Tegels voor sanitair : Douchewand

AKTIE Zijwand Wiesbaden Hoekprofiel 30x200cm NANO coating 8mm

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Zijwand Boss & Wessing Hoekprofiel 30x200cm NANO coating De zijwand van Boss & Wessing is gemaakt van 8 mm dik veiligheidsglas en voorzien van een EasyClean coating. EasyClean coating is ontwikkeld om vuildeeltjes zoals vet, olie, klak en fijnstof minder snel te laten hechten aan glas. Door de sterke anti-hechting en plak is het glas makkelijk schoon te maken en is ook nog eens duurzaam: UV- resistent en slijtvast.  Gebruik natuurlijk geen grove scherpe voorwerpen, zoals schuursponsjes of staalwol om het glas schoon te maken. Daarmee gaat de coating er af en heeft de coating geen effect meer. De Zijwand heeft geen vloerbevestiging. Dat heeft als voordeel dat de wand direct na het plaatsen transparant af gekit kan worden op de vloer.  Een stabilisatiestang is bij deze maat niet nodig, het profiel op deze kleine afmeting zorgt al voor voldoende stabiliteit. Specificaties: - Glazen wand 30 cm breed bij 200 cm hoog - Voor geperst haaks profiel welke aan de glazen wand vast zit - 8mm veiligheidsglas - NANO coating - Haaks Hoekprofiel - Zonder stabilisatiestang !

  235.47 Euro

  Ga naar AKTIE Zijwand Wiesbaden Hoekprofiel 30x200cm NANO coating 8mm


Zijwand 30 Sanitop Deluxe + Profiel 30x220cm 8mm

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Sanitop

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Zijwand 30 Sanitop Deluxe + Profiel 30x220cm 8mm Heeft u een inloopdouche en last van te veel water buiten uw cabine? Dan is een zijwand de oplossing! De zijwand is perfect te plaatsen op een douchewand van 8 of 10mm dik veiligheidsglas (volgens de norm EN14428) Omdat de zijwand maar 30cm breed is creëert u genoeg ruimte om gewoon uw doucheruimte te kunnen betreden.   Specificaties: - Hoogte 220cm - Breedte 30cm - Met hoekprofiel - 8mm veiligheidsglas - Ook geschikt voor 10 mm dikke wanden (*inloopdouche wordt niet meegeleverd)

  249.00 Euro

  Ga naar Zijwand 30 Sanitop Deluxe + Profiel 30x220cm 8mm


AKTIE Zijwand Wiesbaden Hoekprofiel 40x200cm NANO coating 8mm

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Zijwand Boss & Wessing Hoekprofiel 40x200cm NANO coating De zijwand van Boss & Wessing is gemaakt van 8 mm dik veiligheidsglas en voorzien van een EasyClean coating. EasyClean coating is ontwikkeld om vuildeeltjes zoals vet, olie, klak en fijnstof minder snel te laten hechten aan glas. Door de sterke anti-hechting en plak is het glas makkelijk schoon te maken en is ook nog eens duurzaam: UV- resistent en slijtvast.  Gebruik natuurlijk geen grove scherpe voorwerpen, zoals schuursponsjes of staalwol om het glas schoon te maken. Daarmee gaat de coating er af en heeft de coating geen effect meer. De Zijwand heeft geen vloerbevestiging. Dat heeft als voordeel dat de wand direct na het plaatsen transparant af gekit kan worden op de vloer.  Een stabilisatiestang is bij deze maat niet nodig, het profiel op deze kleine afmeting zorgt al voor voldoende stabiliteit. Specificaties: - Glazen wand 40 cm breed bij 200 cm hoog - Voor geperst haaks profiel welke aan de glazen wand vast zit - 8mm veiligheidsglas - NANO coating - Haaks Hoekprofiel - Zonder stabilisatiestang !

  252.41 Euro

  Ga naar AKTIE Zijwand Wiesbaden Hoekprofiel 40x200cm NANO coating 8mm


Get Wet by Sealskin 105 badzijwand 1-dlg 70x140cm chroom helder 6mm veiligheidsglas

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Sealskin

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Get Wet by Sealskin 105 badzijwand 1-dlg 70x140cm chroom helder 6mm veiligheidsglas De 105-badwand is hét betaalbare alternatief dat helemaal past in de moderne badkamer. Het profielarme ontwerp met een chromen uitstraling en het veiligheidsglas van maar liefst 6mm dikte, zorgen voor een wand die perfect opgaat in zijn omgeving. De 105-badwand is hét betaalbare alternatief dat helemaal past in de moderne badkamer. Het profielarme ontwerp met een chromen uitstraling en het heldere veiligheidsglas van maar liefst 6mm dikte, zorgen voor een wand die perfect opgaat in zijn omgeving.Het glaspaneel scharniert naar binnen én naar buiten toe, wat voor groot schoonmaakgemak zorgt. Specificaties Get Wet by Sealskin 105 badzijwand 1-dlg 70x140cm chroom helder 6mm veiligheidsglas - 6mm helder veiligheidsglas  - profiel in de kleur chroom  - 20mm verstelbaarheid in het muurprofiel  - scharniert naar binnen én naar buiten  - Auto close functie (instelbaar).

  209.00 Euro

  Ga naar Get Wet by Sealskin 105 badzijwand 1-dlg 70x140cm chroom helder 6mm veiligheidsglas


BWS Apollo Zijwand met Muurprofiel 40x200 cm 10mm NANO glas

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  BWS Zijwand met Muurprofiel 40x200 cm 10mm NANO glas De Zijwand met muurprofiel 40x200cm van Boss & Wessing met 10mm NANO glas is de ideale strakke en moderne inloopdouche voor uw badkamer U kan deze plaatsen tegen de muur doormiddel van het muurprofiel. De Douchewand met muurprofiel 40x200cm NANO coating is gemaakt van 10mm veiligheidsglas met als extra een NANO antikalk coating, welke beschermt tegen kalk en geeft de douchewand altijd een glanzende uitstraling. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. Een stabilisatiestang is bij deze maat niet nodig, het profiel op deze kleine afmeting zorgt al voor voldoende stabiliteit. Specificaties BWS Zijwand met Muurprofiel 40x200 cm 10mm NANO glas: - Glazen wand 40 cm breed bij 200 cm hoog - Voor geperst u-profiel welke aan de glazen wand vast zit - Muur u-profiel - Afdekstrip die ervoor zorgt dat de samen geschroefde profielen niet meer zichtbaar zijn - Montagemateriaal, zoals Afdekkapjes, schroeven en pluggen - Zonder stabilisatiestang!  De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet) LET OP: Omdat de inloopdouche ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk " BWS "

  222.60 Euro

  Ga naar BWS Apollo Zijwand met Muurprofiel 40x200 cm 10mm NANO glas


Zijwand Sealskin SOHO 90x210 cm 8mm Helderglas

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Sealskin

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Zijwand Sealskin SOHO 90x210 cm 8mm Helderglas Moderne zijwand voor  een douchecabine met een duidelijke knipoog naar de rauwe inspiratie. De zwarte metalen frames zijn gebaseerd op industriële deuren. Nu natuurlijk alleen aan de buitenzijde toegepast, zodat de douche van binnen eenvoudig te onderhouden is. Maar ook de subtiel toegepaste zichtbare bouten zijn een knipoog naar de oorsprong. De zijwand is met alle deuren van Sealskin te combineren. Soho douches zijn standaard maar liefst 210 cm hoog en gemaakt met 8mm veiligheidsglas mét sealglas coating, waardoor vuil en kalk zich minder snel zal hechten. Specificaties Zijwand Sealskin SOHO 90x210 cm 8mm Helderglas: - Sealskin Zijwand - 90x210 cm - 8 mm dik helder glas - Seal glas (anti kalk) - Stoere look - Mat zwart aluminium profiel - Verstelbaar van 89.3-90.7 cm - Te combineren met een Douchedeur om een cabine te vormen

  608.00 Euro

  Ga naar Zijwand Sealskin SOHO 90x210 cm 8mm Helderglas


Zijwand Sealskin SOHO 100x210 cm 8mm Helderglas

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Sealskin

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Zijwand Sealskin SOHO 100x210 cm 8mm Helderglas Moderne zijwand voor een douchecabine met een duidelijke knipoog naar de rauwe inspiratie. De zwarte metalen frames zijn gebaseerd op industriële deuren. Nu natuurlijk alleen aan de buitenzijde toegepast, zodat de douche van binnen eenvoudig te onderhouden is. Maar ook de subtiel toegepaste zichtbare bouten zijn een knipoog naar de oorsprong. De zijnwand is met alle deuren van Sealskin te combineren. Soho douches zijn standaard maar liefst 210 cm hoog en gemaakt met 8mm veiligheidsglas mét sealglas coating, waardoor vuil en kalk zich minder snel zal hechten. Specificaties Zijwand Sealskin SOHO 100x210 cm 8mm Helderglas: - Sealskin Zijwand - 100x210 cm - 8 mm dik helder glas - Seal glas (anti kalk) - Stoere look - Mat zwart aluminium profiel - Verstelbaar van 99.3-100.7 cm - Te combineren met een Douchedeur om een cabine te vormen

  657.00 Euro

  Ga naar Zijwand Sealskin SOHO 100x210 cm 8mm Helderglas


Zijwand Allibert Val 80x185cm Wit Profiel Met Glastekening

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Allibert

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Zijwand Allibert Val 80x185cm Wit Profiel Met Glastekening Stel u eigen douchecabine samen met de zijwand van Allibert. In combinatie met een draaideur van 80 of 90cm van dezelfde serie haalt u een leuke douchecabine is huis. Niet alleen vanwege de afmeting, het glas is ook voorzien van een horizontale glastekening met strepen en de profielen zijn allemaal wit. Het is even wat anders dan volledig helder glas en daarnaast biedt het ook enige privicy. Het glas van de zijwand is van 4mm dik veiligheidsglas. Met veiligheidsglas wordt bedoelt dat op het moment dat het glas onder druk komt te staan en knapt, dat er geen scherpe scherven ontstaan. Het glas breekt namelijk direct in honderden vierkante stukjes. Het blijft natuurlijk glas, maar kleine stukjes zijn minder gevaarlijk dan scherpe scherven. Specificaties van de Allibert Val zijwand - Afmeting: 80x185cm - Verstelbaar: 77-79 cm - Voorzien van 4mm dik veiligheidsglas - Heeft horizontale glastekening - Voorzien van witte profielen - 2 jaar garantie

  269.95 Euro

  Ga naar Zijwand Allibert Val 80x185cm Wit Profiel Met Glastekening


Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 120x190cm Horizontale Lijnen 6mm Antikalk

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Allibert

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 120x190cm Horizontale Lijnen 6mm Antikalk Voor een standaard vaste wand voor een cabine is dit wel een hele speciale! Het glas is namelijk voorzien van horizontale lijnen wat het glas net even wat speels maakt. In combinatie met de de aluminium verchroomde profielen heeft u een leuke zijwand in huis. Met alleen een zijwand kunt u niet zo heel veel, daarom kunt u deze vaste wand combineren met verschillende nisdeuren van de Allibert Priva serie om er een complete douchecabine van te maken. De nisdeuren hebben verschillende afmetingen waardoor u zelf kunt bepalen hoe groot uw douchecabine wordt. Keuze uit transparant glas of ook met horizontale lijnen. De zijwand heeft 6mm dik veiligheidsglas. Het voordeel van veiligheidsglas is dat op het moment dat er te veel spanning op het glas komt te staan dat het in honderden vierkante stukjes valt. Glas dat geen veiligheidsglas is vormt hele scherpe punten bij het kapot klappen wat veel gevaarlijker kan zijn dan de kleine scherven van veiligheidsglas. Daarnaast is de binnenzijde van het glas behandeld met antikalk coating voor extra bescherming tegen vuil en bacteriën. De muurprofielen zijn tot 1cm te verstellen om de cabine goed passend te krijgen in uw badkamer. Daarom is de volledige nis van 118cm tot 120cm breed in te stellen. Specificaties van de Allibert Priva zijwand - Afmeting: 118-120x190cm - Glasdikte: 6mm veiligheidsglas - Voorzien van horizontale lijnen - Heeft antikalk coating aan de binnenzijde van het glas - Aluminium verchroomde profielen - Muurprofielen tot 1cm te verstellen - Te combineren met de nisdeuren voor douchecabine - Ook verkrijgbaar met kleine vierkantjes en neutraal glas

  344.95 Euro

  Ga naar Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 120x190cm Horizontale Lijnen 6mm Antikalk


Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 80x190cm Horizontale Lijnen 6mm Antikalk

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Allibert

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 80x190cm Horizontale Lijnen 6mm Antikalk Voor een standaard vaste wand voor een cabine is dit wel een hele speciale! Het glas is namelijk voorzien van horizontale lijnen wat het glas net even wat speels maakt. In combinatie met de de aluminium verchroomde profielen heeft u een leuke zijwand in huis. Met alleen een zijwand kunt u niet zo heel veel, daarom kunt u deze vaste wand combineren met verschillende nisdeuren van de Allibert Priva serie om er een complete douchecabine van te maken. De nisdeuren hebben verschillende afmetingen waardoor u zelf kunt bepalen hoe groot uw douchecabine wordt. Keuze uit transparant glas of ook met horizontale lijnen. De zijwand heeft 6mm dik veiligheidsglas. Het voordeel van veiligheidsglas is dat op het moment dat er te veel spanning op het glas komt te staan dat het in honderden vierkante stukjes valt. Glas dat geen veiligheidsglas is vormt hele scherpe punten bij het kapot klappen wat veel gevaarlijker kan zijn dan de kleine scherven van veiligheidsglas. Daarnaast is de binnenzijde van het glas behandeld met antikalk coating voor extra bescherming tegen vuil en bacteriën. De muurprofielen zijn tot 1cm te verstellen om de cabine goed passend te krijgen in uw badkamer. Daarom is de volledige nis van 78cm tot 80cm breed in te stellen. Specificaties van de Allibert Priva zijwand - Afmeting: 78-80x190cm - Glasdikte: 6mm veiligheidsglas - Voorzien van horizontale lijnen - Heeft antikalk coating aan de binnenzijde van het glas - Aluminium verchroomde profielen - Muurprofielen tot 1cm te verstellen - Te combineren met de nisdeuren voor douchecabine - Ook verkrijgbaar met kleine vierkantjes en neutraal glas

  294.95 Euro

  Ga naar Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 80x190cm Horizontale Lijnen 6mm Antikalk


Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 90x190cm Horizontale Lijnen 6mm Antikalk

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Allibert

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 90x190cm Horizontale Lijnen 6mm Antikalk Voor een standaard vaste wand voor een cabine is dit wel een hele speciale! Het glas is namelijk voorzien van horizontale lijnen wat het glas net even wat speels maakt. In combinatie met de de aluminium verchroomde profielen heeft u een leuke zijwand in huis. Met alleen een zijwand kunt u niet zo heel veel, daarom kunt u deze vaste wand combineren met verschillende nisdeuren van de Allibert Priva serie om er een complete douchecabine van te maken. De nisdeuren hebben verschillende afmetingen waardoor u zelf kunt bepalen hoe groot uw douchecabine wordt. Keuze uit transparant glas of ook met horizontale lijnen. De zijwand heeft 6mm dik veiligheidsglas. Het voordeel van veiligheidsglas is dat op het moment dat er te veel spanning op het glas komt te staan dat het in honderden vierkante stukjes valt. Glas dat geen veiligheidsglas is vormt hele scherpe punten bij het kapot klappen wat veel gevaarlijker kan zijn dan de kleine scherven van veiligheidsglas. Daarnaast is de binnenzijde van het glas behandeld met antikalk coating voor extra bescherming tegen vuil en bacteriën. De muurprofielen zijn tot 1cm te verstellen om de cabine goed passend te krijgen in uw badkamer. Daarom is de volledige nis van 88cm tot 90cm breed in te stellen. Specificaties van de Allibert Priva zijwand - Afmeting: 88-90x190cm - Glasdikte: 6mm veiligheidsglas - Voorzien van horizontale lijnen - Heeft antikalk coating aan de binnenzijde van het glas - Aluminium verchroomde profielen - Muurprofielen tot 1cm te verstellen - Te combineren met de nisdeuren voor douchecabine - Ook verkrijgbaar met kleine vierkantjes en neutraal glas

  309.95 Euro

  Ga naar Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 90x190cm Horizontale Lijnen 6mm Antikalk


Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 90x190cm Kleine Vierkantjes 6mm Antikalk

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Allibert

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 90x190cm Kleine Vierkantjes 6mm Antikalk Voor een standaard vaste wand voor een cabine is dit wel een hele speciale! Het glas is namelijk voorzien van Kleine Vierkantjes wat het glas net even wat speels maakt. In combinatie met de de aluminium verchroomde profielen heeft u een leuke zijwand in huis. Met alleen een zijwand kunt u niet zo heel veel, daarom kunt u deze vaste wand combineren met verschillende nisdeuren van de Allibert Priva serie om er een complete douchecabine van te maken. De nisdeuren hebben verschillende afmetingen waardoor u zelf kunt bepalen hoe groot uw douchecabine wordt. Keuze uit transparant glas of ook met Kleine Vierkantjes. De zijwand heeft 6mm dik veiligheidsglas. Het voordeel van veiligheidsglas is dat op het moment dat er te veel spanning op het glas komt te staan dat het in honderden vierkante stukjes valt. Glas dat geen veiligheidsglas is vormt hele scherpe punten bij het kapot klappen wat veel gevaarlijker kan zijn dan de kleine scherven van veiligheidsglas. Daarnaast is de binnenzijde van het glas behandeld met antikalk coating voor extra bescherming tegen vuil en bacteriën. De muurprofielen zijn tot 1cm te verstellen om de cabine goed passend te krijgen in uw badkamer. Daarom is de volledige nis van 88cm tot 90cm breed in te stellen. Specificaties van de Allibert Priva zijwand - Afmeting: 88-90x190cm - Glasdikte: 6mm veiligheidsglas - Voorzien van Kleine Vierkantjes - Heeft antikalk coating aan de binnenzijde van het glas - Aluminium verchroomde profielen - Muurprofielen tot 1cm te verstellen - Te combineren met de nisdeuren voor douchecabine - Ook verkrijgbaar met horizontale lijnen en neutraal glas

  309.95 Euro

  Ga naar Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 90x190cm Kleine Vierkantjes 6mm Antikalk


Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 80x190cm Kleine Vierkantjes 6mm Antikalk

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Allibert

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 80x190cm Kleine Vierkantjes 6mm Antikalk Voor een standaard vaste wand voor een cabine is dit wel een hele speciale! Het glas is namelijk voorzien van Kleine Vierkantjes wat het glas net even wat speels maakt. In combinatie met de de aluminium verchroomde profielen heeft u een leuke zijwand in huis. Met alleen een zijwand kunt u niet zo heel veel, daarom kunt u deze vaste wand combineren met verschillende nisdeuren van de Allibert Priva serie om er een complete douchecabine van te maken. De nisdeuren hebben verschillende afmetingen waardoor u zelf kunt bepalen hoe groot uw douchecabine wordt. Keuze uit transparant glas of ook met Kleine Vierkantjes. De zijwand heeft 6mm dik veiligheidsglas. Het voordeel van veiligheidsglas is dat op het moment dat er te veel spanning op het glas komt te staan dat het in honderden vierkante stukjes valt. Glas dat geen veiligheidsglas is vormt hele scherpe punten bij het kapot klappen wat veel gevaarlijker kan zijn dan de kleine scherven van veiligheidsglas. Daarnaast is de binnenzijde van het glas behandeld met antikalk coating voor extra bescherming tegen vuil en bacteriën. De muurprofielen zijn tot 1cm te verstellen om de cabine goed passend te krijgen in uw badkamer. Daarom is de volledige nis van 78cm tot 80cm breed in te stellen. Specificaties van de Allibert Priva zijwand - Afmeting: 78-80x190cm - Glasdikte: 6mm veiligheidsglas - Voorzien van Kleine Vierkantjes - Heeft antikalk coating aan de binnenzijde van het glas - Aluminium verchroomde profielen - Muurprofielen tot 1cm te verstellen - Te combineren met de nisdeuren voor douchecabine - Ook verkrijgbaar met horizontale lijnen en neutraal glas

  294.95 Euro

  Ga naar Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 80x190cm Kleine Vierkantjes 6mm Antikalk


Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 120x190cm Kleine Vierkantjes 6mm Antikalk

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Allibert

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 120x190cm Kleine Vierkantjes 6mm Antikalk Voor een standaard vaste wand voor een cabine is dit wel een hele speciale! Het glas is namelijk voorzien van Kleine Vierkantjes wat het glas net even wat speels maakt. In combinatie met de de aluminium verchroomde profielen heeft u een leuke zijwand in huis. Met alleen een zijwand kunt u niet zo heel veel, daarom kunt u deze vaste wand combineren met verschillende nisdeuren van de Allibert Priva serie om er een complete douchecabine van te maken. De nisdeuren hebben verschillende afmetingen waardoor u zelf kunt bepalen hoe groot uw douchecabine wordt. Keuze uit transparant glas of ook met Kleine Vierkantjes. De zijwand heeft 6mm dik veiligheidsglas. Het voordeel van veiligheidsglas is dat op het moment dat er te veel spanning op het glas komt te staan dat het in honderden vierkante stukjes valt. Glas dat geen veiligheidsglas is vormt hele scherpe punten bij het kapot klappen wat veel gevaarlijker kan zijn dan de kleine scherven van veiligheidsglas. Daarnaast is de binnenzijde van het glas behandeld met antikalk coating voor extra bescherming tegen vuil en bacteriën. De muurprofielen zijn tot 1cm te verstellen om de cabine goed passend te krijgen in uw badkamer. Daarom is de volledige nis van 118cm tot 120cm breed in te stellen. Specificaties van de Allibert Priva zijwand - Afmeting: 118-120x190cm - Glasdikte: 6mm veiligheidsglas - Voorzien van Kleine Vierkantjes - Heeft antikalk coating aan de binnenzijde van het glas - Aluminium verchroomde profielen - Muurprofielen tot 1cm te verstellen - Te combineren met de nisdeuren voor douchecabine - Ook verkrijgbaar met horizontale lijnen en neutraal glas

  344.95 Euro

  Ga naar Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 120x190cm Kleine Vierkantjes 6mm Antikalk


Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 120x190cm Neutraal 6mm Antikalk

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Allibert

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 120x190cm Neutraal 6mm Antikalk In combinatie met de de aluminium verchroomde profielen heeft u een leuke zijwand in huis. Met alleen een zijwand kunt u niet zo heel veel, daarom kunt u deze vaste wand combineren met verschillende nisdeuren van de Allibert Priva serie om er een complete douchecabine van te maken. De nisdeuren hebben verschillende afmetingen waardoor u zelf kunt bepalen hoe groot uw douchecabine wordt. Keuze uit transparant glas, horizontale lijnen of met Kleine Vierkantjes. De zijwand heeft 6mm dik veiligheidsglas. Het voordeel van veiligheidsglas is dat op het moment dat er te veel spanning op het glas komt te staan dat het in honderden vierkante stukjes valt. Glas dat geen veiligheidsglas is vormt hele scherpe punten bij het kapot klappen wat veel gevaarlijker kan zijn dan de kleine scherven van veiligheidsglas. Daarnaast is de binnenzijde van het glas behandeld met antikalk coating voor extra bescherming tegen vuil en bacteriën. De muurprofielen zijn tot 1cm te verstellen om de cabine goed passend te krijgen in uw badkamer. Daarom is de volledige nis van 118cm tot 120cm breed in te stellen. Specificaties van de Allibert Priva zijwand - Afmeting: 118-120x190cm - Glasdikte: 6mm veiligheidsglas - Voorzien van neutraal glas - Heeft antikalk coating aan de binnenzijde van het glas - Aluminium verchroomde profielen - Muurprofielen tot 1cm te verstellen - Te combineren met de nisdeuren voor douchecabine - Ook verkrijgbaar met horizontale lijnen en kleine vierkantjes

  344.95 Euro

  Ga naar Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 120x190cm Neutraal 6mm Antikalk


Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 80x190cm Neutraal 6mm Antikalk

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Allibert

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 80x190cm Neutraal 6mm Antikalk In combinatie met de de aluminium verchroomde profielen heeft u een leuke zijwand in huis. Met alleen een zijwand kunt u niet zo heel veel, daarom kunt u deze vaste wand combineren met verschillende nisdeuren van de Allibert Priva serie om er een complete douchecabine van te maken. De nisdeuren hebben verschillende afmetingen waardoor u zelf kunt bepalen hoe groot uw douchecabine wordt. Keuze uit transparant glas, horizontale lijnen of met Kleine Vierkantjes. De zijwand heeft 6mm dik veiligheidsglas. Het voordeel van veiligheidsglas is dat op het moment dat er te veel spanning op het glas komt te staan dat het in honderden vierkante stukjes valt. Glas dat geen veiligheidsglas is vormt hele scherpe punten bij het kapot klappen wat veel gevaarlijker kan zijn dan de kleine scherven van veiligheidsglas. Daarnaast is de binnenzijde van het glas behandeld met antikalk coating voor extra bescherming tegen vuil en bacteriën. De muurprofielen zijn tot 1cm te verstellen om de cabine goed passend te krijgen in uw badkamer. Daarom is de volledige nis van 78cm tot 80cm breed in te stellen. Specificaties van de Allibert Priva zijwand - Afmeting: 78-80x190cm - Glasdikte: 6mm veiligheidsglas - Voorzien van neutraal glas - Heeft antikalk coating aan de binnenzijde van het glas - Aluminium verchroomde profielen - Muurprofielen tot 1cm te verstellen - Te combineren met de nisdeuren voor douchecabine - Ook verkrijgbaar met horizontale lijnen en kleine vierkantjes

  294.95 Euro

  Ga naar Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 80x190cm Neutraal 6mm Antikalk


Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 90x190cm Neutraal 6mm Antikalk

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Allibert

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 90x190cm Neutraal 6mm Antikalk In combinatie met de de aluminium verchroomde profielen heeft u een leuke zijwand in huis. Met alleen een zijwand kunt u niet zo heel veel, daarom kunt u deze vaste wand combineren met verschillende nisdeuren van de Allibert Priva serie om er een complete douchecabine van te maken. De nisdeuren hebben verschillende afmetingen waardoor u zelf kunt bepalen hoe groot uw douchecabine wordt. Keuze uit transparant glas, horizontale lijnen of met Kleine Vierkantjes. De zijwand heeft 6mm dik veiligheidsglas. Het voordeel van veiligheidsglas is dat op het moment dat er te veel spanning op het glas komt te staan dat het in honderden vierkante stukjes valt. Glas dat geen veiligheidsglas is vormt hele scherpe punten bij het kapot klappen wat veel gevaarlijker kan zijn dan de kleine scherven van veiligheidsglas. Daarnaast is de binnenzijde van het glas behandeld met antikalk coating voor extra bescherming tegen vuil en bacteriën. De muurprofielen zijn tot 1cm te verstellen om de cabine goed passend te krijgen in uw badkamer. Daarom is de volledige nis van 88cm tot 90cm breed in te stellen. Specificaties van de Allibert Priva zijwand - Afmeting: 88-90x190cm - Glasdikte: 6mm veiligheidsglas - Voorzien van neutraal glas - Heeft antikalk coating aan de binnenzijde van het glas - Aluminium verchroomde profielen - Muurprofielen tot 1cm te verstellen - Te combineren met de nisdeuren voor douchecabine - Ook verkrijgbaar met horizontale lijnen en kleine vierkantjes

  309.95 Euro

  Ga naar Zijwand Allibert Priva Vaste Wand 90x190cm Neutraal 6mm Antikalk


Zijwand voor Inloopdouche BWS Pure Day 100x200 cm Zwart Profiel

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Zijwand voor Inloopdouche BWS Pure Day 100x200 cm Zwart Profiel Deze zijwand hoort bij de BWS Pure Day inloopdouches en maakt uw inloopdouche helemaal compleet! De wand heeft een breedte van 100 cm en een hoogte van 200 cm. Net als de Pure Day inloopdouches kent deze zijwand een zwart profiel dat is gemaakt van aluminium. Ook is de zijwand uitgerust met een anti-kalk behandeling, waardoor het product uitstekend geschikt is in vochtige ruimtes. Specificaties: - Merk: BWS - Serie: Pure Day - Breedte: 100 cm - Hoogte: 200 cm - Profielkleur: zwart - Montagewijze: in hoek - Inclusief anti-kalk behandeling

  415.00 Euro

  Ga naar Zijwand voor Inloopdouche BWS Pure Day 100x200 cm Zwart Profiel


Zijwand voor Inloopdouche BWS Pure Day 70x200 cm Zwart Profiel

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Zijwand voor Inloopdouche BWS Pure Day 70x200 cm Zwart Profiel Deze zijwand hoort bij de BWS Pure Day inloopdouches en maakt uw inloopdouche helemaal compleet! De wand heeft een breedte van 70 cm en een hoogte van 200 cm. Net als de Pure Day inloopdouches kent deze zijwand een zwart profiel dat is gemaakt van aluminium. Ook is de zijwand uitgerust met een anti-kalk behandeling, waardoor het uitstekend geschikt is in vochtige ruimtes. Specificaties: - Merk: BWS - Serie: Pure Day - Breedte: 70 cm - Hoogte: 200 cm - Profielkleur: zwart - Montagewijze: in hoek - Inclusief anti-kalk behandeling

  389.00 Euro

  Ga naar Zijwand voor Inloopdouche BWS Pure Day 70x200 cm Zwart Profiel


Zijwand Aqualux Couture 88x199,2 cm met Stabilisatiestang Chroom

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Aqualux

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Zijwand Aqualux Couture 88x199,2 cm met Stabilisatiestang Chroom De Couture zijwand van het merk Aqualux valt uitstekend te combineren met de douchedeur uit de Couture-serie. De zijwand heeft een breedte van 88 cm, een hoogte van 199,2 cm. Het heldere veiligheidsglas is profielloos en heeft een glasdikte van 8 mm. De scharnieren hebben een chromen afwerking. De zijwand wordt geleverd inclusief stabilisatiestang. Specificaties: - Standaard zijwand - Merk: Aqualux - Serie: Couture - Breedte: 88 cm - Hoogte: 199,2 cm - Kleur: chroom - Glastype: helder - Glasdikte: 8 mm - Veiligheidsglas - Profielloos

  359.00 Euro

  Ga naar Zijwand Aqualux Couture 88x199,2 cm met Stabilisatiestang Chroom


Zijwand Aqualux Couture 88x199,2 cm met Stabilisatiestang RVS

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Aqualux

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Zijwand Aqualux Couture 88x199,2 cm met Stabilisatiestang RVS De Couture zijwand van het merk Aqualux valt uitstekend te combineren met de douchedeur uit de Couture-serie. De zijwand heeft een breedte van 88 cm, een hoogte van 199,2 cm. Het heldere veiligheidsglas is profielloos en heeft een glasdikte van 8 mm. De scharnieren zijn gemaakt van roestvrij staal waardoor deze uitstekend bestand zijn tegen vochtige ruimtes. De zijwand wordt geleverd inclusief stabilisatiestang. Specificaties: - Standaard zijwand - Merk: Aqualux - Serie: Couture - Breedte: 88 cm - Hoogte: 199,2 cm - Kleur/materiaal: RVS/li> - Glastype: helder - Glasdikte: 8 mm - Veiligheidsglas - Profielloos

  359.00 Euro

  Ga naar Zijwand Aqualux Couture 88x199,2 cm met Stabilisatiestang RVS


Douchewand Clear Symmetry 85x145x210 cm 6mm

Douche > Douchewand > Douchewand

Douchewand

Tegeldepot

Douche

Douche > Douchewand > Douchewand
  Douchewand Clear Symmetry 85x145x210 cm 6mm Een unieke inloop douche met symmetrische wanden. Een glazen douchewand draagt uitstekend bij aan de indeling van uw badkamer, en zorgt voor de scheiding van het douchegedeelte en de rest van uw badkamer. Uiteraard zijn de glazen douchewanden van een uitstekende kwaliteit en wordt er gebruik gemaakt van 6 mm veiligheidsglas. Het glas heeft een hoge gevoeligheid en een luxe uitstraling en is super helder, Door de douchewand aan de zijkant creëert u een scheiding wat spattend water tegen houd. Doordat de tussenwand geen profiel heeft krijgt u een hele cleane en ruimtelijke douche ruimte. De bijpassende douchebak met een lage instap van 150 mm is in de kleur wit. en zorgt voor extra schoonmaakgemak door de gladde coating. Daarbij zorgt de bak er ook voor dat de doucheruimte afgesloten is en hoeft u niet de hele badkamer watervrij te maken. Specificaties: - Douche wand - Inclusief douche bak - 85x145x210 cm - Helder glas - Profielen zijn helder chroom

  495.95 Euro

  Ga naar Douchewand Clear Symmetry 85x145x210 cm 6mm