Tegels voor sanitair : Vrijstaande Wand

Douchewand Sanilux Vrijstaand 120x200cm 10mm EasyClean

Douche/Douchewand/Vrijstaande Wand

Douchewand

Sanilux

Douche

Douche/Douchewand/Vrijstaande Wand
  Douchewand Sanilux Vrijstaand 120x200cm 10mm EasyClean Vrijstaand. Dat is wat anders dan bevestigd in een hoek of muur. U kunt met dit mooie exemplaar zowel links als rechts langs het glas gebruik maken van de douchewand. De wand is gemaakt van 10mm dik veiligheidsglas en behandeld met een EasyClean coating. EasyClean coating is ontwikkeld om vuildeeltjes zoals vet, olie, klak en fijnstof minder snel te laten hechten aan glas. Door de sterke anti-hechting en plak is het glas makkelijk schoon te maken en is ook nog eens duurzaam: UV- resistent en slijtvast. De muur profielen zijn van verchroomd messing gemaakt. Dat maakt dat de het product jarenlang meegaat. Verchroomd messing is stevig maar niet te zwaar. Alle montage materialen zijn aanwezig en er wordt een stabilisatie stang geleverd van 100cm breed. De Douchewand Sanilux Vrijstaand 120x200cm EasyClean is kaal op de vloer te plaatsen en uit te breiden met zijwanden. Er worden wel vloer steunen bij geleverd. Specificaties: - Universeel plaatsbaar, links of rechts - EasyClean coating - 10 mm dik veiligheidsglas - Werkelijke breedte douchescherm is 117cm - Inkortbare stabilisatiestang van 100cm - Uit te breiden met zijwanden - Inclusief vloersteunen

  245.00 Euro

  Ga naar Douchewand Sanilux Vrijstaand 120x200cm 10mm EasyClean


Douchewand Wiesbaden vrijstaand 120x200cm 10mm NANO coating

Douche/Douchewand/Vrijstaande Wand

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche/Douchewand/Vrijstaande Wand
  Douchewand Wiesbaden vrijstaand 120x200cm NANO coating De vrijstaande NANO douchewand van 120x200cm is voorzien van een helder 10mm dik veiligheidsglas en behandeld met NANO antikalk coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! er moeten geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. Tevens zorgt een glaswand van 10 dik voor een robuuste uitstraling. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De Stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Specificaties: - Glazen wand 120 cm breed bij 200 cm hoog - Stabilisatiestang 120cm inclusief glas- en muurbevestiging (2 stuks) - NANO antikalk coating - 10mm veiligheidsglas - Universeel te monteren - Montagemateriaal, zoals schroeven en pluggen - Zonder profielen ! De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet)

  238.00 Euro

  Ga naar Douchewand Wiesbaden vrijstaand 120x200cm 10mm NANO coating


Douchewand Vrijstaand Best Design Erico 120x200 cm 8mm NANO Veiligheidsglas

Douche/Douchewand/Vrijstaande Wand

Douchewand

Best Design

Douche

Douche/Douchewand/Vrijstaande Wand
  Douchewand Vrijstaand Best Design Erico 120x200 cm 8mm NANO Veiligheidsglas Deze douchewand van het merk Best Design behoort tot de Erico-serie. De wand heeft een breedte van 120 cm en een hoogte van 200 cm, terwijl de glasdikte 8 mm bedraagt. Het glas van deze vrijstaande douchewand is voorzien van een NANO antikalk-behandeling, waardoor die uitstekend geschikt is voor vochtige ruimtes. Bovendien zullen kalk- en zeepresten zich minder snel hechten aan het glas, waardoor de wand eenvoudig schoon is te houden. De Erico vrijstaande douchewand wordt geleverd met twee muursteunen van 120 cm (inkortbaar). Specificaties: - Merk: Best Design - Serie: Erico - Breedte: 120 cm - Hoogte: 200 cm - Glasdikte: 8 mm veiligheidsglas - NANO Easy Cleaning Coating - Inclusief twee muursteunen 120 cm (inkortbaar)

  239.90 Euro

  Ga naar Douchewand Vrijstaand Best Design Erico 120x200 cm 8mm NANO Veiligheidsglas


BWS Apollo Vrijstaand Douchewand 120x200cm 10mm NANO Coating

Douche/Douchewand/Vrijstaande Wand

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche/Douchewand/Vrijstaande Wand
  BWS Vrijstaand Douchewand 120x200cm 10mm NANO Coating  Zeer fraaie vrijstaande inloopdouche 120cm breed en 200cm hoog inclusief 2 chromen stabilisatiestangen van 120 cm. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. De vrijstaande NANO douchewand van 120x200cm is voorzien van een helder 10mm dik veiligheidsglas en behandeld met NANO antikalk coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! er moeten geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. Specificaties BWS Vrijstaand Douchewand 120x200cm 10mm NANO Coating: - Glazen wand 120 cm breed bij 200 cm hoog - Stabilisatiestang 120cm inclusief glas- en muurbevestiging (2 stuks) - NANO antikalk coating - 10mm veiligheidsglas - Universeel te monteren - Montagemateriaal, zoals schroeven en pluggen - Zonder profielen! De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet)

  239.00 Euro

  Ga naar BWS Apollo Vrijstaand Douchewand 120x200cm 10mm NANO Coating


Douchewand Wiesbaden Vrijstaand 140x200cm 8mm NANO coating

Douche/Douchewand/Vrijstaande Wand

Douchewand

Wiesbaden

Douche

Douche/Douchewand/Vrijstaande Wand
  Douchewand Wiesbaden Vrijstaand 140x200cm 8mm NANO coating  De vrijstaande NANO douchewand van 140x200cm is voorzien van een helder 8mm dik veiligheidsglas en behandeld met NANO antikalk coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! er moeten geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. Tevens zorgt een glaswand van 8 dik voor een robuuste uitstraling. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. Specificaties: - Glazen wand 140 cm breed bij 200 cm hoog - Stabilisatiestangen 120 cm inclusief glas- en muurbevestiging (2 stuks) - NANO antikalk coating - 8 mm veiligheidsglas - Universeel te monteren - Montagemateriaal, zoals schroeven en pluggen - Zonder profielen ! De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet)

  241.48 Euro

  Ga naar Douchewand Wiesbaden Vrijstaand 140x200cm 8mm NANO coating


BWS Apollo Vrijstaand Douchewand 140x200cm 8mm NANO Coating

Douche/Douchewand/Vrijstaande Wand

Douchewand

Boss & Wessing

Douche

Douche/Douchewand/Vrijstaande Wand
  BWS Vrijstaand Douchewand 140x200cm 8mm NANO Coating Zeer fraaie vrijstaande inloopdouche 140cm breed en 200cm hoog inclusief 2 chromen stabilisatiestangen van 120 cm. De douchewand heeft geen vloerbevestiging, waardoor u de wand direct na het plaatsen transparant kunt afkitten. De stabilisatiestang is in te korten naar elke afmeting en daardoor universeel toepasbaar. De vrijstaande NANO douchewand van 140x200cm is voorzien van een helder 8mm dik veiligheidsglas en behandeld met NANO antikalk coating. De NANO antikalk coating zorgt ervoor dat er geen ongewenst vuil en kalk achterblijft op het glas. Het water loopt makkelijk van de wand af en de coating zorgt voor een glanzende uitstraling. Dit zal tijd besparen met schoonmaken. Let op! er moeten geen bijtende schoonmaakmiddelen gebruikt worden. Specificaties BWS Vrijstaand Douchewand 140x200cm 8mm NANO Coating: - Glazen wand 140 cm breed bij 200 cm hoog - Stabilisatiestang 120cm inclusief glas- en muurbevestiging (2 stuks) - NANO antikalk coating - 10mm veiligheidsglas - Universeel te monteren - Montagemateriaal, zoals schroeven en pluggen - Zonder profielen! De NANO antikalk coating is voor het tegengaan van kalkafzetting op het glaswand en moet u niet verwarren met de "easy clean" douchewanden (deze hebben deze coating niet) Het merk BWS Boss & Wessing (BWS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van BWS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. BWS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet.  BWS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. De kracht van BWS is het op de markt brengen van merk producten en deze groot en direct bij de fabrikanten in te kopen. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk " BWS ".

  259.00 Euro

  Ga naar BWS Apollo Vrijstaand Douchewand 140x200cm 8mm NANO Coating