een heldere glasplaat met mat gorene profielen en lijnen die aan de buitenkant op het glas zitten. Het mat groene raster heeft een lange levensduur en is bovendien verkrijgbaar in verschillende afmetingen. De inloopdouche kent een breedte van 100 cm en een hoogte van 200 cm. Verder is het glas van dit artikel uitgerust met NANO antikalk coating: dit zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op: bij het schoonmaken van het glas mogen er geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden! Specificaties: - Merk: Boss & Wessing - Serie: Frame - Hoogte: 200 cm - Breedte: 100 cm - Dikte: 8 mm veiligheidsglas - Inclusief mat groen raster - Inclusief stabilisatiestang

  704.00 Euro

  Ga naar BWS Inloopdouche Frame 100x200 cm 8mm NANO Glas Mat Groen Raster