Tegels voor sanitair : Douchewand Draaibaar

Zijwand Wiesbaden Draaibaar 40x200 cm 10mm NANO coating

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar
  Zijwand Wiesbaden Draaibaar 40x200 cm 10mm NANO coating Heeft u een inloopdouche en last van te veel water buiten uw cabine? Dan is de zijwand de oplossing! De Zijwand is perfect te plaatsen op een douchewand van 10mm dik veiligheidsglas. Omdat de zijwand maar 40 cm breed is creeert u genoeg ruimte om gewoon uw doucheruimte te kunnen betreden.   De wand is voorzien van NANO antikalk coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen anders heeft u maar kort plezier van de coatinglaag. Specificaties: - Hoogte 200cm - Breedte 40 cm - Met draaibare hoekprofiel - 10mm veiligheidsglas - Aluminium profielen - Voorzien van een strip voor opspattend water De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet)

  140.50 Euro

  Ga naar Zijwand Wiesbaden Draaibaar 40x200 cm 10mm NANO coating


BWS Apollo Zijwand met Schanierend Glasprofiel 30x200 cm 10mm NANO Glas

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar
  BWS Zijwand met Schanier Glasprofiel 30x200 cm 10mm NANO Glas Heeft u een inloopdouche en last van te veel water buiten uw cabine? Dan is deze zijwand de oplossing! De zijwand is perfect te plaatsen op een douchewand van 10mm dik veiligheidsglas. Omdat de zijwand maar 30cm breed is creeert u genoeg ruimte om gewoon uw doucheruimte te kunnen betreden. De zijwand van Boss & Wessing werkt scharnierend en is daardoor makkelijk naar binnen en buiten te klappen. Het maakt het extra makkelijk om in uw douche te stappen. De zijwand is voorzien van NANO antikalk coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen anders heeft u maar kort plezier van de coatinglaag. Let op! De zijwand is alleen op de hoek van een douchewand te plaatsen. Niet aan de muur. Specificaties BWS Zijwand met Schanierprofiel 30x200 cm 10mm NANO Glas: - Hoogte 200cm - Breedte 30cm - Zijwand voor inloopdouche - Met draaibare hoekprofiel - Voor 10mm veiligheidsglas - Aluminium profielen - Gespiegeld te plaatsen De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de "easy clean" douchewanden  (*afgebeelde inloopdouche niet meegeleverd) Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "BWS"

  159.00 Euro

  Ga naar BWS Apollo Zijwand met Schanierend Glasprofiel 30x200 cm 10mm NANO Glas


BWS Apollo Zijwand met Schanierend Glasprofiel 40x200 cm 10mm NANO Glas

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar
  BWS Zijwand met Schanierend Glasprofiel 40x200 cm 10mm NANO Glas Heeft u een inloopdouche en last van te veel water buiten uw cabine? Dan is deze zijwand de oplossing! De zijwand is perfect te plaatsen op een douchewand van 10mm dik veiligheidsglas. Omdat de zijwand maar 40 cm breed is cre√ęert u genoeg ruimte om gewoon uw doucheruimte te kunnen betreden. De zijwand van Boss & Wessing werkt scharnierend en is daardoor makkelijk naar binnen en buiten te klappen. Extra makkelijk om uw douche in te stappen. De zijwand is voorzien van NANO antikalk coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen anders heeft u maar kort plezier van de coatinglaag. Let op! U kan de zijwand alleen op de hoek van ene inloopdouche plaatsen. Niet aan de muur. Specificaties BWS Zijwand met Schanierprofiel 40x200 cm 10mm NANO Glas: - Hoogte 200cm - Breedte 40cm - Zijwand voor inloopdouche - Met draaibare hoekprofiel - 10mm veiligheidsglas - Aluminium profielen - Gespiegeld te plaatsen De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de "easy clean" douchewanden¬† (*afgebeelde inloopdouche niet meegeleverd) Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "BWS"

  169.00 Euro

  Ga naar BWS Apollo Zijwand met Schanierend Glasprofiel 40x200 cm 10mm NANO Glas


Inloopdouche met Draaibare Zijwand 100x30x200 cm 6mm Chroom

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar

Douchewand

Plieger

Douche

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar
  Inloopdouche met Draaibare Zijwand 100x30x200 cm 6mm Chroom Heeft u een inloopdouche en last van te veel water buiten uw cabine? Dan is de zijwand de oplossing! Een luxe douchewand met een draaibare zijwand van maar liefst 30 cm. De Panorama serie biedt u hoogwaardige inloopdouches met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. De wanden zijn samengesteld uit 6 mm dik veiligheidsglas en op de muur te plaatsen zijn door middel van een chromen wandprofiel. De chromen afwerking zorgt voor een jarenlange glans. Specificaties Inloopdouche met Draaibare Zijwand 100x30x200 cm 6mm Chroom: - Inloopdouche - Met draaibare zijwand (via scharnieren alleen naar binnen) - 6 mm veiligheidsglas - Exclusief muursteun - Inclusief bevestigings materiaal - Chroom - Afmeting: 100x30x200 cm (lxbxh)

  450.00 Euro

  Ga naar Inloopdouche met Draaibare Zijwand 100x30x200 cm 6mm Chroom


Zijwand Inloopdouche Athena met Draaibaar Hoekpaneel Middenband 45x200 cm 8 mm NANO Glas

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar
  Zijwand Inloopdouche Athena met Draaibaar Hoekpaneel Middenband 45x200 cm 8 mm NANO Glas Heeft u een inloopdouche en last van te veel water buiten uw cabine? Dan is deze zijwand de oplossing! De zijwand is perfect te plaatsen op de wand door het hoekprofiel van 2 meter hoog wat bij deze set geleverd word. De Zijwand heeft een afmeting van 45x200cm en is voorzien van NANO antikalk coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen anders heeft u maar kort plezier van de coatinglaag. De zijwand bevat een middenband, die wordt ook wel schaamband genoemd. Als u wat extra privacy wenst dan is de inloopdouche met een middenband ideaal. Het is niet alleen bedoelt als "schaamband", maar het matglas geeft uw badkamer ook meteen een hele ander look. Doordat het glas word gezandstraald krijgt u een matte, niet doorkijkende laag. De wand wordt geleverd met wandprofiel en beugel. Specificaties Zijwand Inloopdouche met Draaibaar Hoekpaneel Middenband 45x200 cm 8 mm NANO Glas: - Boss & Wessing - Zijwand 45cm - Met middenband - 80 cm breede gezandstraalde band - Muurprofiel Nano 8mm - Met hoekprofiel - 45x200cm - Zowel links als rechts te plaatsen - 180 graden draaibaar

  219.95 Euro

  Ga naar Zijwand Inloopdouche Athena met Draaibaar Hoekpaneel Middenband 45x200 cm 8 mm NANO Glas


Zijwand Inloopdouche Athena met Draaibaar Hoekpaneel Middenband 30x200 cm 8 mm NANO Glas

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar
  Zijwand Inloopdouche Athena met Draaibaar Hoekpaneel Middenband 30x200 cm 8 mm NANO Glas Heeft u een inloopdouche en last van te veel water buiten uw cabine? Dan is deze zijwand de oplossing! De zijwand is perfect te plaatsen op de wand door het hoekprofiel van 2 meter hoog wat bij deze set geleverd word. De Zijwand heeft een afmeting van 30x200cm en is voorzien van NANO antikalk coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Gebruik geen bijtende schoonmaakmiddelen anders heeft u maar kort plezier van de coatinglaag. De zijwand bevat een middenband, die wordt ook wel schaamband genoemd. Als u wat extra privacy wenst dan is de inloopdouche met een middenband ideaal. Het is niet alleen bedoelt als "schaamband", maar het matglas geeft uw badkamer ook meteen een hele ander look. Doordat het glas word gezandstraald krijgt u een matte, niet doorkijkende laag. De wand wordt geleverd met wandprofiel en beugel. Specificaties Zijwand Inloopdouche met Draaibaar Hoekpaneel Middenband 30x200 cm 8 mm NANO Glas: - Boss & Wessing - Zijwand 30cm - Met middenband - 80 cm breede gezandstraalde band - Muurprofiel Nano 8mm - Met hoekprofiel - 30x200cm - Zowel links als rechts te plaatsen - 180 graden draaibaar

  219.95 Euro

  Ga naar Zijwand Inloopdouche Athena met Draaibaar Hoekpaneel Middenband 30x200 cm 8 mm NANO Glas


Inloopdouche met Draaibare Zijwand 90x30x200 cm 6mm Chroom

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar

Douchewand

Plieger

Douche

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar
  Inloopdouche met Draaibare Zijwand 90x30x200 cm 6mm Chroom Heeft u een inloopdouche en last van te veel water buiten uw cabine? Dan is de zijwand de oplossing! Een luxe douchewand met een draaibare zijwand van maar liefst 30 cm. De Panorama serie biedt u hoogwaardige inloopdouches met een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding. De wanden zijn samengesteld uit 6 mm dik veiligheidsglas en op de muur te plaatsen zijn door middel van een chromen wandprofiel. De chromen afwerking zorgt voor een jarenlange glans. Specificaties Inloopdouche met Draaibare Zijwand 90x30x200 cm 6mm Chroom: - Inloopdouche - Met draaibare zijwand (alleen naar binnen via scharnier) - 6 mm veiligheidsglas - Exclusief muursteun - Inclusief bevestigings materiaal - Chroom - Afmeting: 90x30x200 cm (lxbxh)

  319.95 Euro

  Ga naar Inloopdouche met Draaibare Zijwand 90x30x200 cm 6mm Chroom


Nisdeur Allibert Val 90x185cm Wit Profiel Klapdeur Met Glastekening

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar

Douchewand

Allibert

Douche

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar
  Nisdeur Allibert Val 90x185cm Wit Profiel Klapdeur Met Glastekening Stel u eigen douchecabine samen met de nisdeur van Allibert met klapdeur. In combinatie met een vaste wand van 80 of 90cm van dezelfde serie haalt u een leuke douchecabine is huis. Niet alleen vanwege de afmeting, het glas is ook voorzien van een horizontale glastekening met strepen en de profielen zijn allemaal wit. Het is even wat anders dan volledig helder glas en daarnaast biedt het ook enige privicy. Het glas van de nisdeur is van 4mm dik veiligheidsglas. Met veiligheidsglas wordt bedoelt dat op het moment dat het glas onder druk komt te staan en knapt, dat er geen scherpe scherven ontstaan. Het glas breekt namelijk direct in honderden vierkante stukjes. Het blijft natuurlijk glas, maar kleine stukjes zijn minder gevaarlijk dan scherpe scherven. Specificaties van de Allibert Val Nisdeur - Afmeting: 90x185cm - Verstelbaar: 77-79 cm - Voorzien van 4mm dik veiligheidsglas - Heeft horizontale glastekening - Voorzien van witte profielen - Handgreep ingewerkt in de profielen - Magnetische deursluiting - 2 jaar garantie LET OP: Omdat de nisdeur ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties.

  219.95 Euro

  Ga naar Nisdeur Allibert Val 90x185cm Wit Profiel Klapdeur Met Glastekening


Nisdeur Allibert Val 80x185cm Wit Profiel Klapdeur Met Glastekening

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar

Douchewand

Allibert

Douche

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar
  Nisdeur Allibert Val 80x185cm Wit Profiel Klapdeur Met Glastekening Stel u eigen douchecabine samen met de nisdeur van Allibert met klapdeur. In combinatie met een vaste wand van 80 of 90cm van dezelfde serie haalt u een leuke douchecabine is huis. Niet alleen vanwege de afmeting, het glas is ook voorzien van een horizontale glastekening met strepen en de profielen zijn allemaal wit. Het is even wat anders dan volledig helder glas en daarnaast biedt het ook enige privicy. Het glas van de nisdeur is van 4mm dik veiligheidsglas. Met veiligheidsglas wordt bedoelt dat op het moment dat het glas onder druk komt te staan en knapt, dat er geen scherpe scherven ontstaan. Het glas breekt namelijk direct in honderden vierkante stukjes. Het blijft natuurlijk glas, maar kleine stukjes zijn minder gevaarlijk dan scherpe scherven. Specificaties van de Allibert Val Nisdeur - Afmeting: 80x185cm - Verstelbaar: 77-79 cm - Voorzien van 4mm dik veiligheidsglas - Heeft horizontale glastekening - Voorzien van witte profielen - Handgreep ingewerkt in de profielen - Magnetische deursluiting - 2 jaar garantie LET OP: Omdat de nisdeur ook op een douchebak te plaatsen is zijn de afmetingen 2 á 3 cm kleiner als aangegeven op de specificaties.

  218.95 Euro

  Ga naar Nisdeur Allibert Val 80x185cm Wit Profiel Klapdeur Met Glastekening


Draaibaar Zijpaneel BWS Free Time met Zwarte Banen 34.5x200 cm 8mm Mat Zwart

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche/Douchewand/Douchewand Draaibaar
  Draaibaar Zijpaneel BWS Free Time met Zwarte Banen 34.5x200 cm 8mm Mat Zwart Industri√ęle douchewanden met een knipoog naar de stoere kant. De aluminium metalen frames met 8 mm dik veiligheidsglas zorgen voor een gegarandeerde hoge kwaliteit. Dit zijpaneel is draaibaar en geschikt om te combineren met de BWS Free Time douchewanden. De breedte van de wand is 34.5 cm en is hierdoor uitstekend geschikt om opspattend water tegen te gaan in de badkamer. De wand heeft een timeless coating. Een timeless coating is bestand tegen corrosie, en condensatie verdwijnt sneller op het glas. Met zwart kunt u alle kanten op: het combineert makkelijk met andere kleuren en materialen. Zwart is tijdloos en zal niet snel vervelen. Bovendien kan het in veel stijlen worden toegepast. Alle zwarte banen op het glas zijn ge√ętst en er zijn dus geen zwarte profielen aanwezig op het glas! U kunt de zijwand combineren met een inloopdouche van 90x200, 100x200 of 120x200 cm (tegen een meerprijs). Specificaties Draaibaar Zijpaneel met Zwarte Banen 34.5x200cm 8mm: - Zijwand - Draaibaar - Te combineren met een inloopdouche - Industri√ęle look - Aluminium profielen - Mat Zwart - 8 mm veiligheidsglas - Timeless coating - 34.5x200 cm - 5 jaar garantie

  398.00 Euro

  Ga naar Draaibaar Zijpaneel BWS Free Time met Zwarte Banen 34.5x200 cm 8mm Mat Zwart